Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gümrükte sınırın 100 dolar olduğunu bilmiyordum.ben 200 dolarlık alışveriş yaptım ebaydan ilk kez ne gibi bir sıkıntı yaşarım bilgi verir misiniz?canım gümrükte sınır 100 $ / 75 € dur. Bu rakamı aşmadığın sürece bir sıkıntı yaşamazsın![]()
gümrükte sınırın 100 dolar olduğunu bilmiyordum.ben 200 dolarlık alışveriş yaptım ebaydan ilk kez ne gibi bir sıkıntı yaşarım bilgi verir misiniz?
bir de bebek ve çocuk giyimde uygun olan,önerebileceğiniz en iyi ve en güvenilir siteler hangileridir?
strese girdim şimdi,ya gümrüğe takılırsa?
peki teşekkür ederim.tatlım belki göndericin pakedini "gift" adı altında göndermiştir. ve faturayı düşük göstermiştir. e ticareti yoğun olarak yapan satıcılar genelde müşterisi sorun yaşamasın diye öyle yapıyor çünkü. bir dahaki alışverişlerinde paketin eğer 100 $ ı aşarsa muhakkak satıcıdan invoice (fatura) yı daha düşük bir tutarla göndermesini ve açıklama olarak "gift " yazmasını talep et. Eğer paketin gümrüğe takılırsa maalessef gümrük masrafların çıkacak canım. Tabi her ürünün kendi tarife kodu ve uygulaması olduğu için şu an tahmini bir rakam söyleyemiyorum. Bebek ve çocuk konusunda henüz hiç alışveriş yapmadım ama duyarsam söylerim tatlım :)
Iyi gunler.24 martta aliexpressden siparis verdim.kargo takil numaramda cikmiyor.acaba kac gun sonra cikiyor kargo takibim.tsk.ben uzun yıllardır alişveriş yaparım o yüzden sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olmak isterim
Arkadaşım iki hafta önce 5 dolarlık bir saat sipariş etmişti ve dün eline ulaştı.
Ben de dün gece iki parça kıyafet sipariş ettim bakalım ne zaman gelicek :)
Şikayet konusunda bi kac defa para çekildi ama ürünüm gelmedi diye duydum boyle bir sorun olabilrmi?birde farklı satıcılardan 3 4 ürün alsam gec gelme ihtimalimi olur?bu ısı ticarete dökenler olmuş onlar nasıl sorun yasamazlarko ucuza alıp 2 3 katına facede satıyorlarGold member ım ben aliexpress de. Ürünler 20-25 günde geliyor. Ancak 75 doları geçerse gümrük el koyar. Ayrıca fazla sipariş verirseniz ürünler geç gelmeye veya gelmemye başlar. Bunun dışında bir problem olmaz cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şikayet konusunda bi kac defa para çekildi ama ürünüm gelmedi diye duydum boyle bir sorun olabilrmi?birde farklı satıcılardan 3 4 ürün alsam gec gelme ihtimalimi olur?bu ısı ticarete dökenler olmuş onlar nasıl sorun yasamazlarko ucuza alıp 2 3 katına facede satıyorlar
Farklı satıcıdan 3-4 ürünü tek seferde alıyorsanız ve 75-80 USD yi geciyorsa, bu işlemi 2-3 kez yaptıgınızda problem çıkmaya başlar.