Alerji vs korona?

Pufy1987

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
225
304
103
37
Kizlar iyi aksamlar kafam cok karisik.Yaklasik bir haftadir hastayim (ateş ve öksürük)devlet hastanesine kan verdik,sonra ertesi gun isinin ehli bir kulak burun bogaz doktoruna gittik,doktor yogun bir faranjit oldugugumu ses tellerime kadar kizarmis ve iltihap olmus oldugunu (+alerjim var gecen yilda yaklasik bi aylarda yatak dösek yatmistim gunlerce)ce geniz akintimin da oldugunu tüm bunlarin ates yapmasinin normal oldugunu soyledi.Carsamba gitmistim doktora cuma ve cumartesi normale donmeye baslamisti ates ama bugun yine hafif yuksek.Allah korusun gündem boyle olunca korkuyorum ama okul kapandi bizde eve kapandik zaten il bile degistirmedik.184ü arayip ambulans esliginde gidip cocuklarimi da korkutmak istemiyorum hem yoksa bile suan devlet hastanesine gidilecek gibi degil olmayan mikrop bulacak beni.Sizce bos yere mi vesvese yapiyorum.Ev akari küf mite vs alerjilerim var bi de baharda cikan otlara polenlere ama boyle bi zamana denk gelmesi beni cok dusundurtuyor

Ateşiniz kaç derece?
hapşırma vs yasıyor musunuz? Korona da hapsırık yok diyorlar

Gecen yil cok daha kotu olup ustesinden gelemeyince kayinvalidemi cagirmistim.Nefes darligi da yok bu arada

Gecen yil cok daha kotu olup ustesinden gelemeyince kayinvalidemi cagirmistim.Nefes darligi da yok bu arada
Geçen sene de bu şekilde hatta daha kötü olduysa muhtemelen alerjiktir.
Evde duruma bakın bakalım
parasetemol veriyorlarmış ateş içinde parol minoset vs
yine de siz 184ü bir arayın

Buradan yapılacak yorumun tıbbi bir değeri olmadığı için yapılması gerekeni yapıp 184ü arayın.

Merhaba alerji olabilir bol sıvı içip dr un verdiği ilaçları kullanıp , durumunuz daha da kötüleşirse hastaneye gitmeniz daha mantıklı olur. Sonucta gittiğinizde bir doktor.. sağlıklı günler

Alerji olabilir ama riske atmayın kimseyle yakın temas kurmayın. 184'ü arayın.

Back
X