alexandrite candela lazer hakkında

ofneyapicam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
891
191
33
23
Merhabalar ben küçük bir şehirde 5 kere alexandrite candela cihaza lazere girdim tüm vücut, hatta cihazın orijinal olduğunu göstermek için seri numarasından her şeyine kadar bizi ikna ettiler. yaz olduğu için eve geldim. 1,5 aydır da yaklaşık evdeyim. İlk 4 seansta neredeyse hiç çıkmayan tüylerim eve gelince özellikle genital ve koltuk altında bir gecede ciddi uzamaya başladı. Özellikle koltuk altı 1 günde dışarı çıkılmayacak vaziyette. Genital de yavaş yavaş görüyorum uzuyor. Bacaklarım ise aralarda çıkmaya başlamış ama henüz görünmeyen tolere edilebilir tüyler. Kollarımda çıkmamış. Bu normal mi? 5 seans gittiğim için 2 ay ara verdim burada tekrar tek seans gitmek çok pahalı çünkü. Ne yapmalıyım?

Orjinal mi acaba uygulayan kişi de çok önemli. Ben sahte lazer cihazı mağduruyum tüylerim olduğundan daha da kalınlaştı fayda göreceğim yerde zarara uğradım 🙁

Orjinal mi acaba uygulayan kişi de çok önemli. Ben sahte lazer cihazı mağduruyum tüylerim olduğundan daha da kalınlaştı fayda göreceğim yerde zarara uğradım 🙁
Benim bacak tüylerim falan kalınlaşmadı, sadece koltuk altı ve genitalde geri ciddi şekilde çıktı. Bu bölgeler 5 seansla bitmediği için mi yoksa orijinal olmayan makineyle mi yapıldığı için onu anlayamadım. Ama yani internettekinin birebir aynısı ve aynı zamanda da seri numarasını falan araştırdığımızda da aynı cihaz çıkmıştı. Sürekli de reklamını yapıyorlar şehirde

O hormon durumuna bağlı herkeste seans sayısı değişiyormuş. Eğer orjinalse seanslara gittikçe daha da fayda görürsünüz. Seansların hepsi bittikten sonra kıllar tekrar çıkarsa o sahte oluyor maalesef 😔

Zaten normalde de ilk başlangıçta 4-5 seans çıkmaz bi kıllar beklenir çıksın die düzenli atış yapıldığı ıcın 2-3 ay .

daha sonra çıkınca tekrar çıkanlara atış yapılır bide yaz günü tam ıslak bölgeler(koltukları bikini)dar kıyafetler bacaklarda çıkarır falan . Yani doğru olan 8+8 yada 12+12 dir seans sayısı çoğu kişide bu bile yetmeyebilir

Ha bazı ınsanında vücuduyla alakalı biz ablamla aynı merkeze gittik ablam zerre fayda goremezken ben 8 senedir çok çok rahatım . Tüp bebek donemınde hormon tedavisi gördüm ona rağmen 10-15 tüy anca uyandı (ıslak bölgeden)

Zaten normalde de ilk başlangıçta 4-5 seans çıkmaz bi kıllar beklenir çıksın die düzenli atış yapıldığı ıcın 2-3 ay .

daha sonra çıkınca tekrar çıkanlara atış yapılır bide yaz günü tam ıslak bölgeler(koltukları bikini)dar kıyafetler bacaklarda çıkarır falan . Yani doğru olan 8+8 yada 12+12 dir seans sayısı çoğu kişide bu bile yetmeyebilir

Ha bazı ınsanında vücuduyla alakalı biz ablamla aynı merkeze gittik ablam zerre fayda goremezken ben 8 senedir çok çok rahatım . Tüp bebek donemınde hormon tedavisi gördüm ona rağmen 10-15 tüy anca uyandı (ıslak bölgeden)
Yani şimdi benim durumum normal, peki çıkan tüyler için yazın geçmesini bekleyip yeni paket mi alayım?

Yani şimdi benim durumum normal, peki çıkan tüyler için yazın geçmesini bekleyip yeni paket mi alayım?
Lazerin zaten kışın yapılması daha makbuldür . Aslında candela da iyi .ekim-mart arası mesela

Hiç hormon testi yaptırdınız mı ?
Hormonlarınız da bozukluk varsa tüyleri döker ama tam etki göstermez önce hormon testi yaptırın eğer bir sıkıntı varsa hormon tedavisi ile lazeri birlikte götürün daha etkili sonuç alacaksınızdır

Lazerin zaten kışın yapılması daha makbuldür . Aslında candela da iyi .ekim-mart arası mesela

Hiç hormon testi yaptırdınız mı ?
Hormonlarınız da bozukluk varsa tüyleri döker ama tam etki göstermez önce hormon testi yaptırın eğer bir sıkıntı varsa hormon tedavisi ile lazeri birlikte götürün daha etkili sonuç alacaksınızdır
yaptırmadım. Tek tük her yerde çıkmaya başladı ama dışarıdan belli olmuyor. Dolandırıldım mı acaba diye düşünüyorum. Ama normal de diyorlar 5 seans için.

Şubatta başladım haziranda bitirdim aslında. Şu an o tek tük çıkan tüyler bile rahatsız ediyor beni. Ama dediğim gibi tek seans baika şehirde gitmek de korkunç çünkü gerçekten pahalı tek seans. Böylece beklemeli miyim
Ev tipi alıp kalan tüylere atıs yapabılırsınız yegenım aldı baya da memnun herhalde 10 bın ödedim dedi

Ev tipi alıp kalan tüylere atıs yapabılırsınız yegenım aldı baya da memnun herhalde 10 bın ödedim dedi
sanki bütün tüylerim 1-2 aya çıkacak gibi. Ev tipi almayı 1 paket daha alıp iyice azalttıktan sonra düşünmüştüm. İkisine birden bütçem de yetmez🥹 yaz aylarında napıyor insanlar ya

sanki bütün tüylerim 1-2 aya çıkacak gibi. Ev tipi almayı 1 paket daha alıp iyice azalttıktan sonra düşünmüştüm. İkisine birden bütçem de yetmez🥹 yaz aylarında napıyor insanlar ya
Suan tüm vücut seans paketlileri 20-25 bın o paraya ev tipi alıp çıkanlara atış yapmak daha mantıklı benım düşüncem 🙈

Merhabalar ben küçük bir şehirde 5 kere alexandrite candela cihaza lazere girdim tüm vücut, hatta cihazın orijinal olduğunu göstermek için seri numarasından her şeyine kadar bizi ikna ettiler. yaz olduğu için eve geldim. 1,5 aydır da yaklaşık evdeyim. İlk 4 seansta neredeyse hiç çıkmayan tüylerim eve gelince özellikle genital ve koltuk altında bir gecede ciddi uzamaya başladı. Özellikle koltuk altı 1 günde dışarı çıkılmayacak vaziyette. Genital de yavaş yavaş görüyorum uzuyor. Bacaklarım ise aralarda çıkmaya başlamış ama henüz görünmeyen tolere edilebilir tüyler. Kollarımda çıkmamış. Bu normal mi? 5 seans gittiğim için 2 ay ara verdim burada tekrar tek seans gitmek çok pahalı çünkü. Ne yapmalıyımm
Merhabalar ben küçük bir şehirde 5 kere alexandrite candela cihaza lazere girdim tüm vücut, hatta cihazın orijinal olduğunu göstermek için seri numarasından her şeyine kadar bizi ikna ettiler. yaz olduğu için eve geldim. 1,5 aydır da yaklaşık evdeyim. İlk 4 seansta neredeyse hiç çıkmayan tüylerim eve gelince özellikle genital ve koltuk altında bir gecede ciddi uzamaya başladı. Özellikle koltuk altı 1 günde dışarı çıkılmayacak vaziyette. Genital de yavaş yavaş görüyorum uzuyor. Bacaklarım ise aralarda çıkmaya başlamış ama henüz görünmeyen tolere edilebilir tüyler. Kollarımda çıkmamış. Bu normal mi? 5 seans gittiğim için 2 ay ara verdim burada tekrar tek seans gitmek çok pahalı çünkü. Ne yapmalıyım?
merhaba . Ben buz lazere gidiyorum 10 seanslım paket aldım cıddı azalma oldu tabıkı de tam bıtmedı . Zaten bana bır pakette bıtmeyecegını fakat %80 azalacağını soyledıler . 80 olmasada 70 azalmıştır . Sonra 10 seans daha aldım yenı aldıgım paketın 5. Seansındayım . İzel bölgemde sadece iç tarafta biraz var . Bacaklarımın düz bolgesınde yanı kemıklı yerlerde . Yuzumde çok az kaldı . Koltuk altım tamamen bıttı kolumda %90 bitmiştir .ben bu bıtınce bır paket daha almayı düşünüyorum Agda ıle ugrasmaam çünkü bu saatten sonra . Benım ıcın büyük rahatlık

Back
X