• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alem fm matrax dinleyiciler kulubü=)

bende zekiciyim 8 yıldır dinliyorum hala dinlerim özelliklede eşim gece işteyse:24::32:

MATRAX...Gecenin miskinligine inat hop hop hoplatan... Zip ziplatan... Ritmik... Dinamik... Enerjik....

Tüm frekanslarda buldugunuz bulabileceginiz en manyak program...Matrax...

Bornoz kusagini siki sikiya baglamayanlarin programi...Matrax...

Kaymakli bisküvinin kaymagini yalayip yutan, geriye kalan dairesel bisküvi parçalarini kenara itenlerin programi...Matrax...

Hazir çorbalar her ne kadar orijinaliyle ayni lezzette diye babalansa da bunu yutmayacak zeka seviyesindekilerin programi...Matrax...

Karanlik gecelerin parlak isigi... Disardan her türlü yiyecek getirmenin serbest oldugu tek program...MATRAAAAAXXX

ah kaçar mı yaaa her gece dinlemeden uyuyamam 6 yıldır dinliyorum. vay be o kadar olmuş mu dinleyeli :)

2005 2006 dan beri dinliyorum bende :1: çok seviyorum matraxı.yalnız ben tv şovunu izlemedim zekinin,ayten teyze niye katılmıyor artık kızlar sanırım o programdan kaynaklı birşey olmuş,bilen açıklar mı bana :3:

Son düzenleme:
2005 2006 dan beri dinliyorum bende :1: çok seviyorum matraxı.yalnız ben tv şovunu izlemedim zekinin,ayten teyze niye katılmıyor artık kızlar sanırım o programdan kaynaklı birşey olmuş,bilen açıklar mı bana :3:

sanırım başka programlarada katılıyomuş ayten teyze ve ben zekisiz yapabilirim ama zeki bensiz yapamaz demiş. zeki onu ne kadar çok seviyodu laf söylettirmiyodu ama şimdi adını bile anmıyo:D

sanırım başka programlarada katılıyomuş ayten teyze ve ben zekisiz yapabilirim ama zeki bensiz yapamaz demiş. zeki onu ne kadar çok seviyodu laf söylettirmiyodu ama şimdi adını bile anmıyo:D

açıklama için sağol canım :3: ben bir süre dinleyemedim bu sene o şovun olduğu süreçte,ondan nedir ne değildir bilmiyordum ama geçenlerde bir gece dedim niye aramıyor,sonra da bu konuyla alakalı bir konuşması oldu hatta zekinin,umursamıyorum tarzında.ayıp etmiş ama ayten bence. bu arada ben izmirden katılan abideyi hiç sevmiyorum yaa gülmesi çok kötü geliyor bana.

ayten teyze candı yaa. öyle bişey diyeceğini de sanmıyorum ben...
tabi işin aslını bilmiyorum da. keşke yine katılsa yokluğu çok belli beee.

zekinin tv programını pek sevemedim ben ayrıca. o özgür zeki orda bi kalıba giriyo olmuyo...

2009 dan beri dinliyorum.her gece sıkılmadan dinlerim.bilader abla,isa,atilla abi,özkan bir taneler.ayten abla gitti ama olsun.gelir en kısa zamanda inş.çok seviyorum bu programı. .:1::16:

Heeey bu topici yeni gördüm bende 4 yıllık bir matrax dinleyicisiyim

:37: Zeki ; bu adamın hayal gücü mükemmel yahu .

Bir de Ayten Teyzeye Deli çobana falan ne oldu ya ? Ayten teyzeyi zeki kovmuş heralde ama Eyüp'e ne oldu ?

Back
X