- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
Ne zaman basladiniz alışveriş e ilk olduğu için erken mi acaba diye 1 ay daha bekleyeyim diyorum ama çok sabirsizim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım benim de ilk ama ben pek acele etmiyorum biz eşimle bi keşif yaptık neyi nerden alırız diye yavaş yavaş alırız dedim beşiği aldım şimdiden işte sonra dolabını alıp kıyafetlere başlıycam .. hiç acele etmiyorummNe zaman basladiniz alışveriş e ilk olduğu için erken mi acaba diye 1 ay daha bekleyeyim diyorum ama çok sabirsizim
Evet canım ben o anlamda da sormuştum ben 34 te falan yapsam ozamanda benim halim olmaz demi karnimda çok çıkmadı heves ediyorum herkes çok erken diyorBen cinsiyetini öğrenir öğrenmez ufak ufak alışverişe başlamıştım.
Fakat genelde büyüklerin dediği bir laf vardır, bekle bir 6. ayını doldur diye.
Tam tefarruatlı alışverişi 6. ay sonunda yapmıştım.
Zaten daha geçe bırakmayın sakın, insan vücut olarak ağırlaştığı için, zorlanıyor.
Şuan çalışıyorum ve hiç boş zamanım da yok onun için 32.haftada ayrilcam doğum iznine ozaman zor olur mu bilmiyorumBence sabret biraz daha ama ben erken aldım neden dersen annem yok erken doğum ihtimalinde hazırlıklı olmak istedim.
Evet canım ben o anlamda da sormuştum ben 34 te falan yapsam ozamanda benim halim olmaz demi karnimda çok çıkmadı heves ediyorum herkes çok erken diyor
Canım ben de çalışıyorum ve yürüyünce belim ağrıyo Eminönüne gidecektim kuzenimle gözüm yemedi bi internet sitesinde fiyatlar makuldu her şeyi seçtim seçtim tek seferde ödedim adresime geldi çok memnun kaldım, kendi geceliğimi pijamamı da başka bi siteden aldım. Hepsini yıkadım ütüledim hiç bi eksiğim kalmadı, sadece çikolata siparişi vericem o da gelir adresime. 32.haftalarda ağırlaşacaksın ben sürüne sürüne gidiyorum işe gün sayıyorum izne çıkacağım tarih için.Şuan çalışıyorum ve hiç boş zamanım da yok onun için 32.haftada ayrilcam doğum iznine ozaman zor olur mu bilmiyorum
Canım ben 23. haftamda başladım. Herkes bekle diyordu daha iyi ki dinlememişim. Kayınvalidem hala erken diyo ama kendi bildiğimi yapıyorum :) Sende ufak tefek gördükçe başlayabilirsin bence zaman çabuk geçiyor :)Ne zaman basladiniz alışveriş e ilk olduğu için erken mi acaba diye 1 ay daha bekleyeyim diyorum ama çok sabirsizim
Ne zaman basladiniz alışveriş e ilk olduğu için erken mi acaba diye 1 ay daha bekleyeyim diyorum ama çok sabirsizim
Biz geçen hafta odasının siparişini verdik. Önümüzdeki hafta da toplu alışverişini yapıcaz. Ne çok erken almak lazım ne de geçe bırakmak mantıklı. Çünkü erken gelme ihtimaline karşı çok geç bir vakte bırakılmamalı. 30. Hafta gibi ideal zaman bence.Ne zaman basladiniz alışveriş e ilk olduğu için erken mi acaba diye 1 ay daha bekleyeyim diyorum ama çok sabirsizim