Aliekspresten abiye almak

Kıyafet almadım, ufak bir aksesuar aldım, iki ayı geçti belki gelmesi ve ürün biraz dikkatsiz yapılmış. Tekrar alış veriş yapar mıyım bilmiyorum ama pahalı birşey almayacağım kesin.

Cok riskli
Ben cocuk kiyafeti aliyorum zaten giyecegi max 6 ay oldugu icin riski goze aliyorum
Bugune kadar gelenlerin hepsi muhtesemdi ama abiye bilemedim buyuk risk
Birde bedenleri cok kucuk , onu dikkate alin mitlaka

Bugün geldi bir siparişim. 2 hafta bile olmadan hemde çok beğendim fotoğraftakinden bile daha güzel durdu. Abiye değil ama günlük bir tulum

Arkadasim gelinlik aldi 17 dolar gelinlik 140 dolar kargo...

Gayetde güzeldi... hatta 3 yil önce 3bin tlye alinan gelinlikten daha iyiydi...

Kargo da gümrük e takilma ya da gelen gemide kaybolma ihtimali var ali expressten 10 dolari gececek bi ürün alinmamali bence. Siz bilirsiniz. Abiy3 zaten normal bir turk sitesinden alinsa da riskli birsey. Ve cok uzun sure de geliyor

Ben artk internetten hiçbir şekilde alışveriş yapmıyorum hep bir sorun çıkıyor ya yanlış beden gönderiyorlar ya farklı ürün ve genellikle resimdeki gibi gelmiyor instgramda e para iadesi yok iade olan siteler zamaninda yatırmıyorlar ugrasiyorsn en iyisi birz daha fazla verip kaliteli güzel biseyi görerek deneerek almak

Arkadasim mont almisti valla hepimiz bayildik okdukca guzel ve kaliteliydi yalniz beden olculeri daha kucuk

Back
X