Alıcısı yanlış giden mail

leylmira

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
7.189
17.796
298
34
Eyvah ki ne eyvah :KK17:
Az önce çok büyük bir hata yaptım. İnstagramda ilk kez bir çekiliş kazandım öyle büyük birşeyde değil sadece 6 tane fotoğraf baskılı şekilde gönderilcek.
İletişim bilgileri gönderilmesi gereken maili yanlış yazmışım ve hoop adresim tlf numaram ve 6 adet resmim yanlış mail adresine gitti.
Ne yapabilirim gönderdiğim maili geri alabilirmiyim??
Aman katılmasaydın gibi yorumlar yapmayın heves etmişim kırmayın trajı komik olayımı drama çevirmeyin lütfen:oops:

Yapacak birşey yok, belki gönderdiğiniz yanlış adres kullanımda değildir iyi ihtimalle düşünürsek.
Nasıl öğrenebilirimki gmailden yeniden maili almak istedim ama başka bir kullanıcıya aitmiş o adres. Acaba tekrar iletişime geçsem belki iyi niyetli birisidir :bicak:

Nasıl öğrenebilirimki gmailden yeniden maili almak istedim ama başka bir kullanıcıya aitmiş o adres. Acaba tekrar iletişime geçsem belki iyi niyetli birisidir :bicak:
Bir mail atın yanlışlıkla gönderdim silmenizi rica ediyorum diye. Aktif kullanılan bir adresse o da şaşırmıştır zaten. İyi niyetli biriyse silecektir. Cevap gelmezse aktif kullanılmıyordur muhtemelen.

Eyvah ki ne eyvah :KK17:
Az önce çok büyük bir hata yaptım. İnstagramda ilk kez bir çekiliş kazandım öyle büyük birşeyde değil sadece 6 tane fotoğraf baskılı şekilde gönderilcek.
İletişim bilgileri gönderilmesi gereken maili yanlış yazmışım ve hoop adresim tlf numaram ve 6 adet resmim yanlış mail adresine gitti.
Ne yapabilirim gönderdiğim maili geri alabilirmiyim??
Aman katılmasaydın gibi yorumlar yapmayın heves etmişim kırmayın trajı komik olayımı drama çevirmeyin lütfen:oops:
outlookda geri alma var ama ben bilmiyorum nasıl yapıldıgıı.
diger yerlerde varmı bilmiyorıum.

Ben bakmıyorum bile bazen maillerime...

Bir şey olacağını düşünmüyorum.. Belkide sizi spam görüp açmaz bile.. ekteki dosyadan dolayı

Karşı taraf henüz okumamışsa geri cağırabiliyorsunuz diye biliyorum maili.

mail geri alınabiliyo mu bilemiyorum ama ben BDV okumaktan kafayı sıyırdım bugün.
düşünsenize yolladığınız kişi evli, eşi açıyor maili bir kadından fotoğraflı mail.
ya allah deyip dalardım olaya ben şu anki gaz ve sinirle :confused:

Son düzenleme:
Numara yine neyse de adres..
Umarım iyi niyetli biridir gönderdiğiniz kişi :)
Gmail ise Göndermeyi Geri Al diye bir şey varmış ama daha önce etkinleştirilmişse oluyormuş ve tam gönderdiğiniz sırada çıkan bir şey bu yüzden yapacak bir şey yok gibi, ama siz başka yanlış gönderimler için etkinleştirin yine de gmailse :)

mail geri alınabiliyo mu bilemiyorum ama ben BDV okumaktan kafayı sıyırdım bugün.
düşünsenize yolladığınız kişi evli, eşi açıyor maili bir kadından fotoğraflı mail.
ya allah deyip dalardım olaya ben şu anki gaz ve sinirle :confused:
Maalesef dalamazdın çünkü fotoğraflar bebeğimin eşimin birlikte fotoğrafları. Birde silmesi için mail attım. Son birşeyde mail adresi kurumsal veya bu tür çekilişler için kullanılabilecek bi adres ☺

Numara yine neyse de adres..
Umarım iyi niyetli biridir gönderdiğiniz kişi :)
Gmail ise Göndermeyi Geri Al diye bir şey varmış ama daha önce etkinleştirilmişse oluyormuş ve tam gönderdiğiniz sırada çıkan bir şey bu yüzden yapacak bir şey yok gibi, ama siz başka yanlış gönderimler için etkinleştirin yine de gmailse :)
Evet gmail ama o özellik tlfda yok sanırım ben tlfdan gönderdim maili. Yasak olmasa adresi yazardım ama anibiriktir diye bi adres

Evet gmail ama o özellik tlfda yok sanırım ben tlfdan gönderdim maili. Yasak olmasa adresi yazardım ama anibiriktir diye bi adres

Baktım da telefonda ben de göremedim evet..
Adresin olmadığına dair bir geri bildirim gelmediyse bir üyenin de dediği gibi mail atın tekrar "yanlışlıkla gönderdim silerseniz sevinirim" diye.

Back
X