Doğuma Hazırlık Alınacak eşyalar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Asdferg

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
257
83
18
Merhabalar benim ilk hamileliğim 23 haftalık hamileyim yavaş yavaş eşyaları alalım diyoruz fakat bebeğe ve bana ne almamız gerekiyor kaçar tane almamız gerekiyor bilmiyoruz tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz

Merhaba🌺
Benim de ilk hamileligim ve tecrübeli değilim fakat ben YouTube dan bebek alışverişi videoları izleyerek bir liste oluşturmuştum. Kendimce de neler gerekli neler gereksiz zaman içinde az çok eleme yaparak listemi guncelledim ve ebebekten topluca aldım anne bebek ürünlerini. Mutlaka YouTube videoları ve bloglardan araştırma yapın. Annelerin memnun kaldığı urunleri seçtim ben genellikle araştırarak. Örneğin bebek bezinde en çok tercih edilen Prima premium care ya da sleppy olmuş. Ya da biberonda Philips avent natural gibi.

Bebek kıyafeti alışverişini de ben azar azar internetten alarak yapmıştım. O konuda biraz kafama göre takıldım açıkçası. Çokça badi aldım, ayaklı ayaksız tulum, alt üst giyim ve doğacağı ayı düşünerek ona göre seçtim. Bunun dışında birkaç hastane çıkışı, muslin ortu, battaniye vs aldım.

Vaktiniz var, rahat rahat alışverişinizi yapabilirsiniz zamana yayarak🌿

Back