alından gelmeyen bır burun yapan istanbul anadolu yakasında bildiğiniz doktorlar var mı?? ACİL

Benimki hicbir sekilde yuksri asagi oynamıyor keske oynasa rahat rahat kullanabolsem
Aslinda doktorlarin bu konu hakkinda bilgi vermesi gerekiyor. Ben teknikle alakali diye biliyorum ama kendi burnumdan da emin degilim doktoruma guvenmiyorum pek. Siz isterseniz bi doktorunuza sorun belki normali odur.

Açık olmasına rağmen benim çok doğal kaldı yani sokakta görsen estetik demezsin ve yumuşak oynayatabiliyorum. Cilt tipim kalın ve burun ucu ekstra yağlı belki o yüzdendir.bende mesela dimdik durmasını çok isterdim beton gibi dursaydi keşke mimik vs yapınca burun düşüyor hala benim dudak burun arasında bı kas varmış ona müdahale edilirse düşmüyormuş benimde ogrendiklerim bu şekilde..
anladım açık estetiğe yöneldim şimdi de dediğiniz gibi öule bır durum olmuyormuş önerebileceğiniz açık estetikçi var mı? siz kime oldunuz?

Ben de acik teknikle oldum
3 Ay oldu burnum yumusak, ucu da oynuyor. kas kati degil. Kikirdak koydugunuda soyledi. kullandigi teknige gore yumusak oluyormus oyle dedi
ama bende yanlislik da olabilir belki de boyle olmamasi gerekiyordur bilmiyorum
Rezalet bir buruna sahibim belki bu bir sorundur
o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum bana özelden atarmısınız burnunuzu bir de ameliyattan sonra zaten bir miktar düşme payı yok mu burun ucunun

Back
X