• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alfamet

karamel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
879
11
118
İstanbul
kızlar bu ılacı kullanan varmı tansıyon ıcın sızce bı zararı varmıdır drum verdı ama ben pek kullanmak ıstemıyorum bı sey olur dıye sızın de tansıyonu yuksek olup kullanan varmı

kızlar bu ılacı kullanan varmı tansıyon ıcın sızce bı zararı varmıdır drum verdı ama ben pek kullanmak ıstemıyorum bı sey olur dıye sızın de tansıyonu yuksek olup kullanan varmı

bende günde 2 kez kullanıyorum , kullanmalısın yüksek tansiyon bebeğine daha çok zarar verir. Doktorum bu ilacın bebeğe bir zararı yok dedi. senin tansiyonun kaç çıkıyor?

sımdıden sıze tsk ederım bende kımsenın yok zannedıyodum genelde 13 e 9 tansıyon ama ıcınde yeterınce calısma yok yazınca urktum su ana kadar ıcmedım ama tansıyonda dusmuyor sız boyle yazınca ıcım ferahladı bugun ıcıyım o zaman bı sey yok dıyosunuz degılmı sız ne kadardır kullanıyosunuz kızlar

sımdıden sıze tsk ederım bende kımsenın yok zannedıyodum genelde 13 e 9 tansıyon ama ıcınde yeterınce calısma yok yazınca urktum su ana kadar ıcmedım ama tansıyonda dusmuyor sız boyle yazınca ıcım ferahladı bugun ıcıyım o zaman bı sey yok dıyosunuz degılmı sız ne kadardır kullanıyosunuz kızlar

hamılelığın ılk aylarında normal değerın altında yanı duşuk olması gerekıyormuş ılk aylar duşuk tansıyon yaparmış benım ılacı kullanmadan önce 13 9 du doktor dedı bu değer demekkı daha yuksekmış sana 13 9 yansımış mutlaka ıçmelısın dedı sende sakın aksatma bırde kızlar bende sureklı tansıyonumuzu ölcmeyı adet edınelım şımdı tehlıkesı yoktur belkı ama ılerkı aylarda ölumle bıle sonuçlanabılıyor

benim tansiyonumda 13 9 ve12 9 du genelde , doktorum küçük tansiyonun yüksek olması daha çok problem dedi , 1 haftadır tansiyon prolemi yaşıyodum buna bağlı nabzımda 120 di ,perşembe gününden beri hapı kullanıyorum çok şükür rahatım .Saatine göre kullan ilacı ihmal etme canım. bebeğin kaç haftalık

hamılelığın ılk aylarında normal değerın altında yanı duşuk olması gerekıyormuş ılk aylar duşuk tansıyon yaparmış benım ılacı kullanmadan önce 13 9 du doktor dedı bu değer demekkı daha yuksekmış sana 13 9 yansımış mutlaka ıçmelısın dedı sende sakın aksatma bırde kızlar bende sureklı tansıyonumuzu ölcmeyı adet edınelım şımdı tehlıkesı yoktur belkı ama ılerkı aylarda ölumle bıle sonuçlanabılıyor

benimde genelde tansiyonum 10/6 olduğu için doktorum 12/9 senin için yüksek tansiyon dedi , tuzsuz ekmek alıyorum yemeklerede tuz katmıyorum bol sıvı tüketiyorum bol bol dinleniyorum birde en önemlisi stresten uzak kalmaya çalışıyorum her ne kadar zor olsada inş. bu günleride atlatırız hayırlısıyla, Evde tansiyon aletim var günde 3 kez ölçüyorum doktorumda kontrol altında tut demişti zaten bencede mutlaka tansiyon aleti edinmelisiniz. senin bebeğin kaç haftalık canım?

Back
X