Ali Mezdeği burun ucu estetiği

arastir

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
15
1
6
İstanbul
Ali Mezdeği ye burun ucu estetiği oldum.Bugün sargılarım alındı.Hem çok doğal hem de çok zarif bir burnum oldu.Kendisini büyük bir gönül rahatlığıyla öneririm.Ben nefes alma problemim yok zannediyordum bu yaşa kadar.Meğer varmış.Bugün 10. günüm ameliyat olalı.Burnun tıkalı demesine rağmen ben çok rahat nefes alıyorum.Ben şimdiye kadar rahat nefes alamadığımın farkına varamayacak kadar benimsemişim bu durumu.Herkesin kime böyle bir ameliyat olayım derdi olduğu için isim vermek referans olmak istedim.Korkmayın arkadaşlar Ali bey yada en az onun kadar iyi bir isim bulunca lütfen kendinizi şımartın.Bana çok iyi geldi böyle bir değişiklik.Canınızı, sağlığınızı, görselliğinizi emanet etçeğiniz ismi iyi araştırın yeter.Ali Mezdeği bunlardan biridir.Yüzün simetrisini çok iyi hesapladığı için belki...ben burnumun küçük rütuşlarla bu kadar hoş gözükebileceğini hiç tahmin etmedim.Resmen aynada kendimi seyredip maşallah diyorum.Şımartın kendinizi, korkmayın.

Yukleyemedim.25 mesaj sınırı varmış ya...ondan mi yoksa ben mi beceremedim anlamadım.sadece burnumun fotografini yollarım inşallah en kısa zamanda.cevap gec oldu.kusruma bakmayin.

bende burun ucu ameliyatı oldum resmlerini paylaşabilirmisin? çok şişlik oldumu
yok papatya çok şişlik olmadi.burnumun bantlari yeni çıktı. Şu hali bile bana kafi...ki doktorum cok farkedilmese de sis diyor.daha inecek ve şu ankinden daha güzel gelecek gözüne diyor .resimde su mesaj sınır olayı bitince yüklerim. İnşallah sende memnunsundur burnundan.ara ara girip yazarım cevap.gec yazarsam kusruma bakmayın.

Back
X