Alımlı ve güzel arasındaki fark ?

Alimli diyince aklima havali bi guzellik geliyor.Mesela Tulin Sahin ve Gulsen Bubikoglu gibi.Sozluk anlami cok guzel,cekici demekmis

Arkadaslar sizce güzel ve alimli arasindaki fark nedir benim guzel oldugumi soyluyorlar fakat bir kiz var onun alimli oldugunu ben guzelmisim fakat o benden alimliymis bakisi giyimi fln sizce bu nedir fark nedir sizce hangisi tercih edilir ? Toplum yapisi olarakta benim o tarz giyinip alimli olmam mumkun degil
turk dil kurm.buyuk sozluk
sıfat
sıfat Alımı olan, çekici, cazibeli, albenili, cazip, cazibedar, kişmiri
"Hepsi, bu gelinler gibi nazlı, süslü ve alımlı hanımlar." - A. Ş. Hisa

sıfat
1. sıfat Göze ve kulağa hoş gelen, hayranlık uyandıran, çirkin karşıtı
"Güzel kız. Güzel çiçek." "Yalının en güzel odası bizimdi."

iste fark bu. :)

Alimli havali, fark edilir olmaktir bence.alimli insanin ayri bi havasi olur.guzel kiz cok bulunur ama alimli insan az bulunur.

Valla alımlı diyince benim aklıma çekici insan geliyor. Bazı insanlar çok güzel değildir hatta inceleyince "neresi güzel ya" bile diyebilirsin. Ama şöyle bir baktığında bir albenisi vardır.

Mesela bir adam çok yakışıklıdır. Her şeyi orantılıdır, kaşı gözü güzeldir. Ona en fazla "ne kadar yakışıklıymış" dersin. Diğerini görünce bir "ooovv" geçer kafandan.

Mesela Zooey Deschanel güzel bir kadın, Scarlett Johansson alımlı. Boyu kısa, kalçaları geniş yine de çok seksi bulunuyor.

Hep burada konularda yazıyorlar ya alımlı bir kadınım diye. Herkes alımlı keşke ben de olsam diye düşünüyorum her okuduğumda.

Arkadaslar sizce güzel ve alimli arasindaki fark nedir benim guzel oldugumi soyluyorlar fakat bir kiz var onun alimli oldugunu ben guzelmisim fakat o benden alimliymis bakisi giyimi fln sizce bu nedir fark nedir sizce hangisi tercih edilir ? Toplum yapisi olarakta benim o tarz giyinip alimli olmam mumkun degil
Mesela victoria beckham bi adriana kadar guzel degil ama soran olursa onla onu kiyas bile edemezsin victoria tarz bi kadin cekici herturlu benim fikrimce onde buda onun gibi bisey canim

Güzellik kokusuz çiçek gibi bi şey.Alımlı olmak ortamda farkedilir olmak cekilik bi nevi.

Bunun kıyafetle de pek alakası yok bu arada.Alımlı tercih edilir yani ben öyle yapardım:KK48:

Güzellik kokusuz çiçek gibi bi şey.Alımlı olmak ortamda farkedilir olmak cekilik bi nevi.

Bunun kıyafetle de pek alakası yok bu arada.Alımlı tercih edilir yani ben öyle yapardım:KK48:

Aynen kıyafetle, şuh olmakla alakalı bir şey değil. Bir kot bir tişörtle bile çok havalı olabilen kadınlar var. Belki biraz boyla alakası olabilir, uzun boylu, dik duruşlu kadınlar daha çekici oluyorlar.

Mesela kıvanç tatlıtuğu güzel adam ama o kadar...
Şükrü özyıldız alımlı :D alımlı kelimesi pek olmadı ama idare et :D
Çekici işte...gel diyor al diyor beni diyor....öhoöm öhom :p öyle yani

Arkadaslar kizin alimli bulunma sebebi sacindaki boya dudagindaki ruj gogusunu iyice gostermis gobegini ve bacagini acmis ayrica yuzundeki makyaj ve tirnaklarinin yapilti olmasi :)

Yok kizlar boy pos olarak degil aciklik olarak giyimle alakali bir alim sahis eski sevgilimin yenisi bu arada :bicak:

Arkadaslar kizin alimli bulunma sebebi sacindaki boya dudagindaki ruj gogusunu iyice gostermis gobegini ve bacagini acmis ayrica yuzundeki makyaj ve tirnaklarinin yapilti olmasi :)
Hahah eski sevgilinin sevgilisiymiş kızı kıskanmayı acilen bırakmalısın.Alımlı olmasının nedeni buysa neden sordun en başta madem?Ayrıca sanane yahu

Back
X