Alişveriş çilgini bir koca

Denizkizi2425

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
1.603
1.392
133
32
Normal bir maaş ile geçinen iki kişilik aileyiz..
Ayrıca hamileyim.Fakat bunlari hiç düşünmeyen bir eşe sahibim..
Aynı zamanda maddi konularda kendi bildiğini okuyan biridir..
Neyse evimizin asli ihtiyaçlarından çok kendine değer veren bir yapısı var..
Tabi beni de ihmal ettiğini asla söyleyemem ..
Gayet güzel standarlarda bir yaşantimiz var..
Fakat hiç birikim alişkanliği yok eşimin..
Hatta birikimden ziyade masraflar yüzünden altın dahi bızabilen potansiyeli var.. Bundan cok rahatsizim..
Ne yapacagımı gercekten bilmyorum.. Bazen konusmayi denedim ve tartişmayla son buldu
Bazende onun gibi olmayi denedim ama borçlar artmaya devam etti tabi..
Karikoca çok bakimli ve giyinmeyi gezmeyi seven tipleriz.. Fakat ben geleceğe yönelik düşünüp fedakarlik yapmaya hazırken eşim kılını kıpırdatmyor.. Hala bekarlığından kurtulabilmiş değil.. Eşim aslında 30 yaşında olgun biri.. Ama hala geçim konusunda hesabını yapamıyor..
Birde bebeğimiz yolda iken ben ne olacagını bilemiyorum kızlar lütfen bana akıl fikir verin

Mesela size gereksiz gibi görünen nelere harcıyor parası merak ettim doğrusu belki ona göre gereklidir sorunuz mu hiç

Bir borcun altına girin,o zaman belki bütçesini ayarlamayı öğrenir.arabaya ihtiyacınız olduğunu söyleyin mesela.bebek olduktan ve işe başladıktan sonra vakit kaybetmeden eve gelmek için kişisel bir vasıtaya ihtiyacınız olduğunu belirtebilirsiniz.
Ya da bebeğinizin geleceği için bankada onun adına hesap açın

Bir borcun altına girin,o zaman belki bütçesini ayarlamayı öğrenir.arabaya ihtiyacınız olduğunu söyleyin mesela.bebek olduktan ve işe başladıktan sonra vakit kaybetmeden eve gelmek için kişisel bir vasıtaya ihtiyacınız olduğunu belirtebilirsiniz.
Ya da bebeğinizin geleceği için bankada onun adına hesap açın
Arabamz var ama birikim yapma yaraftari değil..
Daha dogrusu hiçbirseyden kismak istemyor
Ona göre bunlarn hepsi gerekli

Bsy yazin bea
Hamile ve dertli bi kadinim sonucta :anne::KK14:

Dert etmeee bebişini düşün :anne: al karşına eşini konuş aldığı şeylere surat yap ıyy bu ne böyle ne biçim şey de :KK14: adamı alışverişten soğut dışarı çıkınca yoruldum uykum geldi her yerim ağrıyor de adama gününü zehir et ve eve dönün:KK48::KK56:

Eşinizi borca sokun.
Ev olur araba olur.
En azından çocuğunuz için yatırım yapmış olursunuz.
Ahh bi cinsiyeti belli olsa ben ona napacagmı bliyorumda.. En azından şu borçlar bi hafiflese iyi olucak.. Engel olamyorm adama..
Tabi o alınca bende geri kalmyorum

Dert etmeee bebişini düşün :anne: al karşına eşini konuş aldığı şeylere surat yap ıyy bu ne böyle ne biçim şey de :KK14: adamı alışverişten soğut dışarı çıkınca yoruldum uykum geldi her yerim ağrıyor de adama gününü zehir et ve eve dönün:KK48::KK56:
Ben ona bir zehir etsem o daha faZlSnı yapA.. O yüzden ben zarArli cıkarim.. Ayrıca internetten bakıyor uyanık

Arabamz var ama birikim yapma yaraftari değil..
Daha dogrusu hiçbirseyden kismak istemyor
Ona göre bunlarn hepsi gerekli

Bir arabanız olabilir ama eşiniz kullanıyordur.işten eve servisle veya otobüslerde zaman harcamamak,ya da hasta olunca bebeğiniz eşinizi beklemeden aracınızla götürebilirsiniz.
İkinci bir araba masraflı ama zaten eşinizin elzem ihtiyaç anlayışı da herkesten farklı. neticede satmaya kalksanız size mutlaka bir artısı olacaktır

Esim de oyleydi ve beni de kendine benzetti.Koy ver gitsin, bir daha mi genc olacagiz.Yaslanip sagligimiz bozulunca gencken yapamadiklarimiza uzulecegimize,imkanlarimizi kullanip diledigimizce eglenelim, gezelim tozalim, maasimizi harcayalim.Ilk yillar borc odemistik,simdiyse bir kaç çeyrek ayiriyoruz o kadar.

Bir arabanız olabilir ama eşiniz kullanıyordur.işten eve servisle veya otobüslerde zaman harcamamak,ya da hasta olunca bebeğiniz eşinizi beklemeden aracınızla götürebilirsiniz.
İkinci bir araba masraflı ama zaten eşinizin elzem ihtiyaç anlayışı da herkesten farklı. neticede satmaya kalksanız size mutlaka bir artısı olacaktır
Borca girmek istemyor.. Ancak toplu para olursa alirmiş tabi öyle birseyde yok.. Anlayacagınz esimn kafasnı değistremyorm kendi bildiğini okuyor her zaman

Esim de oyleydi ve beni de kendine benzetti.Koy ver gitsin, bir daha mi genc olacagiz.Yaslanip sagligimiz bozulunca gencken yapamadiklarimiza uzulecegimize,imkanlarimizi kullanip diledigimizce eglenelim, gezelim tozalim, maasimizi harcayalim.Ilk yillar borc odemistik,simdiyse bir kaç çeyrek ayiriyoruz o kadar.
Canm biz daha bir senelk evliyiz ve borclarmz dahi varken yokmus gbi davranyor giyime cok para yatıriyor..
Bir erkek içn gereğinden fazla bakımlı ama yapısi böle değişmyor adam .. Korkuyorum evi falan satar die..
Bileziğimi daha kredikartı borcu içn bozuyoruz

Back
X