Alıcısı yanlış giden mail

Maalesef dalamazdın çünkü fotoğraflar bebeğimin eşimin birlikte fotoğrafları. Birde silmesi için mail attım. Son birşeyde mail adresi kurumsal veya bu tür çekilişler için kullanılabilecek bi adres ☺

bu kadar ayrıntı yoktu ki başta, nerden bileyim ben :skandal:
dedim ya bdv okuyorum sabahtan beri, yamuldum ayol...
bdv gazının bana verdiği yetkiye dayanarak şuan eşimi dövmek sövmek gibi isteklere kapıldım ne yalan söyliyim :sopa:

Gönderilen mail okunmadiysa geri çekilir fakat hemen yapılması gerekiyor. Outlookda bu özellik var. Geçmiş olsun

bu kadar ayrıntı yoktu ki başta, nerden bileyim ben :skandal:
dedim ya bdv okuyorum sabahtan beri, yamuldum ayol...
bdv gazının bana verdiği yetkiye dayanarak şuan eşimi dövmek sövmek gibi isteklere kapıldım ne yalan söyliyim :sopa:
Korkuyla aklıma geleni yazdım bende suç :halay:
Diğer bdvlerin yanında bu çok masum :işsiz:

Baktım da telefonda ben de göremedim evet..
Adresin olmadığına dair bir geri bildirim gelmediyse bir üyenin de dediği gibi mail atın tekrar "yanlışlıkla gönderdim silerseniz sevinirim" diye.
Attım canım zaten eğer kullanılsaydı en azından bi geridönüş olurdu

Gitti di mi? adres hatalı mesajı gelmedi?

Geri almak imkansız. En fazla, özür dilerim, yanlışlıkla oldu diye bir mail atarsınız. Alan döner de, iyi niyetli, zararsız bir yurdum vatandaşı olarak endişelenmeyin derse; biraz daha içiniz rahat eder sanki. ;)

Çekilişle ilgiliyse adres sloganvari bir şeydir. Ona benzer adresleri bireysel olarak kullanan pek olmaz bence. Umarım kimseye gitmemiştir.

Kullandığım whatsapp'a ceset olduğunu tahmin ettiğim bir fotoğraf gelmişti. Biri aradı yanlış kişi olduğumu anlayınca size fotoğraf atmıştım onları silebilir misiniz dedi. Rakamı yanlış yazmış. İnsan ilk önce arar, direk fotoğraf atmak... Nasıl korkmuştum ya.:KK17:Konuyu okuyunca aklıma geldi şimdi.

resimleri artık heryerde bulabiliyorlar iletişim adreside aynı şekilde. korkmayın tekrar mail atın yanlış oldu diye bişey olmaz

mail geri alınabiliyo mu bilemiyorum ama ben BDV okumaktan kafayı sıyırdım bugün.
düşünsenize yolladığınız kişi evli, eşi açıyor maili bir kadından fotoğraflı mail.
ya allah deyip dalardım olaya ben şu anki gaz ve sinirle :confused:

ahahah yabancı bi ülkeden bi kadın mail atmıştı böyle sevgilime boy boy pozlar. hani türkiyeden koca bulma amaçlı yem atma sanırım kendini tanıtan falan bişilerdi

ben dalga geçmiştim o zaman şimdi olsa yolarım sanırım :)

Çekiliş omo nunsa mailinde kurumsal olması lazım ki genelde öyle şeylerde info@ omo.com gibi mailler kullanılır. Ne kadar büyük bir yanlışlık yapmış olabilirsin ki yazarken. Eğer dediğim gibi bir mail adresiyse çok fazla sorun olacağını sanmıyorum

Çekiliş omo nunsa mailinde kurumsal olması lazım ki genelde öyle şeylerde info@ omo.com gibi mailler kullanılır. Ne kadar büyük bir yanlışlık yapmış olabilirsin ki yazarken. Eğer dediğim gibi bir mail adresiyse çok fazla sorun olacağını sanmıyorum
Hani reklamda dönüyor ya Omo nun anı biriktir diye o adres işte. Onlar anibiriktirin@.... diye vermiş ben anibiriktir diye yolladım. Neyse geri dönüş olmadı ki içinde açıklayıcı şu kişiden çekiliş kazandım kullanıcı adım şu falan diye açıklama yapmıştım

Çekilişle ilgiliyse adres sloganvari bir şeydir. Ona benzer adresleri bireysel olarak kullanan pek olmaz bence. Umarım kimseye gitmemiştir.

Kullandığım whatsapp'a ceset olduğunu tahmin ettiğim bir fotoğraf gelmişti. Biri aradı yanlış kişi olduğumu anlayınca size fotoğraf atmıştım onları silebilir misiniz dedi. Rakamı yanlış yazmış. İnsan ilk önce arar, direk fotoğraf atmak... Nasıl korkmuştum ya.:KK17:Konuyu okuyunca aklıma geldi şimdi.
Abooo ben olsam kafayı yerim tansiyonum çıkar

Hani reklamda dönüyor ya Omo nun anı biriktir diye o adres işte. Onlar anibiriktirin@.... diye vermiş ben anibiriktir diye yolladım. Neyse geri dönüş olmadı ki içinde açıklayıcı şu kişiden çekiliş kazandım kullanıcı adım şu falan diye açıklama yapmıştım
Böyle bir adres hiç olmayabilir. Gittiğine emin misiniz? Bir kontrol edin mailinizi iletilemedi, geçersiz adres vs gibi bir ileti gelmiş mi.

Böyle bir adres hiç olmayabilir. Gittiğine emin misiniz? Bir kontrol edin mailinizi iletilemedi, geçersiz adres vs gibi bir ileti gelmiş mi.
Yo hayır gitti mail iletilmedi vs gibi bi ileti gelmedi
Birde ben acabamı diyerek o mail adresini gmailden almaya çalıştım fakat kullanımdaymış başka adres istedi.

Back
X