Çok yeni konulmuş teşhis.. hangi ilde oturuyorsunuz.. izmir tepecik eğitim ve araştırma hastanesi göğüs hastanesi bu konuda 1 numara.. hastalık tamamen astıma dönüşmeden ilaca bağımlı bir hayat yaşamadan imkanınız varsa veya yakınsanız bu hastaneye bi getirin derim.. kardeşim bu hastanede iyileşti.. ve ben bu hastanede sayesinde ilaç kullanmayı kestim.. daha yeni olduğu için bitkisel kürler denemeyin ilaçla hastalığı bitirmeye çalışın yanlız çok iyi bir doktorla ve iyi bir tedaviyle.Malesef doktorumuz vardi gorev nedeyile yasadigim il de o ilgileniyordu ama tayin olmus gitmis baska cocuk alerji uzmani yok cocuk hastaliklari dr anlamiyor alanimiz degil diyorlar buyuk alerji hast.uzmn da bakmiyor cocuk oldugunu icin riski goze alamam 9 yasindan kucuk hastalara bakmiyorum diyor ne yapacagimizi sasirdik teshis subat 2018 de konuldu ozmndan beri tedavi goruyruz ama ise yaramiyoraskbahcem
Malesef cok uzaktayimÇok yeni konulmuş teşhis.. hangi ilde oturuyorsunuz.. izmir tepecik eğitim ve araştırma hastanesi göğüs hastanesi bu konuda 1 numara.. hastalık tamamen astıma dönüşmeden ilaca bağımlı bir hayat yaşamadan imkanınız varsa veya yakınsanız bu hastaneye bi getirin derim.. kardeşim bu hastanede iyileşti.. ve ben bu hastanede sayesinde ilaç kullanmayı kestim.. daha yeni olduğu için bitkisel kürler denemeyin ilaçla hastalığı bitirmeye çalışın yanlız çok iyi bir doktorla ve iyi bir tedaviyle.
O halde bulınduğunuz ilçede iyi bir göğüs uzmanına götürün çocuğu.. geç kalmayın ilerde tüplü astıma dönüşmeden tedavisini uygulayın.. geçmiş olsun çok.Malesef cok uzaktayim
Cok tesekkur edrim iyi bir gogus hast.uzmn bulup goturecegm ama cocuk diye pek anlamayacak gibi geliyor.bilgiler icin cok tesekkurlerO halde bulınduğunuz ilçede iyi bir göğüs uzmanına götürün çocuğu.. geç kalmayın ilerde tüplü astıma dönüşmeden tedavisini uygulayın.. geçmiş olsun çok.
Cok tesekkur ediyrm E Esila09 sigara kullanmiyoruz deterjanim alerjik ztn kokusuz hergece uyurken bir havluyu islatip kalorifer koyuyrm nem icin kullanidgm havluyuda deterjansiz yikadim. Ama gecen kis ev icinde camasir kuruttugum olmustu bu yil asla yapmayacgm ama bunlari yapmama ragmen hala bir rahatlama olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?