Buharda pişirip cam rendeden geçirmek olabilir ama çiğ vermeyin sindiremez bebeğinizDiğer arkadaşlara kıyasla kibarca yazdığınız öncelikle çok teşekkür ederimBen buharda pişiriyorum da birileri rendele diyince garip gelmişti danışmak istedim iyi ki dinlememişiim..
2 çocuğumda süt alerjiliydi maalesef zor bi süreç ama iyi yönetirseniz kolay atlatırsınız biz 6 aydan 1 yaşa kadar çok hafiflettik 1 yaştan sonra tamamen geçti.MerhabaKızım ayın 9unda 5i dolduracak 2. Aydan bağırsak ve cilt tepkili süt alerjisinden dolayı emzirmeyi bıraktım (herşeyi kessem dahi benim sütüme bile alerjisi vardı). Tadımlara başladık ama başlarken kabak havuç vs buharda pişiriyordum ama neden pişiriyorsun dedi bi arkadaş. Direk verebilir miyim ki cam rendede? Bilemedim. Alerjik bebeği olanlar siz nasıl başladınız? Ev yoğurdu ile denemeye başlayacağız 1 çay kaşığı verip bakıcaz bakalım. Yardımcı olur musunuz?
Merhabalar geçmiş olsun size. Benim de bebeğim alerjik 2 aylığız şuan. emzirmeyi bırakmanızı doktorunuz mu tavsiye etti. Bizim doktor emzirmeye devam dedi. Bana diyet verdi. Ama bebeğimin her süt emdiğinde kıvranması beni çok üzüyor. Memeden kesmek de üzecek. Ne yapcağımı şaşırdım.MerhabaKızım ayın 9unda 5i dolduracak 2. Aydan bağırsak ve cilt tepkili süt alerjisinden dolayı emzirmeyi bıraktım (herşeyi kessem dahi benim sütüme bile alerjisi vardı). Tadımlara başladık ama başlarken kabak havuç vs buharda pişiriyordum ama neden pişiriyorsun dedi bi arkadaş. Direk verebilir miyim ki cam rendede? Bilemedim. Alerjik bebeği olanlar siz nasıl başladınız? Ev yoğurdu ile denemeye başlayacağız 1 çay kaşığı verip bakıcaz bakalım. Yardımcı olur musunuz?
Selam konuyu açmanızın üzerinden yaklaşık 2 hafta geçmiş acaba ev yoğurdu denediniz mi bu süreçte?MerhabaKızım ayın 9unda 5i dolduracak 2. Aydan bağırsak ve cilt tepkili süt alerjisinden dolayı emzirmeyi bıraktım (herşeyi kessem dahi benim sütüme bile alerjisi vardı). Tadımlara başladık ama başlarken kabak havuç vs buharda pişiriyordum ama neden pişiriyorsun dedi bi arkadaş. Direk verebilir miyim ki cam rendede? Bilemedim. Alerjik bebeği olanlar siz nasıl başladınız? Ev yoğurdu ile denemeye başlayacağız 1 çay kaşığı verip bakıcaz bakalım. Yardımcı olur musunuz?
Anladım çok geçmiş olsun umarım süreciniz bundan sonra sorunsuz geçerMaalesef. Kızım ek gıdaya başlayınca kusması arttı. Alerjik besinler için 8. Ayı dolduralım dedi doktorumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?