Alismis kudurmustan gercektende beter...

_Gazel_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2017
59
12
3
Mrb arkadaslar. Son actigim konu ardindan terkettim evi.ama bebegimi aldilar elimden. Bi gun bi idare edemediler gerci bende dayanamdim evladimdan ayrilmak cokzordu gece bi yarisi iki araba dolusup geldiler.bebegimi kucaklarindan kapmamla eve girmem bir oldu. Ne yazikki yine burdayim ama deisen hic birsey yok. Hala ayni guya yeni sayfa actik die bi araya geldik. Adam da bi arpa boyu ilerleme yok. Kimseden akil istemiyorum icimi dokecek kimsem yok cok yalnizim o yuzden yazdim buraya:((( sadece diyecegim su ki sakin ha sakin aileninizin onaylamadigi insanlarla evlenme hayalleri kurmayin...

Sen istemisin dönmeyi istemeseydin ne cocugunu nede seni o eve alabilirlerdi.Isterse 100 arabayla gelsinler ..Halada şansin varken dònebilirsin kendini ve yavrunu mahkum etme.

Ailem hayyatta sahip oldugum arkamda duran tek insanlar ama onlarda caresiz ne yapacaklarini bilmiyorlar. Bu yuvaminda bi anda daema duman olmasini istemiyorlar

Simdi anladigim kadariyla
Aileniz koyde ciftcilik yapiyor. Ilk evliliginizde hamileyken ayrilmissiniz ve ailenizin evine donmussunuz. Cocugunuz dogup da 2,5 yasina girene kadar o evde ailenizle yasamissiniz.
O surecte neler yasadiniz bilmiyoruz, ne kadar kotu davransalar da yine de kosa kosa kocaya gitmez insan. Hadi gittiniz,simdi o adamdan da bir cocuk yapip 7 aylik olunca hadi ben gene aileme gidecem demissiniz. Ben de o ailenin yerinde olsam kizimi karsima alir konusurum. Sen napiyorsun diye. O kocadan o kocaya gidiyorsunuz her birinden birer cocuk :( boyle annelik olmaz. Aileniz diyordur bu gene gelecek sonra gene bir koca daha bulup gidecek ve bu nereye kadar boyle devam edecek diye. Onlar da kendilerince hakli.
Ailenizin yanindayken calismadiniz mi? Koylerde de gundelik isci olarak calisanlar var,yevmiye usulu. Onlara gitmediniz mi? Koyde tarlaniz var mi ailenizin? Bir prefabrik ev koyabilir,yevmiyeli calisip iki cocugunuza bakabilirsiniz. Koydekihayat sehire oranla daha kolay. Kira derdiniz olmaz,soba kurar odun yakarsiniz. Bahcenizde sebze meyve yetistirirsiniz,masrafiniz az olur. Ama erkek islerini bir sureligine rafa kadirin. Aileniz mi sizi yolluyor kocaya git diye de evlilikleriniz istediginiz gibi olmayinca arkamda degildiler diyorsunuz?

Eski konularına şöyle bir göz gezdirdim de , ne yaptıysan sen yapmışsın ..ikinci evliliğin ,tedbirsiz davranmıssın. .kimseyle ,çocuğuma tek başıma bakamıyorum ,diye evlenilmez. .bak bir çocuğun da bi adamdan olmuş ..şimdi iki çocuğuma nasıl bakicam diyip 3.bir adamla mi evleneceksin ?

Çalışmak da bir seçenek ..illa rahat olduğunu düşündüğünü seçip ,sürünmeye gerek yok ..işe başlarsın ,ev tutarsın, düzenin oturana kadar bayagi bir zorlanirsin ama sonrasında bulduğun huzuru hiçbir kocanın yanında bulamazsın cunku çocukların var ..mükemmel olan da öyle herkese denk gelmez .bir gülüşe, iki güzel söze aldanmamak gerek ..

Kamu spotuna rağmen yorumumu yaptım :)

Arkamda degiller demedim ki ayrica cocugu bitakip nasil gidebilirdim ki ole normal bi bebek gibi olmadi 1bucuk yasina kadar sorunlar yasadim ve bana asiri bagli idi

Onemli olan bu adimi atabilmem sanki beni zincirlemisler. Yeniden bi duzen kurabilmem icin yakami birakmasi lazim ki bu cocugumu alip gitmemle imkansiz birakmaz pesimi. Ve en kotusu de korkuyorm artik evt korkuyorum basima geleceklwri kestiremiyorm

Arkamda degiller demedim ki ayrica cocugu bitakip nasil gidebilirdim ki ole normal bi bebek gibi olmadi 1bucuk yasina kadar sorunlar yasadim ve bana asiri bagli idi
Cocugunu at oyle gel basimin ustunde yerin var diyen aileniz mi arkanizda?
Ayrica ilk cocugunuza bakamadiginiz icin ikinci esinizle evlenmissiniz. Ben sizi hic anlamadim zira

Back
X