Kp nedir ?Kp aklıma geliyor
Kayinpeder canım onun ismi ZiyaKp nedir ?
Anladım, umarım iyi biridir kendisiKayinpeder canım onun ismi Ziya
Evet iyidir sagolsun cok severim.Anladım, umarım iyi biridir kendisi
Ali ve efe isimleri ayrı ayrı çok güzel bence:) muhtemelen sadece ali yada efe yi kullanıyorsunuz, ali efe birarada söylemesi zor çünkü akıcı degil.ben ali ile kullanabilecegim bir isim olsun diyorum. ali ziya çok hoşuma gidiyor ama forumda tek ben seviyorum sanırım ziya ismini :)Ali ismi çok güzel ama ziya pek uymamış sanki benim oğlumun adı ali efe gayet uyumlu düşünürsen
Yok aslında ali efe yi birlikte kullanıyoruz. Bilmem bana akıcı geliyo ama dediğim gibi senin gönlünden hangi isim geçiyorsa onu koy sonuçta sen sesleneceksin.Ali ve efe isimleri ayrı ayrı çok güzel bence:) muhtemelen sadece ali yada efe yi kullanıyorsunuz, ali efe birarada söylemesi zor çünkü akıcı degil.ben ali ile kullanabilecegim bir isim olsun diyorum. ali ziya çok hoşuma gidiyor ama forumda tek ben seviyorum sanırım ziya ismini :)
Bana hiçbiri dinî gelmiyor, dini isim diyince mesela Muhammed yusuf mümin musab.. bunlar geliyor aklıma . Ömer Mustafa Ali bunların hiçbiri dinî çağrıştıran isimler gibi gelmiyor nedense. Aslında dinî çağrıştırması hiç sorun değil ama o isimlerin ağırlığını çocuk kaldırabilir mi sorun orda:) ziya nın anlamını çok seviyorum ışık aydınlık nur demek, ama çok eski bir isim olduğu için insanlar yadırgıyor artik:)Mustafa ömer dini ama ali değil öyle mi:)))
Ali ziya hiiiiç olmamış. Çok ağır ziya ismi.
Ali baran geldi şimdi aklıma, baran da fena değil sanki :)Ali iyi de ziya ya seçenek bulsanız iyi olur
Baran bir dönem Doğulu bütün erkek çocuklarına konuluyordu,şimdi onlar 7 yaş ve üstü oldular eminim içinize sinen bir isim bulacaksınızAli baran geldi şimdi aklıma, baran da fena değil sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?