- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 133
Onu tam hatırlayamıyorum ama istenilen seviyede düşmüştü yani. Genelde düşüyor dna hasar biz ekstra bir durum yaşadık bence ama çok şükür Rabbim bugünleri görmeyi nasip etti inşallah sağlıkla kavuşmakta nasip olur. Tüp tedavisinden önce kesinlikle rahim filmi, dna hasar testi, pıhtılaşma, genetik test kontrol edilmeli. Ve ayrıca bilseydim tetanoz aşısını hamile kalmadan olurdum ama bilmiyordum. İmkanınız varsa hamile kalmadan onu da yaptırın ki hamile iken yaptırmanıza gerek kalmaz. İnşallah Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evladınıza kavuştursun, hiç kimsenin kucağı boş kalmasınTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için.Bu durum tamamen bizim şanssızlığız mıydı diye düşünmeden edemiyorum.Düşükten sonra hasarı öğrenince çok kızdım doktora,üroloğa..O kadar ödemeler yapıldı testler yapıldı bir hasar testide istenseydi ona göre tedavi verilseydi iyice düşüp öyle başlardık en azından diye..Bebeğin kalp atışlarını duyucaz diye gidip kalp oluşmadığını öğrendik bir hafta bekleyelim dedi doktormuz sonra zaten sağlıksız olduğu anlaşıldı ve zorunlu kürtaj üzerinden zaman geçmesine rağmen hala aklımda çok büyük yıkım oldu bize.Insallah bizim hasar tedavilere cevap verir ve bizde kavuşuruz bebeğimize bir an önce.Bizimde morfoloji 2 ve 0 arasında değişiyor opu günü 0 mış ama.Ileri hareket bizimde 0.Sayıda sizinkine yakın o dediğiniz arkadaşınızın kaça düşmüştü de tedaviye başladı