- 6 Aralık 2021
- 1.468
- 2.317
- 83
- Konu Sahibi cunkuneden
-
Bende bunun tam tersi lazerle alın açtırmayı düşünüyorum ama bazı tereddütlerim var. Alın da iz ya da yapay bir görüntü olur mu acaba? İnternetteki fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor. Sizin yorumunuz üzerinden sormuş olayım etrafınızda hiç bu operasyonu yaptıran var mı? Nasıl bir görüntü oluyorSaç ektirdim inanılmaz değiştrdi beni. Ama saç ekiminden sonra topuz yapınca hoş olmuyor çünkü öne ekilen saçlar kalın telli. Öndeki Saçları salmak gerekiyor hoş durması için. İnternetteki pek çok görüntüye aldanmayın, çoğu shop. Alın ön çizgisi topuz yapacak muhteşem görüntü olmuyor asla. Bir de aylarca ön kısım çok kötü görünüyor, bu süreci bi kız olarak atlatmak pek mümkün değil.
Bahsettiğiniz işlemi pınar altuğ yaptırdı diye biliyorumBende bunun tam tersi lazerle alın açtırmayı düşünüyorum ama bazı tereddütlerim var. Alın da iz ya da yapay bir görüntü olur mu acaba? İnternetteki fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor. Sizin yorumunuz üzerinden sormuş olayım etrafınızda hiç bu operasyonu yaptıran var mı? Nasıl bir görüntü oluyor
Çok teşekkürler cvp içinSaç ektirdim inanılmaz değiştrdi beni. Ama saç ekiminden sonra topuz yapınca hoş olmuyor çünkü öne ekilen saçlar kalın telli. Öndeki Saçları salmak gerekiyor hoş durması için. İnternetteki pek çok görüntüye aldanmayın, çoğu shop. Alın ön çizgisi topuz yapacak muhteşem görüntü olmuyor asla. Bir de aylarca ön kısım çok kötü görünüyor, bu süreci bi kız olarak atlatmak pek mümkün değil.
Evet iz konusunu da bide mesela oran konusunu fa takıyorum. Geniş de bir yüzüm var dar alın böyle birkaç kişiye yakışmamış da misal bunları hesaba katmak grek. Teşekkürler cvp içinSosyal medyada froheadredactionturkey diye bi sayfa var. Orada bu tarz ameliyatlar var fakat iz konusu sıkıntı olur mu bilemedim. Saç çizgisinden boydan boya kesiyorlar
öyle değil heralde derken netten baktm bilmiyordum bile öyle bir şey olduğunu daKafa yapınız nasıl ? Düz kafa sendromu varsa hiç bulaşmayın bence
Hayatımda aldığım en doğru karardı diyebilirim. İnanılmaz memnunum. Beni çok feminenleştirdi, yüzümü bebeksileştirdi. Ben başkasına yaptırdım ama bu alanda en iyi bence Dr jale şenyurt. Şu an olsa ona yaptırırdım. O zaman maddi olarak bütçem fazla kısıtlıydı…Çok teşekkürler cvp içinyani o sıkıntlı süreci, hala topuz yapamamayo saymazsak… yine de iyi ki yaptırmışım der misiniz acaba? Sonuçta kakülsüz saçları açmak bile hoş görünmeyebiliyor bilirsiniz? eğer öyleyse nerde yaptırdığınızı da söyler misiniz özelden falan, ankara da, kısmen ulaşımım kolay, çok iyi bilinen bir merkeze sordum teknik zorluklar nedenei ile kadınlara yapmıyormuş doktor bey ki adamın güvenirliği arttı gözümd herkes bu cvı vermez çünkü. Nerde yaptrdınız acaba?
Ayy çok teşekkürler hem öneriniz hem de tecrübenizi aktardığınız içinHayatımda aldığım en doğru karardı diyebilirim. İnanılmaz memnunum. Beni çok feminenleştirdi, yüzümü bebeksileştirdi. Ben başkasına yaptırdım ama bu alanda en iyi bence Dr jale şenyurt. Şu an olsa ona yaptırırdım. O zaman maddi olarak bütçem fazla kısıtlıydı…
Aylin hanım görüşme şansımız olur mu bende Ankaradayım ama mail atsam size sakıncası olmazsa bende yaptırmayı düşünüyorum daSaç ektirdim inanılmaz değiştrdi beni. Ama saç ekiminden sonra topuz yapınca hoş olmuyor çünkü öne ekilen saçlar kalın telli. Öndeki Saçları salmak gerekiyor hoş durması için. İnternetteki pek çok görüntüye aldanmayın, çoğu shop. Alın ön çizgisi topuz yapacak muhteşem görüntü olmuyor asla. Bir de aylarca ön kısım çok kötü görünüyor, bu süreci bi kız olarak atlatmak pek mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?