Doğuma Hazırlık Ali Ziya ismi nasil?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Falbala86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2017
78
29
38
38
Kizlar 5 aylık hamileyim. Oğlum olursa mustafa yada ömer koyucam derdim hep ancak eşim dini isim kesinlikle koymam diyor ( mustafa ve ömer in nesi diniyse..) kendisi cihangir yada babasinin ismi olan cemali olsun diyor, bende bu isimleri sevmiyorum.. ortak olarak ali yi beğendik, ben eski isimleri çok seviyorum, ali ziya olsun diyorum sizce nasil? Eşimin aklına turşuculardaki yalancı ziya geliyormuş ama yeni nesil o filmi nerden bilecekki:)) ali ziya, ali civan,ali kemal, ali kerem, mazhar ali, ali sadi bunlarda diğer seçenekler. Ziya diyince aklınızda nasıl biri canlanıyor?? Yorumlarınızı bekliyorum kızlar:)

Son düzenleme:
Ali çok güzel bir isim ama ziya ne bileyim pek güzel değil..

Ali Can , Ali Han biraz modernleştirebilirsiniz...

Allah'ım sağ salim kavuştursun ♥️

Ali ziyayi sevmedim
Secenekler icinde en iyisi ali kerem
Birde ben yusuf aliyi cok severim

Ali ziyayi sevmedim
Secenekler icinde en iyisi ali kerem
Birde ben yusuf aliyi cok severim

Ali ismi çok güzel ama ziya pek uymamış sanki benim oğlumun adı ali efe gayet uyumlu düşünürsen
Ali ve efe isimleri ayrı ayrı çok güzel bence:) muhtemelen sadece ali yada efe yi kullanıyorsunuz, ali efe birarada söylemesi zor çünkü akıcı degil.ben ali ile kullanabilecegim bir isim olsun diyorum. ali ziya çok hoşuma gidiyor ama forumda tek ben seviyorum sanırım ziya ismini :)

Ali ve efe isimleri ayrı ayrı çok güzel bence:) muhtemelen sadece ali yada efe yi kullanıyorsunuz, ali efe birarada söylemesi zor çünkü akıcı degil.ben ali ile kullanabilecegim bir isim olsun diyorum. ali ziya çok hoşuma gidiyor ama forumda tek ben seviyorum sanırım ziya ismini :)
Yok aslında ali efe yi birlikte kullanıyoruz. Bilmem bana akıcı geliyo ama dediğim gibi senin gönlünden hangi isim geçiyorsa onu koy sonuçta sen sesleneceksin.

Mustafa ömer dini ama ali değil öyle mi:)))

Ali ziya hiiiiç olmamış. Çok ağır ziya ismi.
Bana hiçbiri dinî gelmiyor, dini isim diyince mesela Muhammed yusuf mümin musab.. bunlar geliyor aklıma . Ömer Mustafa Ali bunların hiçbiri dinî çağrıştıran isimler gibi gelmiyor nedense. Aslında dinî çağrıştırması hiç sorun değil ama o isimlerin ağırlığını çocuk kaldırabilir mi sorun orda:) ziya nın anlamını çok seviyorum ışık aydınlık nur demek, ama çok eski bir isim olduğu için insanlar yadırgıyor artik:)

Back
X