Ali acar a tüp bebek yaptıranlar

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.Bu durum tamamen bizim şanssızlığız mıydı diye düşünmeden edemiyorum.Düşükten sonra hasarı öğrenince çok kızdım doktora,üroloğa..O kadar ödemeler yapıldı testler yapıldı bir hasar testide istenseydi ona göre tedavi verilseydi iyice düşüp öyle başlardık en azından diye..Bebeğin kalp atışlarını duyucaz diye gidip kalp oluşmadığını öğrendik bir hafta bekleyelim dedi doktormuz sonra zaten sağlıksız olduğu anlaşıldı ve zorunlu kürtaj üzerinden zaman geçmesine rağmen hala aklımda çok büyük yıkım oldu bize.Insallah bizim hasar tedavilere cevap verir ve bizde kavuşuruz bebeğimize bir an önce.Bizimde morfoloji 2 ve 0 arasında değişiyor opu günü 0 mış ama.Ileri hareket bizimde 0.Sayıda sizinkine yakın o dediğiniz arkadaşınızın kaça düşmüştü de tedaviye başladı
Onu tam hatırlayamıyorum ama istenilen seviyede düşmüştü yani. Genelde düşüyor dna hasar biz ekstra bir durum yaşadık bence ama çok şükür Rabbim bugünleri görmeyi nasip etti inşallah sağlıkla kavuşmakta nasip olur. Tüp tedavisinden önce kesinlikle rahim filmi, dna hasar testi, pıhtılaşma, genetik test kontrol edilmeli. Ve ayrıca bilseydim tetanoz aşısını hamile kalmadan olurdum ama bilmiyordum. İmkanınız varsa hamile kalmadan onu da yaptırın ki hamile iken yaptırmanıza gerek kalmaz. İnşallah Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evladınıza kavuştursun, hiç kimsenin kucağı boş kalmasın😌

Onu tam hatırlayamıyorum ama istenilen seviyede düşmüştü yani. Genelde düşüyor dna hasar biz ekstra bir durum yaşadık bence ama çok şükür Rabbim bugünleri görmeyi nasip etti inşallah sağlıkla kavuşmakta nasip olur. Tüp tedavisinden önce kesinlikle rahim filmi, dna hasar testi, pıhtılaşma, genetik test kontrol edilmeli. Ve ayrıca bilseydim tetanoz aşısını hamile kalmadan olurdum ama bilmiyordum. İmkanınız varsa hamile kalmadan onu da yaptırın ki hamile iken yaptırmanıza gerek kalmaz. İnşallah Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evladınıza kavuştursun, hiç kimsenin kucağı boş kalmasın😌
Amin inşallah saglikla sonuna kadar devam etsin hamileliğiniz kucağınıza alın.İnsallah en kısa zamanda benim ve tüm isteyenlerin kucaklarıda dolsun burdan gebelik haberi vermek kısmet olsun🙏🙏🙏

Herkese merhabalar hanımlar. Biz de aralık ayında medicana hastanesinde necati beye tüp bebek yaptırdık. Ilk denemede pozitif sonuç almıştık çok şükür ve ikizlerine hamileydim. Malesef 5.ayda rahim agzi yetmezliği yüzünden bebeklerimi kaybettim. Ama hastaneden personelden ve doktorumdan cok memnun kaldım. Biraz daha kendimi toparlayınca inşallah dondurulmuş transferi yapacağız. Konyada tüp bebek merkezi arayanlara fikir olur belki.

Herkese merhabalar hanımlar. Biz de aralık ayında medicana hastanesinde necati beye tüp bebek yaptırdık. Ilk denemede pozitif sonuç almıştık çok şükür ve ikizlerine hamileydim. Malesef 5.ayda rahim agzi yetmezliği yüzünden bebeklerimi kaybettim. Ama hastaneden personelden ve doktorumdan cok memnun kaldım. Biraz daha kendimi toparlayınca inşallah dondurulmuş transferi yapacağız. Konyada tüp bebek merkezi arayanlara fikir olur belki.
Çok geçmiş olsun canım.yaş kaçtı acaba.

Çok teşekkürler Allah kimsenin başına vermesin bi anda dünya başıma yıkıldı ama yavas yavas toparliyorum çok şükür 🙏 benim yaşım 28, eşim 36 yaşında. 3 yıllık evliyim. Six kaç yaşındasınız? Ve sorun neydi sizin?
Bizim ileri yaştan dolayı olmuyor canım.benimde 6 haftalık kalp atışı olmadığı için bir kürtajım var.

Çikolata kistimiydi yoksa pco dan kaynaklı basit folikül kisti mi? Ali Acar dan memnun kalanda çok bende 3-4 ay iğneli tedavi gördüm Ali Acar da. Tüp ü orda tercih etmememin sebebi çok sıra bekliyor olmak ve evime uzak olmasıydı. Tüp tedavisinde psikolojik rahatlığın doktorla kolay iletişim kurabilmenin önemli olduğunu düşünüyorum.
Selam arkadaşlar bu iğneli tedavi dediğiniz nedir. Biz de sebepsiz infertilite tanısı konuldu tüp bebek ya da aşılama ikisi için de uygunsunuz dedi Seçil Hanım, önümüzdeki ay tüp bebek deneyelim demiştik ama acaba başka bir yol da deneyelim mi?

Selam arkadaşlar bu iğneli tedavi dediğiniz nedir. Biz de sebepsiz infertilite tanısı konuldu tüp bebek ya da aşılama ikisi için de uygunsunuz dedi Seçil Hanım, önümüzdeki ay tüp bebek deneyelim demiştik ama acaba başka bir yol da deneyelim mi?
Yumurtaların çoğalması için tüp tedavisinde kullanılan iğne den kullanılıyor çatlatma iğnesini olup normal deneniyor. Biz bir sonuç alamadık. Tüp tedavisinde de aynı iğne kullanıldı ama tabi sonunda yumurtalar toplandı. Klomenle yapışan işlemin iğneli hali yani. Biz tüp tedavisini seçil hanımda olduk tavsiye ederim.

Yumurtaların çoğalması için tüp tedavisinde kullanılan iğne den kullanılıyor çatlatma iğnesini olup normal deneniyor. Biz bir sonuç alamadık. Tüp tedavisinde de aynı iğne kullanıldı ama tabi sonunda yumurtalar toplandı. Klomenle yapışan işlemin iğneli hali yani. Biz tüp tedavisini seçil hanımda olduk tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim.. Ben emin olamıyorum. Aşılama denedim bir kez Ali Kemal Belviranlı da ama devlet hastanelerindeki davranışları sevmiyorum. Ultrasonla bakıyor mesela Dilan Hoca nasıl hocam sıkıntı var mı myom var denmişti diyorum hayır görmüyorum diyor sert bi şekilde benimle hiç konuşmadan hemşireye dönüp konuşuyor. hemşireler anlatıyor süreci.. neden aşılama nasıldır aşılama bunlara dair en ufak bir bilgi yok. İki kez de Medova Azer hoca ile klomen denedik ama sonuç yok. Seçil Hoca çok tatlı dilli tek tek anlattı ertesi gün eşimle gittik aklıma takılanları sordum ayrıca eşime de anlattı. Aşılama için de uygunsunuz tüp bebek için de dedi. Aşılama hem daha doğal bir oluşum oluyor tüp bebekten daha kolay. hem maddi anlamda daha uygun geliyor. Fakat tüp bebek kadar garanti bir durumu yok. Bu ay değil artık önümüzdeki ay bir karar vermem gerekiyor

Canım biliyorum eski msj ama ne kadara mal oldu acaba
Ali acara yaptirdigimizda 7500 merkeze verdik 3 4 bin de ilaclar tuttu canim simdi tekrar yaptircaz 9000 merkeze verilcek ilaclar icinde rapor cikartacagiz ne jadar tutar bu kez bilmiyorum

Ali acara yaptirdigimizda 7500 merkeze verdik 3 4 bin de ilaclar tuttu canim simdi tekrar yaptircaz 9000 merkeze verilcek ilaclar icinde rapor cikartacagiz ne jadar tutar bu kez bilmiyorum
Allahim yardımcınız olsun maddi manevi çöküyoruz Allahim kavuştursun bizi evlatlarımıza insallah

Back
X