• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alerji tedavisinde uzman doktor tavsiyesi

gevezek

hayat güzeldir:))
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
3.093
652
198
Arkadaşlar benim de eşimin de bünyesi alerjik, özellikle yazın sürekli hapşuruyoruz ya da öksürüyoruz bu da baş ağrısı yorgunluğa sebep oluyor,
uzun yıllar ilaç kullandık, burun spreyi kullandık ama ilaçlar alerjiyi bastırıyor kısa sürede yeniliyor,
alerji net bir hastalık olmadığından gittiğimiz doktorlar da burun spreyi yazıp gönderiyorlar , biz daha detaylı bir tedavi arıyoruz.
Aşı tedavisi yapan bazı hastaneler varmış birkaç doktor adı da okuduk internette ama tedavi olan, doktorları tanıyan önerisi olacak arkadaşlar varsa ya da aşı tedavisi olanlar varsa bilgi sahibi olmak istiyorum. Nasıl bir tedavi yan etkisi var mı ?
Öncelikli olarak Ankara,Konya, Eskişehir ve Antalya da bildiğiniz hastane-doktorlar varsa paylaşırsanız sevinirim ,yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum:16:

Son düzenleme:
Canım ben izmirliyim o yüzden Dr önereniycem ama aşı tedavisi gerçekten işe yarıyor arkadaşım belli bir dönem her hafta aşıya gidiyor.Kızcağız nefes bile alamıyordu şimdi düzeldi aşıyla.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mehmet aytug akkorda asi tedavisi gordum. Her giden cok memnundu. Astimim hafifledi. Ama alerjik nezlem gecmedi. Cok fazla seye alerjin varsa asi etkili degil. Burun spreylerinden nefret ediyorum. Eskiden cok fazla ilac icerdim. Asi tedavsnden sonra 3 4 gune bir hapsuruk burun akintisi oluyor. Duzenli almiyirum ilaci. Ama bnce degmedi. Cok para harcadim asilara. Kardesim de asi oldu o hic duzelmedi. Dr a hic iyilesmedim diyince dovmekten beter etti. Ben 3.5 yil olmustu kardesim 2 yil biraktik boylece. Dr u biraz arastir istersen. Bu konuda bayagi populer.

Kardesim simdi bezmialem univ hastanesine gidiyor. Cok guzel yan etkisi az yeni ilaclar cikmis biz birakali :) valla hayati boyinca icicek onlari arrik onu anladik. En azindan sikayetleri kalmadi. Ben de gitmeye baslicam yakin zamanda.

Canım ben izmirliyim o yüzden Dr önereniycem ama aşı tedavisi gerçekten işe yarıyor arkadaşım belli bir dönem her hafta aşıya gidiyor.Kızcağız nefes bile alamıyordu şimdi düzeldi aşıyla.
aa ne güzelmiş izmir de uygun bizim için şu an neresi olsa göze almış durumdayız zaten doktor adını ya da hastaneyi de yazarsanız çok sevınıırm

konunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize

teşekkür ediyorum konuları incelemeden yazmıştım kusura bakmayın:17:

Mehmet aytug akkorda asi tedavisi gordum. Her giden cok memnundu. Astimim hafifledi. Ama alerjik nezlem gecmedi. Cok fazla seye alerjin varsa asi etkili degil. Burun spreylerinden nefret ediyorum. Eskiden cok fazla ilac icerdim. Asi tedavsnden sonra 3 4 gune bir hapsuruk burun akintisi oluyor. Duzenli almiyirum ilaci. Ama bnce degmedi. Cok para harcadim asilara. Kardesim de asi oldu o hic duzelmedi. Dr a hic iyilesmedim diyince dovmekten beter etti. Ben 3.5 yil olmustu kardesim 2 yil biraktik boylece. Dr u biraz arastir istersen. Bu konuda bayagi populer.

Kardesim simdi bezmialem univ hastanesine gidiyor. Cok guzel yan etkisi az yeni ilaclar cikmis biz birakali :) valla hayati boyinca icicek onlari arrik onu anladik. En azindan sikayetleri kalmadi. Ben de gitmeye baslicam yakin zamanda.

hadi ya demek ki aşı herkesde aynı etkiyi yapmıyor :26: neye alerjimiz olduğu da belli değil , ısı değişiminde odadan odaya geçince bile hapşuruyorum:31:
hangi ilacı kullandığını özelden yazar mısın çünkü biz baharda da gittik burda kbb ye farklı alerji ilaçları verdiler ben denemedim iyileştireceğine inanmadığım için ilaç adı yazarsan doktoruma onu da sorarım. Siz de çok şık mı hapşuruyorsnz sabah saatleri mi yoğun oluyor sizin de ?

aa ne güzelmiş izmir de uygun bizim için şu an neresi olsa göze almış durumdayız zaten doktor adını ya da hastaneyi de yazarsanız çok sevınıırm

teşekkür ediyorum konuları incelemeden yazmıştım kusura bakmayın:17:

Dur canım arkadaşıma Dr un adını sorayım hemen

Canım öğrendim Alsancakta Dr Ali köklüdağ mış

Arkadaşınızın astımı var mıydı acaba yoksa sadece alerjimiydi? İzmir benim içinde çok uygun dediğiniz doktoru araştırıcam bıktık artık bu iğrenç hastalıktan :43:

Arkadaşınızın astımı var mıydı acaba yoksa sadece alerjimiydi? İzmir benim içinde çok uygun dediğiniz doktoru araştırıcam bıktık artık bu iğrenç hastalıktan :43:

Canım bildiğim kadarıyla yok olsa haberim olurdu hem yakın arkadaşım hem de sigara kullanıyor astımlı hasta içemez sigarayı.Ama bahar mevsiminde bir başlıyor allerjisi kış gelene kadar hep genzi şişiyordu zor nefes alıyordu.Bu Dr sayesinde iyi oldu şimdi şükür.

Son düzenleme:
Canım bildiğim kadarıyla yok olsa haberim olurdu hem yakın arkadaşım hem de sigara kullanıyor astımlı hasta içemez sigarayı.Ama bahar mevsiminde bir başlıyor allerjisi kış gelene kadar hep genzi şişiyordu zor nefes alıyordu.Bu Dr sayesinde iyi oldu şimdi şükür.

Sağol canım araştırayım bende :)

Canım öğrendim Alsancakta Dr Ali köklüdağ mış

teşekkür edeirm canım araştıracağım bu hocayı da :34:

Sağol canım araştırayım bende :)

geçmiş olsun canım hepimiz aynıyız konuyu açtıktan sonra ınceledm diğer konuları da daha ağır alerjiler varmış şükür ettim,
alerjik astım riski var bende de burnumun hassaslaştıgını hissediyrm o da burun spreylerınn etkisi malesef :31:
değil sigara içmek dumanında bile duramıyrm:25:

geçmiş olsun canım hepimiz aynıyız konuyu açtıktan sonra ınceledm diğer konuları da daha ağır alerjiler varmış şükür ettim,
alerjik astım riski var bende de burnumun hassaslaştıgını hissediyrm o da burun spreylerınn etkisi malesef :31:
değil sigara içmek dumanında bile duramıyrm:25:[/QUOTE]

Sağol canım sana da geçmiş olsun benimde alerjik astımım var zaten o mahvediyor beni aynen açık havada bile sigara dumanına dayanamıyorum parfüm bile kullanamıyorum :( burun spreylerini sürekli kullanmak iyi değil diye biliyorum kendini mümkün olduğu kadar her şeyden koruyacaksın mesela ben temizliği falan hep maskeyle yaparım bir de her sabah çörek otu yiyordum o polen alerjime iyi gelmişti ama diğer alerjilerime bir etkisi olmadı maalesef

değil sigara içmek dumanında bile duramıyrm:25:

Sağol canım sana da geçmiş olsun benimde alerjik astımım var zaten o mahvediyor beni aynen açık havada bile sigara dumanına dayanamıyorum parfüm bile kullanamıyorum :( burun spreylerini sürekli kullanmak iyi değil diye biliyorum kendini mümkün olduğu kadar her şeyden koruyacaksın mesela ben temizliği falan hep maskeyle yaparım bir de her sabah çörek otu yiyordum o polen alerjime iyi gelmişti ama diğer alerjilerime bir etkisi olmadı maalesef[/QUOTE]

biz de kış boyunca çörekotu,bal,zencefil,zerdeçal ve üzüm çekirdeği tozunu karıştırdık bir aktar tavsiye etmişti gerçekten bağışıklığı güçlendiriyor ,
bu karısımı da deneyebilirsn:34: doğal çözümler daha ıyı galiba yne de ankarada muayeneye gıdecegm ama aşı tedavısınden korktum açıkçası:31:

biz de kış boyunca çörekotu,bal,zencefil,zerdeçal ve üzüm çekirdeği tozunu karıştırdık bir aktar tavsiye etmişti gerçekten bağışıklığı güçlendiriyor ,
bu karısımı da deneyebilirsn:34: doğal çözümler daha ıyı galiba yne de ankarada muayeneye gıdecegm ama aşı tedavısınden korktum açıkçası:31

Evet onuda duymuştum ama denemedim :) doğal ilaçlar iyi canım ama kesin çözüm değil maalesef umarım çaresini bulursun bir an önce :16:

Merhaba. Geçmiş Olsun. Amerikan Pediatri Akademisi, tüm çocukluk çağı alerji ve egzamalarının tedavisinde, probiyotik takviyesi kullanılmasını önermektedir. Kaynağını incelemeni tavsiye ederim.
http://www.probiyotikler.com/alerjide-probiyotikler.html

Alerji ve egzamalar, bağışıklık sisteminin aşırı ve anormal reaksiyonları sonucu ortaya çıkan hastalıklardır. Bu nedenle, bağışıklık sisteminin en büyük organı olan bağırsaklar ile alerjiler doğrudan ilişkilidir.

Alerji ve egzaması olan çocuğunuz varsa, mutlaka probiyotik takviyesi almasını sağlayın. Kullandığınız probiyotik takviyesinin Lactobacillus ve Bifidobacterium türü bakteriler içermesine ve bağırsakta çözünen kapsüller olmasına dikkat edin. Eğer midede çözünen kapsül olursa, bakteriler mide asidinde ölürler ve tedavi edici özelliklerini yitirirler.

Arkadaşlar benim de eşimin de bünyesi alerjik, özellikle yazın sürekli hapşuruyoruz ya da öksürüyoruz bu da baş ağrısı yorgunluğa sebep oluyor,
uzun yıllar ilaç kullandık, burun spreyi kullandık ama ilaçlar alerjiyi bastırıyor kısa sürede yeniliyor,
alerji net bir hastalık olmadığından gittiğimiz doktorlar da burun spreyi yazıp gönderiyorlar , biz daha detaylı bir tedavi arıyoruz.
Aşı tedavisi yapan bazı hastaneler varmış birkaç doktor adı da okuduk internette ama tedavi olan, doktorları tanıyan önerisi olacak arkadaşlar varsa ya da aşı tedavisi olanlar varsa bilgi sahibi olmak istiyorum. Nasıl bir tedavi yan etkisi var mı ?
Öncelikli olarak Ankara,Konya, Eskişehir ve Antalya da bildiğiniz hastane-doktorlar varsa paylaşırsanız sevinirim ,yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum:KK16:

Merhaba,

Benim önereceğim doktor istanbulda belki işine yarar gene de söyleyeyim. Aşı tedavisinde şöyle bir uyarıda bulunmak istiyorum. Yapılan test sonucu çok önemli cnm herkes aşı altında aşı yapıyor. Zaten alerji aşısını doktorlar kendi yapmıyor artık dilaltı denilen bir aşı var onu evde kendin uyguluyorsun. Bende kullanıyorum. Bir kaç yerde test yaptırmıştım hiç bişey çıkmadı doktor sevin karalar tespit etti alerjimi Allah razı olsun ondan. Aman çok iyi araştır. Allah şifa versin

geçmiş olsun neye alerjiniz varmış sakıncası yoksa yazar mısnız , biz yazın gittik ankaraya ama test yapılan maddelere alerjimiz çıkmadı tespit edilmediği için alerji ilacna devam edıyrz :/ bılmemek de kotu , odadan odaya gecince bile hapsuruyrm bazen

Geçmiş olsun, bu illetten ben de bıkmıştım. İstanbul'da Gülden Paşaoğlu isimli bir doktoru önermişti arkadaşım, sağolsun bir kaç seansta çözdük. Özel sağlık sigortası geçtiği için gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Back
X