alin agrisi ve terleme

gulsahmadan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
469
37
48
33
noroloji bolumunde actigim konuya kimse cvp yazmadigi icin burdan tekrar konu aciyorum hic basi agrimayan ve yazin bile terlemeyen bir insanim hergun sabahtan aksama kadar cep telefonundan internete bakiyorum 2 aydir disari ciktigimda asiri terliyorum bu sene mart ayinda basladi bas agrim alnim ve arkasi agriyor 9 gun surdu gecti ekim ayinda ayni yerler agridi 1 hafta sonra gecti simdi yine agriyor neden acaba?

Migren olablr. Yada teknolojik aletlerle ilgili olblr araştırın kardeşimde başı agrımıştı doktor tlfon tv tablet bilgisay kullanmasn bi süre demişti ve ilaç yazmıştı

Migrende olabilir tsnsiyonda. Agrı ensenızden mı gırıyo

noroloji bolumunde actigim konuya kimse cvp yazmadigi icin burdan tekrar konu aciyorum hic basi agrimayan ve yazin bile terlemeyen bir insanim hergun sabahtan aksama kadar cep telefonundan internete bakiyorum 2 aydir disari ciktigimda asiri terliyorum bu sene mart ayinda basladi bas agrim alnim ve arkasi agriyor 9 gun surdu gecti ekim ayinda ayni yerler agridi 1 hafta sonra gecti simdi yine agriyor neden acaba?
Cnm dr a gitsene. Burdakiler ne bilsin sormussun birde ayrintili. Bunu aynen bu sekilde dr a sor erken teshis hayat kurtarir derler. Neyse git öğren. Herkesin beyin yapisi farkli hicbiseyde olamayabilir yada herhangi bisey.. Dr a git

Migren olablr. Yada teknolojik aletlerle ilgili olblr araştırın kardeşimde başı agrımıştı doktor tlfon tv tablet bilgisay kullanmasn bi süre demişti ve ilaç yazmıştı
internetten baktim migrende kusma olur diyor bende bulanti bile yok ve migren 3 gun sonra gecer diyor 2 hafta oldu gecmedi evet telefona cok bakiyorum ama bakmadigim zamanlarda agriyor ve gecen senede bakiyordu boyle olmuyordu

Back
X