Alın daraltma ameliyatı - forehead reduction

Fatbottomedgirl

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
543
19
318
Arkadaşlar daha önceki konularından da bahsettiğim üzere, alnım geniş ve sakaklarımda genetik olarak bebek sacları vardı. Yaş ilerledikçe de bu saçlar incelmeye devam ediyor ve alnım daha da açılıyor. Sac ekimi kadınlarda beni korkutuyor nedeni ise hem yüzde yüz garanti verememesi doğallık konusunda, hem de bu konuda ileri gelen dr Larin kadınlarda saç ekimine yanasmamasi. Örneğin Dr Koray Erdoğan(asmed saç ekim merkezi) ya da Dr Muttalip keser gibi. Kadınlara saç ekimi Yapan yerlerde çok ama guvenemedim, merdiven altı yerde çok yaygın Ekim konusunda. Bunun yanı sıra Uzun zamandır yurt dışında çok yaygın olan forehead reduction Yani Türkçe ismiyle (alın daraltma ameliyatını) takip etmekteydim. Türkiye de de bu ameliyata Dr Cengizhan ekizceli başlamış, yurt dışından çok hastası var bu ameliyat için gelen, Instagram da da güzel sonuçlar var. Tr de ameliyat çok bilinmiyor, acmamdaki sebepte alnı çok geniş olup bu ameliyata sıcak bakacak olanlara fikir vermek. Belki bu ameliyatı bilmeyen, alin genisliginden muzdarip kişilere fikir verip haberleri olmasi için, hem de yaptiracak kişiler yayginlasirsa olumlu- olumsuz sonuçlar bizim gibi kişilere fikir vermesi açısından bu başlığı açtım. Umarım faydalı olur. Dünyadan resim örnekleri ekliyorum.

Kendi instagram hesabı hariç bu ameliyatları yaptığı ayrı bi hesabı daha var
Aynen takip ediyorum. Yaptıran olsa da gözumle görsem sonucu diye bekliyorum . İngilizler çok yaptırıyor.anatomik olarak alımları çok geniş ve saç çizgileri çok geriden başlıyor.bizde daha bilinmiyor bu ameliyat. Umarım yaygınlaşır. Alnı geniş olup saç çizgisi geriden badlayip yoğun saçı olanların bu ameliyatı olmadı daha mantıklı saç ekiminden ziyade.umadim yaygınlaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…