Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben randevu aldım cuma gününe bakalım ikili tarama testimi yaptıracağım da, kendi dr.umun tavsiyesi üzerine gidiyorum, hakkınd apek yorum bulamadım nette ama pek çok yerli ve yabancı bilimsel dergi ve yayınlarda makaleleri falan var anladığım kadarıyla, demekki bilgisi ve tecrübesi iyi gibi geldi bana
canım ali bey gerçekten riskli gebelikler konusunda uzman bir doktor yoğun olduğu doğru ve bir saat beklediğimiz oluyor ama buna deyer form konusuna gelince hastaların formunu kendi hazırlıyor tek tek not ediyor bu gibi işleri hemşiresine brakmıyor ve gerçekten çok ilgili ve alakadar bu yüzden çok tercih ediliyor keşke biraz daha bekleseydin canım ya ne demek istediğimi anlardın bana da beklemek bağzen zor geliyor ama 9 sene kapı,kapı hastane doktor dolaştım durdum kimse 8 düşüğüme bir tehşis koyamadılar amerikan hastanesinden tutta televizyonda çıkan proflardan ünüversite hastanelerinden hiç biri bir neden bulamadı taki ali beye tesadüf eseri gidene kadar 10 yakın tahlil istedi ve neden bulundu çok şükür allahıma ve sonra dr. Ali Gedikbaşına gerçekten çok şey borçluyum yıkılan evliliğimi kurtardı desem yalan olmaz.