Alınan hediyeler ayrılık sonrası ne yapılmalı?

Asdfhkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
1.353
1.171
333
32
Merhaba

Uzun süreli ilişkim bitti. Ergen gibi al hediyelerini yapıp, gönderme fikri saçma geliyordu ama ona çok kizginim hiç bir hatırası kalsın istemiyorum. Tabii ki kıyafet ayakkabı kişisel hediyeleri gondermeyecegim ama hediyelik biblo,bebek vs hatırası olan şeyler vardı onları evimde tutmak istemiyorum. Anlaşarak ayrilsaydik saygı duyar gondermezdim.Bir de bitti dedikten sonra telefonu kapattım suratına bir daha konuşmak mesajlasmak istemiyorum gönderdiğim kutu içine,içimi dökecek şeyler yazayım mi sonradan şunu şunu deseydim keşke demek istemiyorum.

Yine de sormak istedim sizce ne yapayım vereyim kargoya gitsin mi?

Not; ayrılık sebebi aldatmaya teşebbüs.

Merhaba

Uzun süreli ilişkim bitti. Ergen gibi al hediyelerini yapıp, gönderme fikri saçma geliyordu ama ona çok kizginim hiç bir hatırası kalsın istemiyorum. Tabii ki kıyafet ayakkabı kişisel hediyeleri gondermeyecegim ama hediyelik biblo,bebek vs hatırası olan şeyler vardı onları evimde tutmak istemiyorum. Anlaşarak ayrilsaydik saygı duyar gondermezdim.Bir de bitti dedikten sonra telefonu kapattım suratına bir daha konuşmak mesajlasmak istemiyorum gönderdiğim kutu içine,içimi dökecek şeyler yazayım mi sonradan şunu şunu deseydim keşke demek istemiyorum.

Yine de sormak istedim sizce ne yapayım vereyim kargoya gitsin mi?

Not; ayrılık sebebi aldatmaya teşebbüs.
hiçbişe yapma, at çöpe gitsin
hele not falan sakın yazma sadece karşı tarafın bir yerlerini kaldırmış olursun bunu yaparak

Atın çöpe gitsin, oyuncakları tanımadığınız çocuklara dağıtın, en azından birilerini sevindirirsiniz. Geri gönderseniz ne yapacak, başkasına mı verecek, yoksa saklayacak mı? Size özel alınmış şeyler neticede. Ederi çok pahalı, mücevher gibi şeyler olsa, geri gönderirdim herhalde, insaniyet namına ama diğer hediyeleri göndermeye gerek yok.

Kullanabilecegini dusundugunuz kisilere verin ihtiyaci olan birisi gibi
Olmuyorsa çöle atin
Kullanılacak şeyler değil dediğim gibi romantik şeyler,kar kuresi bez bebek gibi yıldönümlerinde alınmış şeyler...

Direk çöp. Maddi değeri varsa geri gönder. Ha duruma göre sat kullan bile denebilir, aradaki ilişki ne derece bozulduysa artık.
Sonra istiklal marşı ve kapanış.
Çöpe atarım elbette ama istiyorum ki o atsın iyice bittiğini idrak etsin,satsam çok maddi bir şey getirmez daha çok manevi değeri olan şeylerdi. Maddileri yüzük saat gibi şeyleri ona vermiştim sende kalsın nisanda tak diye.

niye vereceksınız nıye bışeyler yazacaksınız ? ayrılmışsınız bitmiş nişan değil evlilik değil verin bir çocuğa gozunuzun gormedığı olsun bıtsın çöpede atmayın ....

Kullanılacak şeyler değil dediğim gibi romantik şeyler,kar kuresi bez bebek gibi yıldönümlerinde alınmış şeyler...

Çöpe atarım elbette ama istiyorum ki o atsın iyice bittiğini idrak etsin,satsam çok maddi bir şey getirmez daha çok manevi değeri olan şeylerdi. Maddileri yüzük saat gibi şeyleri ona vermiştim sende kalsın nisanda tak diye.
siz sessiz kalırsanız anlar asıl bittiğini
böyle yaparsanız hep tam tersi algılar

Atın çöpe gitsin, oyuncakları tanımadığınız çocuklara dağıtın, en azından birilerini sevindirirsiniz. Geri gönderseniz ne yapacak, başkasına mı verecek, yoksa saklayacak mı? Size özel alınmış şeyler neticede. Ederi çok pahalı, mücevher gibi şeyler olsa, geri gönderirdim herhalde, insaniyet namına ama diğer hediyeleri göndermeye gerek yok.
Amacım ona insanlık yapmaktan ziyade hatıraları görsün uzulsun istemem biraz da. Açıkçası başkasına mi verir napar hiç umurumda değil. Bir de yüzük sertifikası var içinde yazmayı unuttum,o lazım olur aldigi yüzüğü satarken o kadar.

Amacım ona insanlık yapmaktan ziyade hatıraları görsün uzulsun istemem biraz da. Açıkçası başkasına mi verir napar hiç umurumda değil. Bir de yüzük sertifikası var içinde yazmayı unuttum,o lazım olur aldigi yüzüğü satarken o kadar.
Sizden vazgeçmiş ki aldatmaya kalkışmış.
O yüzden kadınlar gibi kıytırık 3-5 hediyeye bakıp kahrolmaz erkekler.

Arkadaşların dediği gibi madem ayrıldınız, öyle davranın. Çöpe atın ya da birilerine verin.

niye vereceksınız nıye bışeyler yazacaksınız ? ayrılmışsınız bitmiş nişan değil evlilik değil verin bir çocuğa gozunuzun gormedığı olsun bıtsın çöpede atmayın ....
Nisan evlilik fark ediyorsa iki haftaya nisanlanacaktik...

kıyafeti tutup da bibloyu göndermek çok saçma değil mi?

istemiyorsan az gitsin.

İçiniz biraz soğusun istiyorsunuz anladım ama hatıraları görüp üzülse bile bunu siz bilemeyeceksiniz, özellikle gelip söylemedikçe. Valla ben olsam yüzüğü gönderebilirdim ama sertifika da çöpü boylardı. =))

Sizden vazgeçmiş ki aldatmaya kalkışmış.
O yüzden kadınlar gibi kıytırık 3-5 hediyeye bakıp kahrolmaz erkekler.

Arkadaşların dediği gibi madem ayrıldınız, öyle davranın. Çöpe atın ya da birilerine verin.
Olay karışık,onu biraz taniyorsam evet uzulecektir böyle şeylere kadınlardan fazla anlam yükleyen birisi çünkü.

Olay karışık,onu biraz taniyorsam evet uzulecektir böyle şeylere kadınlardan fazla anlam yükleyen birisi çünkü.
şu açıdan bakın olaya, eğer sizinle ayrıldığına üzülecek kadar sizi seviyor olsaydı sizi aldamaya teşebbüs etmezdi
korkardı ya duyarsa ve beni terkederse diye
o yüzden bunlarla uğraşmayın
siz üzüldüğünü düşünüp belki mutlu olacaksınız ama max 1 ay sonra başkasıyla el ele diz dize fotolarını orada burada görünce üzülmediğini anlayıp daha çok kahrolacaksınız
biraz ağır gelmiş olabilir yazdıklarım lütfen yanlış anlamayın üzüln diye söylemiyorum tabii ki, ama durumu ne kadar çabuk kabullenirseniz acınızla o kadar çabuk başedersiniz diye düşünüyorum

İçiniz biraz soğusun istiyorsunuz anladım ama hatıraları görüp üzülse bile bunu siz bilemeyeceksiniz, özellikle gelip söylemedikçe. Valla ben olsam yüzüğü gönderebilirdim ama sertifika da çöpü boylardı. =))
Evet tamam ayrıldı benden diyip içini rahatlatiyor beni suçluyor çünkü içten içe utanmadan :) bir keresinde ayrildigimda yüzüğü satmasıyla ilgili bir şey söylemiştim gözleri dolmuştu böyle şeylere benden fazla anlam yüklüyor ama haklisiniz ben goremeyecegim nasıl olsa.

Diyelim ki istediğiniz oldu. Üzüldü.
Size ne faydası olacak?

Aklınız onda kalmayacak mı? Hediyeleri gönderdim, oh olsun, çok üzüldü mü acaba vb sorularla zihninizi meşgul etmenin gereği var mı?

Back
X