ben ,1senesini yeni bitirmiş devam etmekte bir olan bir ilşki yaşıyorum.partnerim daha önce evlenip ayrılmış ve 1 çocuğu olan bir kişi çocukta kendi ile kalıyor.ilşkiye başlamadan önce asla demiştim.böyle handikapları olan bir ilşki ile işim olmaz.ama gel gelelim öyle olmadı.daha en baştan evlilikle başladı konu.neyse her şey çok güzel aileme anlattım ve asla dedi.neden olarakta çocuklu ve velayeti onda olan bir kişinin önceliği hiç bir zaman sen olmazsın.hep 2.olacaksın.bu arada bayanlar ben jayatımda çocuğuna bu kadart düşkün bir baba görmedim.beraber kaldığımız zamanlar o okjula gitmeden evde oluyor.ve çocuğu uyutmadanda asla dışarı çıkmıyor akşam.her neyse bu arada evlililiğinin bitmedsinin sebebi malum bayan arkadaşın başka bir adamla aldatması üzerinden sanırım 5 yıl geçmiş.ailem karşı çıkınca ilk zamanlar olmaz dedim.çok üzüldü hatta ağladı hiç beklemiyuordu.sonra ben istedim ilşkimiz devam etti.ama o ilk bu badireyi sanırım hiç unutmadı çünkü çocuğunda var ben bu sorumluluğu sanırım alamam demiştim.ardından bir gün evlenmek işstediğini söylüyor.3 ay sonra ben evlenmek istemiyorum ama senide kaybetmek istemiyorum diyor.ben tam ona inanıp güveniyorum bir badire yaşıyoruz.sonra diyorki seni çok seviyorum ayrılmayı denedim.ayrı olduğumuzda sensiz yapamadım demekkiş bu ilşkiye sahip çıkmalıyım.ama en son konuştuğumuzda evlilik hayatımızı zorlaştırır.böyle daha iyi olacvak diyor neden olarakta ailesiyle yaşıyor ve onların maddi sorumluluklarıda üstünde .şu an nasıl olacak zaten bunlarıda düşünüyorum diyor.ama sana yazık edemem ayrılmak istemiyorum ayrılırsanda çok kötü günler geçöiricem ama sen yuva kurmak isteyebilirsin buda hakkın diyor.artık ben karman çorman olmuş durumdayım çok iyi bir sevgili ama bu ruh hali beni yordu.çevremde evlenmemiş durumu iyi insanlarda var ama onun hayatımda olmadığını düünemiyorum.çok iyi anlaşıyoruz.ben neyapacağım böyle bir ilşki yaşayan oldumu?dengem bozulmuş durumda