Alinganliga bir çözüm varmii?... esim çok alingan

oezlem06

evli & mutlu
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
1.977
11
158
slm hanimlar..

dün aksam yine esimin alingaligi yüzünden tartistik..(7 aylik evliyiz) arkadasimin esi bize "siz tavuk gibi erken yatiyosunuz" dedi ve benimki buna alinmis.. arabada bana gelmis diyoki..kendide calissnda görürüm ozaman ben onu vs...

biz yurtdisinda yasiyoruz,..calistigimiz icinde genelde erken yatariz..erken dediigmde yine 11i bulur..arkadasimin eside Tr den geldi ve issiz.

ha bide hep arkadasimin esini övüyomusuz iste cok uyanik falan diye..bizimki bunu kiskaniyoo..
offf allahim yaaa cocuk gibiii.. annesimiyim esimiyim anlamdim..herseyi güzellikle anlata anlata sinirlerim bozuluyo giderek cünkü herseferinde yine ayni sey..

bikeresnde yine bu arkadasin esi yüzden yok iste hep onu övüyosunuz göklere cikariyosunuz sen beni hic övmüyosun falan filan.. derken yine tartisma cikmisti ve ben ona güzellikle anlattm yasina yakismadigi bi hareket oldugunu bukadar alingan kiskanc olmamasini vs. vs. ama ne faydaa yine aynisi yapiyoo..:36:

sizce alinganliga bir cözüm varmii ne yapabilirim? bugnde hatta ona dedimki cok kiskancsin yapma böyle, evet kiskancim diyo... :19:

offffff bütün gece yatamadim, bir baskasi yüzünden tartisiyoruz ya.. :22:

biraz karisik olmus olabilir kusura bakmayin..

canım ya senin sinirlerin bozulmuş iyice anlıyorum seni ama malesef alınganlığın da kıskançlığında bi çaresi yok olsa ilk ben giderdim eşimide kıskançlık için gönderirdim :1::1:
malesef canım yapacağın hiç bişi yok 7 de neyse 70 de o değişmek çok zor

offf.. napacagimi sasirdim.. konusmiyim diyorum akli basina gelsin.yok anam yine aynisni yapio bi süre sonra.. öyle bi hastaligi var kendisinin.. söz verir beni hakli bulur sonra bi bakmisimki yine ayni konu ayni tantana.. uyuzzz yaaa..

acaba diyorumki bende onun annesinin bi ufak biseyi demesi üzerine alinmis gibi yapiyim büyütiyim konuyu belki anlar ..belki kendince yanlis yaptiginin farkina varir.. bilmemmkiiii... :95:

ayyy çaresi varsa bana da lütfen...

ama eşime değil,bana...

işin zor,ama değişmez..kendimden biliyorum

"tavuk gibi erken yatıyosunuz" dese birisi bana, benim de hoşuma gitmezdi.
"Yatma kalkma saatimden kime ne, bu ne cürret" diye düşünürdüm.

Ayrıca gerçekten arkadaşınızın eşini öven sözler çok fazla sarf ediliyorsa ortamda, hakikaten bozulabilir eşiniz.

Yani belki de alınması için haklı nedenleri vardır.

alınganlık konusundan kendimin üstüne tanımam zor değişmek elimde değil ama şahşi fikrim eşiniz haklı gibi devamlı başkasından bahsedilmesi rahtasız edici. peki siz arkadaşınız eşinden övgü ile bahsederken onun eşini övmek yerine kendi eşinizin iyi yanlarından bahsettiniz mi? eminim eşinizi pofpoflarsanız bir iki kere böyle olmayacaktır. erkekler bana göre çocuk gibidir şımartılmayı severler...

bende alınganımdır çoğu zaman . . bazen bir çocuğun dediğine bile kırılırım .. Malesef hiç değişmio bu huyum :26:

sagolun kizlar ya.. sinirim gecti sayenizde..:71:
küs kalmicam:20: iyiki yazmisim buraya yoksa bugün eve gittigimde suratina bile bakmicak konusmicaktim..:31:

alınganlık konusundan kendimin üstüne tanımam zor değişmek elimde değil ama şahşi fikrim eşiniz haklı gibi devamlı başkasından bahsedilmesi rahtasız edici. peki siz arkadaşınız eşinden övgü ile bahsederken onun eşini övmek yerine kendi eşinizin iyi yanlarından bahsettiniz mi? eminim eşinizi pofpoflarsanız bir iki kere böyle olmayacaktır. erkekler bana göre çocuk gibidir şımartılmayı severler...

aynen sizin gibi düşünüyorum bende. Ta doğduklarından itibaren şımartılmaya alışmışlar evlenincede bu durum devam etsin istiyorlar.

bide söyle bisi var ben hakli olan insana haklisin derim dogruysa dogru derim karsimdaki kimse kim farketmio... esimde istiyoki "esim" oldugu icin onu hep hakli cikariyim. maalesef öyle bi yapim yok.. hani bazilari yapiyo esini övüyo dogru olmayan seye bile esini hakli cikariyo..ben yapamiyorm iste..
oyzdende ben derim yani yok benimki bunu yapamaz uyanik degildir diye. uyanik degil tam tersi saf yani temiz kalpli hic süphe duymaz.. birinden bisi duysa bile nekadar dogru yada yalan oldugunu anlamaz... bense tam tersi cok süpheciyim kimseye inanmam..hemen aklima baska baska seyler gelir kafamda binbir türlü seyler üretir beynimi yorarim..esim ise öyle degil hic..kafasini yormaz :27:

Back
X