Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
turk dil kurm.buyuk sozlukArkadaslar sizce güzel ve alimli arasindaki fark nedir benim guzel oldugumi soyluyorlar fakat bir kiz var onun alimli oldugunu ben guzelmisim fakat o benden alimliymis bakisi giyimi fln sizce bu nedir fark nedir sizce hangisi tercih edilir ? Toplum yapisi olarakta benim o tarz giyinip alimli olmam mumkun degil
Mesela victoria beckham bi adriana kadar guzel degil ama soran olursa onla onu kiyas bile edemezsin victoria tarz bi kadin cekici herturlu benim fikrimce onde buda onun gibi bisey canimArkadaslar sizce güzel ve alimli arasindaki fark nedir benim guzel oldugumi soyluyorlar fakat bir kiz var onun alimli oldugunu ben guzelmisim fakat o benden alimliymis bakisi giyimi fln sizce bu nedir fark nedir sizce hangisi tercih edilir ? Toplum yapisi olarakta benim o tarz giyinip alimli olmam mumkun degil
Güzellik kokusuz çiçek gibi bi şey.Alımlı olmak ortamda farkedilir olmak cekilik bi nevi.
Bunun kıyafetle de pek alakası yok bu arada.Alımlı tercih edilir yani ben öyle yapardım![]()
Arkadaslar kizin alimli bulunma sebebi sacindaki boya dudagindaki ruj gogusunu iyice gostermis gobegini ve bacagini acmis ayrica yuzundeki makyaj ve tirnaklarinin yapilti olmasi :)
Alimli degil de sexsi deseler daha cok uyar bence anlattigina goreYok kizlar boy pos olarak degil aciklik olarak giyimle alakali bir alim sahis eski sevgilimin yenisi bu arada![]()
Hahah eski sevgilinin sevgilisiymiş kızı kıskanmayı acilen bırakmalısın.Alımlı olmasının nedeni buysa neden sordun en başta madem?Ayrıca sanane yahuArkadaslar kizin alimli bulunma sebebi sacindaki boya dudagindaki ruj gogusunu iyice gostermis gobegini ve bacagini acmis ayrica yuzundeki makyaj ve tirnaklarinin yapilti olmasi :)
Hahah eski sevgilinin sevgilisiymiş kızı kıskanmayı acilen bırakmalısın.Alımlı olmasının nedeni buysa neden sordun en başta madem?Ayrıca sanane yahu