Merhabalar ben küçük bir şehirde 5 kere alexandrite candela cihaza lazere girdim tüm vücut, hatta cihazın orijinal olduğunu göstermek için seri numarasından her şeyine kadar bizi ikna ettiler. yaz olduğu için eve geldim. 1,5 aydır da yaklaşık evdeyim. İlk 4 seansta neredeyse hiç çıkmayan tüylerim eve gelince özellikle genital ve koltuk altında bir gecede ciddi uzamaya başladı. Özellikle koltuk altı 1 günde dışarı çıkılmayacak vaziyette. Genital de yavaş yavaş görüyorum uzuyor. Bacaklarım ise aralarda çıkmaya başlamış ama henüz görünmeyen tolere edilebilir tüyler. Kollarımda çıkmamış. Bu normal mi? 5 seans gittiğim için 2 ay ara verdim burada tekrar tek seans gitmek çok pahalı çünkü. Ne yapmalıyımm
Merhabalar ben küçük bir şehirde 5 kere alexandrite candela cihaza lazere girdim tüm vücut, hatta cihazın orijinal olduğunu göstermek için seri numarasından her şeyine kadar bizi ikna ettiler. yaz olduğu için eve geldim. 1,5 aydır da yaklaşık evdeyim. İlk 4 seansta neredeyse hiç çıkmayan tüylerim eve gelince özellikle genital ve koltuk altında bir gecede ciddi uzamaya başladı. Özellikle koltuk altı 1 günde dışarı çıkılmayacak vaziyette. Genital de yavaş yavaş görüyorum uzuyor. Bacaklarım ise aralarda çıkmaya başlamış ama henüz görünmeyen tolere edilebilir tüyler. Kollarımda çıkmamış. Bu normal mi? 5 seans gittiğim için 2 ay ara verdim burada tekrar tek seans gitmek çok pahalı çünkü. Ne yapmalıyım?
merhaba . Ben buz lazere gidiyorum 10 seanslım paket aldım cıddı azalma oldu tabıkı de tam bıtmedı . Zaten bana bır pakette bıtmeyecegını fakat %80 azalacağını soyledıler . 80 olmasada 70 azalmıştır . Sonra 10 seans daha aldım yenı aldıgım paketın 5. Seansındayım . İzel bölgemde sadece iç tarafta biraz var . Bacaklarımın düz bolgesınde yanı kemıklı yerlerde . Yuzumde çok az kaldı . Koltuk altım tamamen bıttı kolumda %90 bitmiştir .ben bu bıtınce bır paket daha almayı düşünüyorum Agda ıle ugrasmaam çünkü bu saatten sonra . Benım ıcın büyük rahatlık