alerji testi nasıl yapılıyor.

alaraberen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
176
0
46
İstanbul
kızlar kızım 2 aydır öksürüyor.20 gün önce doktor kan tahlili yaptı.alerjisi 6,0 çıktı.alerjisi biraz yükesk dedi.20 gün sonra gel geçmezse alerji testi yapalım dedi.neye alerjisi varmış onu çözeceğiz dedi.kızım 2,5 yaşında bu alerji testi nasıl yapılıyor çocuğa sıkıntı veririmi .canı acırmı yavrumun.şimdi hastaneye gideceğim acele cevap.bu konuda bilgisi olanlar cevaplarınızı bekliyorum.

Ben kendime yaptırdım benimde alerjim vardı ama bebeklere nasıl yapıyorlar bilemiyorum kollarımdan yaptılar fazla acımadı hemen gecıyor kucuk iğneleri var ama dediğim gibi bebeklere nasıl yapıyorlar hiç bir bilgim yok

Bana yapildi.
Sirtimdan yapildi bana, kimisine koldan yapiliyormus galiba. Bende igne filan yoktu. Kolun kasiniyormus da kolunu kasiyormus gibi tinaginla koluna hafif bir cizik at, ne kadar acirsa o kadar aciyor. O kadar az birseyde bile en ust deriyi yirtiyoruz aslinda. Doktor da bu kadar derine iniyor iste. Oyle igneli filan birsey degildi benimki. Acisi da yok. Ha, sirtina pat pat yapilan cizikler insani kasindiriyor tabii, ama acimiyor yani. Ucu hafif sivri olan plastik birseyle sirtima birsuru cizik atildi. Sonra o ciziklerin ustune maddeler damlatildi. Birkac dakika sonra, onlarin da kriterlerine gore neresi kizarip kabarmissa, o maddelere alerjin var dediler.
Tabii senin cocuk kucuk oldugu icin korkup aglayabilir, ama aslinda oyle can yakan birsey degil.

Ben de alerji testini kollarina jiletle cizikler atip yapiyorlar sanip korkarak gitmistim, nerden duyduysam.

Koldan yapıyorlar küçük çocuklara acımıyor zaten doktor konuşarak hallediyor Neye alerjisi varsa orası kabarıyor yarım saat içinde belli oluyor Ayrıca size tavsiyem çocuğunuzun alerjisi varsa öksürük şurubu vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…