Ali paşa oskay

scooch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2009
6
0
86
43
İstanbul
Hamile olan ve Bakırköy'de iyi bir doktor arayanlara ışık tutması açısınan yazıyorum . Çünkü hamileliğimde ilk 4 ay o kadar sıkıntı çektim ki doktorum nedeniyle. Yaptığım araştırmalar ve şansımın yaver gitmesile ALİ PAŞA'yı buldum. Zor bir hamilelik süreci ve 21 saar süren doğum sürecimde ni bir an olsun yanlız bırakmadan .. Gece gündüz çekinmeden arayabileceğiniz,sormadan tüm sorularınızı cevaplayan bir doktor. Her şeyden önemlisi onun için maddiyat 2. planda. Gereksiz hiçbir ilaç vermez.Herşeyin doğal olmasına özan gösterir. Hamilelik süecini abartmaz. Bunu yazmak istedim çünk ben doktorumu araken bu forumdn çok yararlanım. Sizlerede ışık tutması dileğiyle...

ben de hiç ama hiç memnun kalmadım..
acil bi durum için aradım aradım..sekreterine söyledim..ama bi türlü ulaştıramadılar beni ne hikmetse...
bir dahaki muaynede de doktorun kendisine söyledim,pek umursamadı...ben büro memuru değilim ki filan gibi şeyler söyledi...
ben sait beye gidiyorum..hizmet hastanesine..
hem hastane olarak çok daha iyi ve fiyat olarak uygun hem de doktor çok iyi...

Kendisinden tek memnun kalmayan benim saniyordum.. fikirlerimde yalniz olmadigimi goruyorum. Ali pasa bey her hastasina farkli mi davraniyor da bu kadar memnun kalan hanimlar var anlamadim.. ben kendisinden de ilgisinden de hic memnun kalmamistim. Anlatilanlarin aksine gayet ilgisiz kendisi.. simdi bir de kendi muayenehanesi var, parayi verip muayene olurken hersey yolunda ama acil bir durumunuz olsun asla yardimci olup ilgilenmiyor..

Back
X