Ali Gedikba ve Yunus Gedikba ?

meleqq_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2008
110
1
96
40
İstanbul
ali gedikbaşı ve yunus gedikbaşı hakkında bilgisi olan varmı? muayenesi bakırköyde bana yardımcı olursanız sevinirim.

canım ben de tam onları araştırıyordum bir bilgi alırsan bana da haber verirmisin, bugün kontrole gittiğimde kendi dr. um tavsiye etti ikili tarama testi çin

canım ben bi akrabamızdan aldım numarasını o kız 4 ölü doğumdan sonra bu doktorları buldu ve hamile kaldı meğerse kanında bir sorun varmış bebeğe zarar veren bu doktorlar 9 ay kullanması gereken iğne verdiler şuan dünya güzeli bir kızı var her sorduklarında dua ediyor birde ssk da çalıştığı için tahlilleri ssk da yaptırıyormuş kime verdiysem numarasını herkez dua etti bana diyor

canım ben randevu aldım cuma gününe bakalım ikili tarama testimi yaptıracağım da, kendi dr.umun tavsiyesi üzerine gidiyorum, hakkınd apek yorum bulamadım nette ama pek çok yerli ve yabancı bilimsel dergi ve yayınlarda makaleleri falan var anladığım kadarıyla, demekki bilgisi ve tecrübesi iyi gibi geldi bana

canım ben randevu aldım cuma gününe bakalım ikili tarama testimi yaptıracağım da, kendi dr.umun tavsiyesi üzerine gidiyorum, hakkınd apek yorum bulamadım nette ama pek çok yerli ve yabancı bilimsel dergi ve yayınlarda makaleleri falan var anladığım kadarıyla, demekki bilgisi ve tecrübesi iyi gibi geldi bana

canım inş kontrolun sorunsuz geçer gittikten sonra banada bilgi verirsen çok sevinirim nasıl tavrı konuşması ilgilimi değilmi bunları öğrenmek istiyorum

canım randevum cuma demiştim daha bugün öğleden sonra gideceğim, gelince ben yazarım burdan sana

muayeneye gittim Meleqq ama benim randevum dörtbuçuk da olmasına rağmen saat beşe geldiğinde hala benden öncekiler bile (saat dörtte randevusu olanlar) muayene olamamışlar bekliyorlardı, baktım baya uzun sürecek sıkıldım ve açıkçası çalışanların da ilgisizliğine kızdığım için muayene olmadan çıktım geri, ilk kez gitmeme rağmen ne bir form ne bir kayıt hiçbirşey yapan yoktu, afedersin ama resmen sap gibi bekledim, dr. hakkında bişey diyemeyeceğim çünkü görüşemedim bile sen gidersen eğer sende bana haber ver cnm, belki bugün böyle denk gelmiştir.

canım ali bey gerçekten riskli gebelikler konusunda uzman bir doktor yoğun olduğu doğru ve bir saat beklediğimiz oluyor ama buna deyer form konusuna gelince hastaların formunu kendi hazırlıyor tek tek not ediyor bu gibi işleri hemşiresine brakmıyor ve gerçekten çok ilgili ve alakadar bu yüzden çok tercih ediliyor keşke biraz daha bekleseydin canım ya ne demek istediğimi anlardın bana da beklemek bağzen zor geliyor ama 9 sene kapı,kapı hastane doktor dolaştım durdum kimse 8 düşüğüme bir tehşis koyamadılar amerikan hastanesinden tutta televizyonda çıkan proflardan ünüversite hastanelerinden hiç biri bir neden bulamadı taki ali beye tesadüf eseri gidene kadar 10 yakın tahlil istedi ve neden bulundu çok şükür allahıma ve sonra dr. Ali Gedikbaşına gerçekten çok şey borçluyum yıkılan evliliğimi kurtardı desem yalan olmaz.

selam arkadaşlar benim dr um ali gedikbaşı ve yunus gedikbaşı önce yuunusbeyden başladım 20 haftalık düşükten sonra ona gitmeye karar verdim.rahim ağzında yetersizlik varmış.13. haftada serklaj yapıldı kendi özel yerlerinde çok 5. aydan sonra ali beye geçtim ve şu anda çok memnunum.evet yoğun bir dr ama çok rahatlatıyo ve güven veriyo.yeni mahalle kadın doğumda riskli gebeliklere bakan bir dr.zaten yunus beyde ordan emekli kesinlikle tavsiye ederim.ultrasonuda renkli doopler her gidişimde ayrıntısına kadar inceliyo bebişimi

canım ali bey gerçekten riskli gebelikler konusunda uzman bir doktor yoğun olduğu doğru ve bir saat beklediğimiz oluyor ama buna deyer form konusuna gelince hastaların formunu kendi hazırlıyor tek tek not ediyor bu gibi işleri hemşiresine brakmıyor ve gerçekten çok ilgili ve alakadar bu yüzden çok tercih ediliyor keşke biraz daha bekleseydin canım ya ne demek istediğimi anlardın bana da beklemek bağzen zor geliyor ama 9 sene kapı,kapı hastane doktor dolaştım durdum kimse 8 düşüğüme bir tehşis koyamadılar amerikan hastanesinden tutta televizyonda çıkan proflardan ünüversite hastanelerinden hiç biri bir neden bulamadı taki ali beye tesadüf eseri gidene kadar 10 yakın tahlil istedi ve neden bulundu çok şükür allahıma ve sonra dr. Ali Gedikbaşına gerçekten çok şey borçluyum yıkılan evliliğimi kurtardı desem yalan olmaz.

canımsenin yazını okuduktan sonra ne kadar iyi br seçim yaptığımı anladım senn adına çok sevindim.:ecrin_bebek:

arkadaşlar çok teşekkür ederim. bu bilgiler yeterli benim için zaten numarasını aldığım akrabamda riskli gebelikti dört ölü doğum dan sonra nedenini bu doktor buldu ve şuan sağlıklı dünya güzeli bir evladı var. fifa canım senin adınada üzüldüm keşke biraz daha bekleseydin doktorlada tanışır öyle karar verirdin.zaten hangi doktor işinde iyiyse emin ol hastası çok oluyor bekliyosun yada çok iyi muayene yapıyo uzun sürüyo

kızlar öncelikle teşekkür ederim, benim asıl kızdığım yoğunluk olması elbette normal ama eğer ben özel muayenehaneye gidiyorsam en azından randevu saatleri bu hususlar da dikkate alınarak daha özenli verilmeli, çünkü ben de kendimi ona göre ayarlayarak gidiyorum ben beklerken baktım o kadar çok sırada kişi var ve ilk randevu benim diyen de ikinci randevu benim diyen de daha bekliyorlardı, en azından neyi beklediğimizi, ne olduğunu açıklasalar ii olurdu, ne için beklediğimi bile bilmeden randevusu olduğüunu söyleyenler kuzu kuzu kenarda beklerken ne sebeple olursa olsun randevusuz pek çok kişinin muayene veya kontrollerini yaptırıp gitmesini seyretmek benim için çok can sıkıcıydı,

dr. ali beyin iyi olduğunu düşünmesem gitmezdim zaten çünkü ben kendi doktorumdan da menmunum ve zaten onun tavsiyesine güvenerek gitmiştim, belki bu hafta içi bir daha gitmeyi düşünebilirim ??

peki ikili tarama testi muayenehanesinde yapılıyor mu yani sadece ense kalınlığına falan mı bakıyor, yoksa kan da alıp tahlil yapıyormu???

anlaşmalı bir labaratuvarda yaptırdım ben ama.belki seninkini sigortada yaptırabilir canım.

arkadaşlar ali bey sonderece uzman bi doktor ve hastalarıyla diyoloğuda süper hiç germiyo sıkmıyo çok tatlı dille anlatıyo hertürlü soruya kızmadan cevap veriyo.ve her muayenede önce dikkatli bi şekilde hikayenizi dinleyip size özel ayrı bi dosyaya not alıyo ve sizdede bu bilgileri içeren bi kart veriyo.belki muayenelerin uzun sürmesi ve gecikmesi bu sebepledir çünkü kendisi riskli gebelikler uzmanı olduğu için diğer kadın doğumcular gibi ultrasonda 2dk bakıp sallamıyo iyice inceleyip anlatoyo..ha gelelim yardımcılarına evet orada son derce haklısınız dünyanız en uyuz kadınını getirmişler pın pın pın adamı ayar ediyo valla bigün dalicam artık nerdeyse..bence o kadını oradan atsınlar hastalar gelmesin diye nerdeyse 40 takla atıyo hiç ilgilenmiyo geçiştiriyo.Ali beye söyleyelimde bu durumu düzeltsin içiniz rahat olsun.ben gittim çok memnunum halada gidiyorum..peşini bırakmam asla..tavsiye ederim...

şuanda 23+5 günlük hamileyim ve bu zamana kadar o kadar çok dr a gittim ki hiç birinden memnun kalmadım çünkü çok anlayışsız dr lardı acele acele muayine etmeye çalıştılar sorduğum sorulara kimine cevap verdiler kimine hiç aldırış bile etmediler artık nefret etmeye başlamıştım ilk gebeliğim olduğu için ilgi istiyodum ama sonunda buldum dr ali beyde süper bi dr keşke daha önce bilgiye sahip olsaydım kendisi hakkında ilk günden itibaren ona giderdim çok memnunum bir daha hamile kalıak olursam kesinlikle ona giderim ve herkeze bu dr u tavsiye ediyorum. allah razı olsun ondan çok ilgili tatlı dilli ve anlayışlı birisi.

Back
X