• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışkanlıkla evlenilir mi?

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.389
980
398
vazgectim evlenmiyorum

Son düzenleme:
Annene katiliyorum sirf uzun zamandir birbirinizi taniyosunuz diye evlilikmi olur saygi var mi sevgi anlasis fedakatlik guven bunlari sor kendine
Yas erken belki cok sevip sevilcegin biri cikacak simdiden bu kadar anlasamiyosaniz hicc evlilik konularina girme birde acele etmeyin derim ben

yaşın çok küçük bence. illa ki evlenmek istiyorsan bu evliliğin çok uzun ömürlü olmasını bekleme. bu kadar olumsuzluk varken evlenilir mi. karşına daha başka fırsatlar da çıkar emin ol. bi de gider evlenir evlenmez çocuk da yaparsan burada başlık üstüne başlık açarsın. benden sana abla tavsiyesi uzaklaş. ailelerin uyumsuz olduğu denk olmadığınız evlilikler yürümüyor tecrübeyle sabit.

"ben acıkcası evliliği kendi evim olucak güzel eşyalarım olucak gelinlik giyicem diye istiyorum kafamdaki koca tipi cok farklı o cok farklı."

Hiç böyle bir evlenme sebebi de duymamıştım. Bence evlenirsen çok büyük bir yanlış yaparsın

canım benim ben bu yazdıklarında sevgiline karşı ne aşk ne sevgi ne saygı gördüm maalesef. sevgilini ilişkinizi hep dışardan gören gözlerle anlatmışsın tatlım önemli olan senin ne hissettiğin ne düşündüğün. zaten sen de onda evleneceğim adam kriterleri yok demişsin. yani nerden baksak bence bu iş olmaz yol yakınken kendini de onu da rahat bırak

Sirf kendi evim kendi esyalarim olsun diye yaptigin evlilikten hayir gelmez . oncelikle o kisiyle beraber olurzam yada ayrilirsam birde evlenirsem altalta doldur bakalim artilari eksileri gor. duygularindan eminolmadigini seziyorum. Aliskanlik olabilir. Zaten 6 yil neden bekledinizki bir nisan bile olabilirdi aranizda.

14 yaşındayken başlamışsınız ilişkiye.
Bence ondan kopamama durumunuz çocukluğunuzun da onunla oluşu.
Ve kendine çok güveniyor galiba, benden sonraki onu mutlu etmez vs demiş annenize.
İlişkide olumlu bir taraf göremedim.
Anneniz bence çok haklı, anneler hep haklıdır.
Çokta olgun ve mantıklı konuşmuş size karşı.
Bence annenizi dinleyin.

bencede anneni dinle.7 yıla yakındır bir ilişkim var.1 yıldır nişanlıyız düğün kimsenin konuşmadığı bir durum.iki tarafta ağırdan alıp umursamıyor biz devamlı kavga ediyoruz.ama alışkanlıkmı bu evet alışkanlık kendi evim kendi düzenim olsun istiyorum ve bunca yıl ben düzelttim emek verdim bu çocuğa bir başkasıyla düşünemiyorum.
ama eğer annem arkamda dursa ayrılacaksan ayrıl dese sinirlenip bana sarmasa milletin kızı evlendi sen şöyle yaptında bıraktı oğlan seni demese sosyalliği engellemese beni korusa bir dakika düşünmem ayrılırım.
çünkü insan bunalıyor.6 yıldır uzağız ve çekilmiyor

:KK70: ahahah daha once üniversitede evim vardı ordan gelen bi ev aşkı bu ya
yorumlarınız gerçekci tesekkurler

Evladım yaşın genç eşyam olsun diye 20 yaşında evlilik yapılır mı???

Sevmiyorsun, annenin tespitleri de haklı kendin de sırf ıvır zıvır için yazmışsın.

Anneni dinle derim.

14 yasinda mi basladin iliskiye :KK57: ben 14 yasinda daha oyun oynuyordum. 20 yasindasin ve evlenmek istiyorsun be n 20 yasinda vizeydi finaldi derdindeydim. Allah im ben hayata cok mu gec kalmisim :KK45:

İlişkinize kısa bir süre ara verin daha sağlıklı kararlar alabilmek adına. Birbirinize zaman tanıyın, özleyin, düşünün ve kararınızı belirleyin. Bu soru işaretleriyle evlendikten sonra pişman olursunuz...

14 yasinda mi basladin iliskiye :KK57: ben 14 yasinda daha oyun oynuyordum. 20 yasindasin ve evlenmek istiyorsun be n 20 yasinda vizeydi finaldi derdindeydim. Allah im ben hayata cok mu gec kalmisim :KK45:
o telaşa bende girdim, oyunda oynadım 14 yasında lise 1deydim klasik lise aşkı uzun sürdü tek fark bu :)

Back
X