Benim görüşüm insan bir ilişki yaşıyorsa evliliği düşünmeli.Görüşelim ama evlenmeyelim zihniyeti bana göre değil.Evet nasip olmaz evlenemeyebilirsiniz ama ozamanda ayrılırsınız zaten.Çocuğuna düşkün olması sorun değil.O çocuğu siz eşi olacaksınız.Konumlarınız farklı.Ama sık karar değiştirmesi düşündürücü.
canım eğer birbirini seviyorsanız ki öyle gözüküyor birbirinizden kopamıyorsunuz vazgeçmeyin derim ben...sevdiğiniz kaç yaşında bilmiyorum ama ömrünün sonuna kadar bekar gezmez herhalde...kaldı ki seni de seviyorsa vazgeçmemeli...evlenerek daha mutlu olabilirsiniz...belki de sizin ailenizin tepkileriyle yüzleşmemek için bu şekilde davranıyordur...canını sıkma...ben de birini çok ama çok seviyorum ve bi arada değiliz...hergünüm ağlamakla geçiyor...inan çok mutsuzum hep bu siteye giriyorum burada paylaşıyorum dertlerimi...sen de o da ne olur aşkınıza sahip çıkın...karşılıklı aşk ne yazık ki kolay bulunmuyor....
birlikte oldugunuz kisinin hakli yere korkulari olabilir.
daha onceki evliliginden kaynaklanan.
belki de gercekten sizi seviyordur ve evliliginden sonra gelen bu sevgi de onu korkutuyordur.
sorumlu oldugu kisiler var demissiniz,basta cocugu.
cocuguna bagli olan biri herseyden once onun gelecegini dusunur.
erkek arkadasiniz da muhtemelen boyle dusunuyor.
su an sadece sevginizi ve o kisiyle olan geleceginizi,mutlulugunuzu dusunuyorsunuz.
cok normal.
ama bir de soyle dusunun.evlendiginizde buyuk ihtimalle cocuk da sizinle kalacak.
cocugu istemiyorum demek hic hos olmaz.
alacaginiz sorumluluk cok ama cok buyuk.
her hareketinize dikkat etmek zorunda kalacaksinizi,o kucuk cocugu kirmamak adina ve esinizin sizi yanlis anlamamasi adina.
2.si ve en onemlisi siz de cocuk sahibi oldugunuzda anlayacaksiniz ne demek istedigimi.
insanin kendi cocugu gibi olmaz.dunyaniz kendi bebeginizin etrafinda donecek.
bu arada diger cocugu unutacaksiniz.
belki soyledigime kizanlar olabilir ama
bu bir gercek kim ne derse desin.
siz kendi cocugunuzla ilgilenirken esiniz sizden ona ait olan cocuga da ilgili olmanizi bekliycek.
kendi cocuguna bagirip cagirirsin,kizarsin soylenirsin ama digerine bisey soyleyemezsin.
cok buyuk sorumluluk bana gore.
ben de sizin durumunuzda olsaydim kesinlikle sizin gibi dusunurdum onunla evlenip mutlu olmayi,bana sahip cikmasini ister cocuguna anne olurum derdim
ama simdi ben anneyim ve dusuncelerim tamamen farkli.
size kotu ya da uvey anne olursunuz demiyorum.
ne kadar vicdanli merhametli olursaniz olun kendi cocugunuz olunca isler degisir.
ben belki biraz birlikte oldugunuz kisinin evladinin uzerine yorum yaptim kusura bakmayin.
direk bu geldi aklima.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?