alıp başımı gitsemmi ?

ryhnsnmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
22
4
1
27
18 yaşındayım annem babam sürekli kavga eden insanlar ama normal derecede değil en son kavga ettiklerinde babam annemi dövmüş annem utuyle babamın kafasına vurmuştu sonrada gidip kendini balkondan aşağı attı sonra evler ayrıldı bizim piskolojimiz bozuldu sonra annem babanız şoylede boylede diyip bizi babamızdan soğuttu ve şimdide barışmak isdiyo kanıma dokunuyo saçma geliyo bıktım usandım barışsalar aynı şeyleri yaşıyacaklarını biliyorum ablalarım napmalıyım sırf dertleşmek için üye oldum lütfen bi fikir verin çünkü bunaldım gitsem mi uzaklaşsammı evden barışsalar yanlarında kesinlikle durmam napmam lazım ?

Okuyorum bu sene seçmek isdemedim olaylar yüzünden sınava odaklanamadım kotu geçti seneye birdaha denemek istiyorum

Anladım keşke gelseydi başka memlekete çeker gider kafanı dinlerdin, yine aynı şartlarda hazırlanabilir misin bilmiyorum, belli çok yara almışsın. Kardeşlerin var mı peki seninle birlikte ablan, abin?

Kuçuk kardeşim var :) gitsem başka memlekete kitap parası bile yollamazlar çünkü babamın içki parası kalmaz çaresizim hemde çook

Keşke seçim yapıp gittiğin yerde çalışsaydın. O evde mümkün değil gene çalışamazsın.

Kuçuk kardeşim var :) gitsem başka memlekete kitap parası bile yollamazlar çünkü babamın içki parası kalmaz çaresizim hemde çook

Çalışsan biraz evden uzaklaşsan? Buna karşılar mı, bu kadar fevri karar alma herkesin ailesi olamıyor senin benim gibi çürük çıkıyor ne yapalım onların çocuklarıyız ve belli bi yaşa kadar yanlarında kalmak mecburiyetindeyiz, odana çekil görme duyma onları barışsınlar yani, kendini sınava ver iyi bi puan yap başka şehire git paşa paşa yaşa kimsenin derdi sıkıntısı olmadan, sonrasında eline mesleğinide aldığında çıkarsın ayrı eve, bir senecik sabret ama canım, sonrası çok daha güzel olucak senin için...

:( çok kotu bolumler geliyodu öğretmen olmak istiyorum ama bu evdede kalmak istemiyorum kafayı yemek üzereyim doğum 98 ama resmiyette 99 lu gozukuyorum neyapacağımıda bilmiyorum

Sakın bir yerlere gitme. Bugününü arayabilirsin. Annen kararını vermisse sende bu sene dişini sıkıp kütüphanede, parkta bahçede deslerine çalışıp bir okul kazan.

En son oyle yaptım artık neyapoyolarsa yapsınlar dedim karışmıcam saçmalılarına dedim olanlar daha beter oldu tek çözüm kaçıs ama nereye

:KK43: çok kotu bolumler geliyodu öğretmen olmak istiyorum ama bu evdede kalmak istemiyorum kafayı yemek üzereyim doğum 98 ama resmiyette 99 lu gozukuyorum neyapacağımıda bilmiyorum

Zorluklar arasında okulu kazanmış ve öğretmenlik okuyan biri olarak söylüyorum;

Orada bir sene daha işler iyiye gitmezse bozuk bir psikoloji, bence alkolik (!)
[özür dilerim ama parasını çocuğunun kitabı yerine alkole veren biri bence alkoliktir. Vazgeçemiyordur.] bir ebeveyn olan babayla, aynı ortamda ders çalışılmaz.

Ama başardık mı? Başardım. Başardım. Övgüyle söylüyorum, Annemle başardık.

Bizim durum daha farklıydı ama oldu.

Şimdi hem okuyorum, hem çalışıyorum.

Son senem.

Saçma gelmesin ama sabahladığım olurdu ders çalışmaktan
Kütüphanede çalışırken havanın karardığını farketmezdim.

Sadece çalışmak. Biliyorum ortam yok belki ama başka çıkış yolu da yok.

Zorluklar arasında okulu kazanmış ve öğretmenlik okuyan biri olarak söylüyorum;

Orada bir sene daha işler iyiye gitmezse bozuk bir psikoloji, bence alkolik (!)
[özür dilerim ama parasını çocuğunun kitabı yerine alkole veren biri bence alkoliktir. Vazgeçemiyordur.] bir ebeveyn olan babayla, aynı ortamda ders çalışılmaz.

Ama başardık mı? Başardım. Başardım. Övgüyle söylüyorum, Annemle başardık.

Bizim durum daha farklıydı ama oldu.

Şimdi hem okuyorum, hem çalışıyorum.

Son senem.

Saçma gelmesin ama sabahladığım olurdu ders çalışmaktan
Kütüphanede çalışırken havanın karardığını farketmezdim.

Sadece çalışmak. Biliyorum ortam yok belki ama başka çıkış yolu da yok.

Keşke alkolik olsa ama doğuşmeseler hazmedemiyorum yaptıklarımı özelliklede annemin saflığı sanki ben anne barışma bak sırf senin paran için geliyo dediğimde düşman mış gibi bakıyo ya annemi sevmiyo kendi evine kadınları getiriyo ama annem buna inanmıyo bilmiyorum bi yurt bulup gitsem mi diye duşunuyoruç

Derslerim güzeldi :) Herşey iyiydi zaten ta ki nisana kadar ygsde fena sayılmazdı ama butun konsantremi toplamışken olanlar oldu sınava 1 ay kala hayatımı mahvettiler ya

Back
X