Saç Rengi ve Saç Boyama Alexandra stan yeni saç rengi

Madere

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2018
5
0
1
27
BrJJsEHgI8_
Kızlar sizce bu saç renginin adı ne ve nasıl elde edebilirim instagram da ... hesabı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu evde yapman mümkün değil .Güzel bir kuaför bulup bu resmi göster yapabilirse amenna .Ha bu resimdeki abla ile ten rengin aynı mı ? Her ten rengine uygun olmaz diye düşünüyorum .

Ne özelliği var? Sıradan kumral saç üzerine (muhtemelen doğal rengi) atılmış ışıltılar var.
Klasik türk kadını saç rengindeyse saçınız, çok işlem ve ciddi maharet gerektirir üstelik yakışmaz.
Saç rengini aynı yaptınız diye hayran olduğunuz ünlülere benzemiyorsunuz hanımlar.

Ne özelliği var? Sıradan kumral saç üzerine (muhtemelen doğal rengi) atılmış ışıltılar var.
Klasik türk kadını saç rengindeyse saçınız, çok işlem ve ciddi maharet gerektirir üstelik yakışmaz.
Saç rengini aynı yaptınız diye hayran olduğunuz ünlülere benzemiyorsunuz hanımlar.
Bencede ne haddimize bravo ben de bunu yaparsam ona benziyceğimi düşünmüştüm teşekkürler aydınlattın beni

Millet birbirini aşağılama laf söyleme derdinde kadın size birşey sormuş biliyorsanız söylersiniz bilmiyorsanız susarsınız . Herkese neyse istediği gibi boyatır

Back
X