Alınganlık yapıyorum galiba ama çok canım sıkıldı

evet 33 a olması iyi olmuş bende belki ilerde üniversiteye geçerim diyordum ama şimdi herkes 50 d ye geçiyor sanırım.
Bundan sonra kadrolu almayacaklar mı üniversiteye acaba?

Bu arada neyse bak güzel giden bir noktan varmış hayatta :)

Benim o :(
33 a dan 50 d ye geçtim
Durduk yere kadrom tehlikeye düştü :(
50 d li alim olursa gelme
50 d garabeti son bulsun
Ben de baska bir yerde kadrolu isi kazanma derdindeyim.
50 d ve 33 a:
Vekil ogretmenlik - kadrolu öğretmenlik gibi bisey !

Ay nasil ozendim sana masallah. Benim hocam olsa agzima..... demeyeyim gerisini:KK12:

Sexingthecherry Sexingthecherry ayni benim hoca da seninki gibi yapardi. Fazlasi olur eksigi olmaz

Bence zorunuza gitmesin.
Hocanız gayet kibar ve halden anlayan biriymiş ki güzelce konuşmuş.
Başkası olsa aynı müsamahayı göstermeyebilirdi.
İşe gidince sorunlarınızı kapı önünde bırakın. Hem size de iyi gelecektir.

Benim o :KK43:
33 a dan 50 d ye geçtim
Durduk yere kadrom tehlikeye düştü :KK43:
50 d li alim olursa gelme
50 d garabeti son bulsun
Ben de baska bir yerde kadrolu isi kazanma derdindeyim.
50 d ve 33 a:
Vekil ogretmenlik - kadrolu öğretmenlik gibi bisey !

Sexingthecherry Sexingthecherry ayni benim hoca da seninki gibi yapardi. Fazlasi olur eksigi olmaz

yani büyük haksızlık şimdi o kadar emek vermiş insanlara, 40 ından sonra başının çaresine bak deniliyor. Özele geçersen ilk deneyimlerden sonra maaş 1500 den başlar :/

Senin tez ne oldu? Sıkıntıdaydin diye hatirladim. Sorunun cozuldu mu?

Bizim isimiz malesef oyle dalginligi falan kaldirmiyor. Bence okulun kapisindan girince esinle iletisimi kes ve sadece gunluk islerine odaklan.
To do list lerin ve yapilacaklari yazdigin bir ajandan olsun gunluk ve haftalik planlar yap
Evet yetiştirdim ve bitirdim şmdi dktoraya başladm
Aynen dediğin gibi tamamen işe odaklanıcam artık inş

Bence zorunuza gitmesin.
Hocanız gayet kibar ve halden anlayan biriymiş ki güzelce konuşmuş.
Başkası olsa aynı müsamahayı göstermeyebilirdi.
İşe gidince sorunlarınızı kapı önünde bırakın. Hem size de iyi gelecektir.
Kesinlikle.
Demek ki anladı bi durum olduğunu çünkü hiç şikayeti olmadı daha önce bende üzerime düşeni yaptım hep

Mrb herkese
Herkes zaten sorunlu bi evliliğim olduğunu biliyo az çok neyse işte dün bu işimi etkiledi yani ben farkında değilim tabi..
Dün geç saate kadar çalıştık hocamla ama ben bir çok şeyi unutup öyle çıkmışım yap dediği şeyleri yarım yamalak bırakmışım adam gidip kendi yapmış sonradan,bunları bugün bana hocam söyledi
"Belki çok yorgundun belki çok dalgındın dedi aa şütfen dikkat et dedi, seninle çalışmaktan çok memnunum ama bu dikkatsizlikler hem benim işimi ağırlaştırır hem başka bi hocayla çalışırken yaparsan kızabilirler dedi, seni karşılaştırmak gibi olmasın ama eski bi öğrencim vardı çok çok dikkatliydi senin ondan bi eksiğin yok daha iyisini yapabilirsin"
Dedi aslında bana iyilik yaptı uyararak ama çok zoruma gitti nolur bişey söyleyin bi akıl verin ben kendime söz verdim artık iş terine geldikten sonra eşimle ilgili herşeyi silicem kafamdan sizinde tabsiyeleriniz varsa paylaşın
Unutkanlık, düşüncesizlik had safhada

ne yazikki esle ilgili sorunlar is yerinde kafadan silinmiyor, ve isini herseyini etkiliyor.
esinle sorunlarini nasil cozersin bilmiyorum ama once onlari cozmeye calis ins.
hocan cok guzel yaklasmis zaten, asistanina bin turlu laf eden hocalar var, sansliymissin sen.

ne yazikki esle ilgili sorunlar is yerinde kafadan silinmiyor, ve isini herseyini etkiliyor.
esinle sorunlarini nasil cozersin bilmiyorum ama once onlari cozmeye calis ins.
hocan cok guzel yaklasmis zaten, asistanina bin turlu laf eden hocalar var, sansliymissin sen.
İnş çözülür bunu bende çok istiyorum: (
Bide benim danışman hocam değil ama bölümümden bir hoca, evet şanslıymışım

Evde ne yaşarsanız yaşayın bunu iş hayatına yansıtmamalısınız dışarıda kalmalı yoksa iş hayatında başarısız olursunuz hatta işe adapte olmak daha iyidir kafanız dağılır. Hocanız haklı sonuçta ona yardım için görevlisiniz ama arkanızdan sizin yapmanız gereken şeyleri de yapmış ve boşa zamanı gitmiş. Başkası olsa bu kadar nazik konuşmazdı o yüzden alınmak yerine kendinize çeki düzen verin işinizi iyi yapmaya çalışın.

Back
X