Alınganlık mi yapiyorum bu aralar?

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.315
1.580
133
34
Kuzenimi aradim dedi ki:"Seni özleyecegim hiç aklima gelmezdi,buraya gel.
Iyi bir sey mi dedi kötü bir sey mi dedi anlayamadim.
Oraya gittigimde de rahat davranır. Gezeriz tozariz ama hic böyle misafir gibi davranmaz.Hatta ben varken arkadaslariyla plani varmis.Ani mi gelisti sonradan mi bilmiyorum.Ben evde kaldim.Once sorun yapmadim ama şimdi hele de evde kalmaktan bunaldigimnsu gunlwrde hortladi bu duygu.
Bana gelmişti bir kac gunlugune.Geçici gorevini ben varim diye benim calistigim ile almis.Arkadasim geldi kek filan getirmis.Iceri davet ettim.Sonra annemin yaptigi mantiyi cikardim.Begenmedigini,guzel olmadigini soyledi.Sonra da dusa girdi ve yorgun oldugunu soyleyip,yatti.Arkadasim ertesi gun karsilastigimda bana annemin yaptigi mantının cok guzel oldugunu vurgulayarak soyledi..
Mesajlasiriz,arasiriz ama napsam bilemedim. Şu aralar darlandim.Eger onda sorun varsa bundan sonra nasil hareket edeyim?

Amaann ne takmissinız beğenmediyse yemesin güzel olmamış demesi abes kaçmış ama bu kadar b7yütecek bir şey yok. Ayrıca zaten varolan bir planını neden sizin icin ertelesin

bir iki küçük olaya bu kadar takılmayın derim... ha sürekli bu tarz söylemleri varsa ve sadece size karşı, o zaman hak verebilirdim.. hepimizin gün içerisinde mantıksız cümleler kurduğu oluyo yani çok takılı kalmayın bence..

Sorun her neyse "o an" çözmeye çalışın..Sonradan böyle kafanıza takmak sadece sizi hasta eder.Ayrıca geçip giden konuyu tekrar açmak da yakışıksız kalır..Misal mantıyı beğenmedi mi.."Annem o kadar emek harcamış,öyle demesene.Neyse beğenmiyorsan yeme" diyin.Samimiyet farklı bişi patavatsızlık farklı bişidir.Kuzeniniz samimi olduğunuzu düşünerek haddini aşıp patavatsızlık yapıyor.Ona çizgiyi siz çekeceksiniz. Bir iki kere yeri geldiğinde bozun, bir daha yapmaz.

Haklısınız. Olay aninda yapmam gerek, olay aninda sinirleniyorum.Sonra icime dert oluyor
Acikcasi kendimi savunmayi bilmiyorum.Bunu soylerken de utanıyorum malesef.

Haklısınız. Olay aninda yapmam gerek, olay aninda sinirleniyorum.Sonra icime dert oluyor
Acikcasi kendimi savunmayi bilmiyorum.Bunu soylerken de utanıyorum malesef.
Ben de başta söyleyemezdim ama hepsi zamanla öğreniliyor.Bir kere zorlayın kendinizi cevap verin,içinize atmayın.Sonra insanın hoşuna gidiyor, kendisiyle gurur duyuyor falan :) Birkaç kere zorladıktan sonra da insan alışıo zaten.Kimse anasının karnından hazırcevap doğmuyor (doğanları tenzih ederim)

Ne terbiyesiz bir kuzeniniz varmış, anneniz emek edip yapmış o da beğenmemiş öyle mi? Nimet halkında böyle yorum yapanların ağzına iki tane yapıştırasım geliyor. Bencil ve patavatsız biri bir şey derse anında yapıştırın cevabını

Kuzenler arkadaşlar.. millet ne güzel hayatına devam ediyor konuları okuyorum da. Galiba bir biz evde kafayı yiyoruz sıkıntıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…