aliexpress.com

GLSM026

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2013
12
0
6
35
Eskişehir
kızlar slm

aranızda aliexpres.com dan alışveriş yapan varmı , beğendiğim bir sürü şey var ama güvenemiyorum ,internetten çok alışveriş yaparım ama yabancı siteden ilk olacak nasıl sistem işliyor burada bilgi olan varsa yardımcı olabilirmi ?

başka önerebileceğiniz yabancı site var mı? bide gümrükte sıkıntı yasayan duydunuzmu

canım gümrükte sınır 100 $ / 75 € dur. Bu rakamı aşmadığın sürece bir sıkıntı yaşamazsın ;)

canım gümrükte sınır 100 $ / 75 € dur. Bu rakamı aşmadığın sürece bir sıkıntı yaşamazsın ;)
gümrükte sınırın 100 dolar olduğunu bilmiyordum.ben 200 dolarlık alışveriş yaptım ebaydan ilk kez ne gibi bir sıkıntı yaşarım bilgi verir misiniz?
bir de bebek ve çocuk giyimde uygun olan,önerebileceğiniz en iyi ve en güvenilir siteler hangileridir?
strese girdim şimdi,ya gümrüğe takılırsa?

gümrükte sınırın 100 dolar olduğunu bilmiyordum.ben 200 dolarlık alışveriş yaptım ebaydan ilk kez ne gibi bir sıkıntı yaşarım bilgi verir misiniz?
bir de bebek ve çocuk giyimde uygun olan,önerebileceğiniz en iyi ve en güvenilir siteler hangileridir?
strese girdim şimdi,ya gümrüğe takılırsa?

tatlım belki göndericin pakedini "gift" adı altında göndermiştir. ve faturayı düşük göstermiştir. e ticareti yoğun olarak yapan satıcılar genelde müşterisi sorun yaşamasın diye öyle yapıyor çünkü. bir dahaki alışverişlerinde paketin eğer 100 $ ı aşarsa muhakkak satıcıdan invoice (fatura) yı daha düşük bir tutarla göndermesini ve açıklama olarak "gift " yazmasını talep et. Eğer paketin gümrüğe takılırsa maalessef gümrük masrafların çıkacak canım. Tabi her ürünün kendi tarife kodu ve uygulaması olduğu için şu an tahmini bir rakam söyleyemiyorum. Bebek ve çocuk konusunda henüz hiç alışveriş yapmadım ama duyarsam söylerim tatlım :)

tatlım belki göndericin pakedini "gift" adı altında göndermiştir. ve faturayı düşük göstermiştir. e ticareti yoğun olarak yapan satıcılar genelde müşterisi sorun yaşamasın diye öyle yapıyor çünkü. bir dahaki alışverişlerinde paketin eğer 100 $ ı aşarsa muhakkak satıcıdan invoice (fatura) yı daha düşük bir tutarla göndermesini ve açıklama olarak "gift " yazmasını talep et. Eğer paketin gümrüğe takılırsa maalessef gümrük masrafların çıkacak canım. Tabi her ürünün kendi tarife kodu ve uygulaması olduğu için şu an tahmini bir rakam söyleyemiyorum. Bebek ve çocuk konusunda henüz hiç alışveriş yapmadım ama duyarsam söylerim tatlım :)
peki teşekkür ederim.:50::50::50:

Arkadaşım iki hafta önce 5 dolarlık bir saat sipariş etmişti ve dün eline ulaştı.
Ben de dün gece iki parça kıyafet sipariş ettim bakalım ne zaman gelicek :)

Merhaba, bu aliexpress den kızım için birseyler almak istiyorum. Fakat beden kısmında 6 8 10 gibi ifadeler var. bunlar yaş mı oluyor acaba? bilginiz varmı?

Arkadaşım iki hafta önce 5 dolarlık bir saat sipariş etmişti ve dün eline ulaştı.
Ben de dün gece iki parça kıyafet sipariş ettim bakalım ne zaman gelicek :)

düşük tutarlı alışverişlerde bir problem olmuyor genelde, gümrükte vs. de pek takıldığını görmedim.
gıda ve ilaç gibi alışverişlerde problem yşanıyor, bir de limiti bir hayli aştıysanız problemle karşılaşabilirsiniz.

Benim şahsi önerim, gelirse çok ucuza getirebildiğiniz, gelmeyip gümrükte takılırsa da gözden çıkarabileceğiniz rakamlarla alışveriş yapmanızdır. :40::40:

Gold member ım ben aliexpress de. Ürünler 20-25 günde geliyor. Ancak 75 doları geçerse gümrük el koyar. Ayrıca fazla sipariş verirseniz ürünler geç gelmeye veya gelmemye başlar. Bunun dışında bir problem olmaz cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gold member ım ben aliexpress de. Ürünler 20-25 günde geliyor. Ancak 75 doları geçerse gümrük el koyar. Ayrıca fazla sipariş verirseniz ürünler geç gelmeye veya gelmemye başlar. Bunun dışında bir problem olmaz cnm

Şikayet konusunda bi kac defa para çekildi ama ürünüm gelmedi diye duydum boyle bir sorun olabilrmi?birde farklı satıcılardan 3 4 ürün alsam gec gelme ihtimalimi olur?bu ısı ticarete dökenler olmuş onlar nasıl sorun yasamazlarko ucuza alıp 2 3 katına facede satıyorlar

Şikayet konusunda bi kac defa para çekildi ama ürünüm gelmedi diye duydum boyle bir sorun olabilrmi?birde farklı satıcılardan 3 4 ürün alsam gec gelme ihtimalimi olur?bu ısı ticarete dökenler olmuş onlar nasıl sorun yasamazlarko ucuza alıp 2 3 katına facede satıyorlar

Aliexpress özel bir ödeme metodu kullanır, satıcı ürünü göndermez ve siz şikayet ederseniz başına büyük bela açılır bu yüzden cesaret edemezler 😉
Ticarete gelince, aliexpressden ticaret yapmak elbette kolay, ancak gümrükte tutulmaya başlayınca baş edilemiyor. Dikkat ederseniz onlar butiklerini 5-6 ayda kaparlar. Sebebi ürünlerinin gümrük tarafından tutulup ellerine ulaşmamasıdır. Başka sorunuz varsa yardımcı olmak isterim.

Farklı satıcıdan 3-4 ürünü tek seferde alıyorsanız ve 75-80 USD yi geciyorsa, bu işlemi 2-3 kez yaptıgınızda problem çıkmaya başlar.

Farklı satıcıdan 3-4 ürünü tek seferde alıyorsanız ve 75-80 USD yi geciyorsa, bu işlemi 2-3 kez yaptıgınızda problem çıkmaya başlar.

Bebek kıyafetlerini cok beğendim ve gercekten cok uygun ilk baslarda cok komik fiyatlara yurtdışından gönderilmez diyodum ama biraz araştırın ca gönder diklerini anladim..olumsuz yazılar biraz aklımı karıştırdı ürün ele ulasmayinca Yada iade De para aktarımında sorun oluyormuş ..birde kıyafetler fotodan cok farklı cikabiliyomus..30 ginden sonrada sistem kendisi onay veriyomus bunlar duyduklarım ..alisveris yapmadığım icin sadece okuduklarıma gore değerlendiriyorum..facede ki satıcılar2013 den beri satisdalar ilk ürünlere baktimda herkes de saf saf kanip alıyorlar hic sormadan ..tek anlamadığım kargo fiyatida yok bu sitedeki insanlar 15 tl lik ürünü yurtdışından gönderip nasıl bir kar ediyorlarki:))₺

Bebek kıyafetini gümrükten kolay geçirmezler. Bebek kıyafetlerinin içinde azo-boyar madde olabiliyor ve bunların ülkeye girmesi yasak. Ürünler fotoğraflardan farklı olabilir bu normaldir. Ürün kalitesi tamamen şans işi. Bir ürünü alırken yapılan yorumlara dikkat etmek gerekli. Paranızın geri iadesinde problem olmaz direk olarak kartınıza veya paypal hesabınıza ödeme yaparlar

Back
X