Alisveris takintisi

5 yıllık evliyim huyu öyle gururuna yediremiyor bana göre ilgiyi mesela bir daha oraya gitmem adam yılışık kadınlara diyorum sen kimsin ki sana bakıcak diyor insan kıskanılmak istiyor çok fazla da istemem kıskanılmak ama nebiliyim süreklisureklisen kimsin ki sana baksınlar diyor
Yaşınız kaç acaba ?

bu kadar çabayı kocasına farkındalık yaratmak için harcayacaksa hiç harcamasın
bu kadar kırıcı konuşan asıl eziklik kendinde olup karşısındakini ezerek kendi egosunu
yükseltmeye çalışan kocaya çabanın zerresi değmez bence
ha ben kendime yeteceğim demek adına yapacaksa saygı duyulur :kahve:
Ben kocası için yapsın demedim ki zaten. Kendi kendine saygı duymayı ve duyurmayı öğrenmesi için dedim

Benim de sizinkinden bir farklı boyutta. Mutsuz değilim çok şükür. İş, aile, arkadaş her şey yolunca. Ama yine de takıntılıyım. Her şeyi almam. Aklımda bir şey kurgular onun peşine düşerim.

Mesela bir etek beğendim. Takibe alırım. Eninde sonunda alırım. Sonra üstüne şu üye diye hayal ederim, hayalimi ararım. Hadi buldum diyelim, bunun ayakkabısı var çantası var. Bulamayınca ya da alamayınca da mutsuz olurum. Takılır kalırım günlerce. Renk ve uyum takıntım hat safhada. Hayır anlamadığım beğendiğim şeyler de hep pahalı olur.

Bir çözüm bulamadım maalesef kendime.
aaa sanki ben yazdım ha ha

Arkadaşlar bende son zamanlarda alışveriş takıntısı başladı.canım bir şeye mi sıkıldı hemen mağaza pazara gitmek istiyorum küçükte olsa,illa bir şey almam lazım,boşluktayım kendimi bu şekilde mutlu etmeye calisiyorum.kıyafeti alıyorum sonra da eve gelince beğenmiyorum pazardan aldıysam bir hafta bekle hep aklımda o elbise oluyor sıkıntı huzursuzluk veriyor.aldığım şeylerden sonrasında hep pişmanlık oluyor boşuna aldım diye.maddi durumumuz çok iyi değil birde,ben söyle düşünüyorum mutsuz olduğum için kendimi kıyafet alarak kandırıyorum o anlık bir mutluluk sonra pişmanlık oluyor ilacta kullanmak istemiyorum ama psikiyatriye gidince ilaç veriyor hemen ama ben kullanmak istemiyorum.bunların sorumlusu biraz da eşim ben hep ilgi bekliyorum o da hiç göstermez ancak asagilar bende mutlu olmak için kendimi kıyafete verdim ben ne yapicam..?
Bu şekilde alışveriş hastası bir gençkız, eve 3 maaş girmesine rağmen, evlerini satıp, kiraya çıkmak zorunda kaldılar. Yinede akıllanmadı, hala harcamaya devam ediyor. Kimseye bir şey olmaz, zararı sen çekersin.

Bu şekilde alışveriş hastası bir gençkız, eve 3 maaş girmesine rağmen, evlerini satıp, kiraya çıkmak zorunda kaldılar. Yinede akıllanmadı, hala harcamaya devam ediyor. Kimseye bir şey olmaz, zararı sen çekersin.
Benimki o kadar değil ya Allah korusun aldığım şeyler ucuz şeyler asıl sorunum kıyafet üstüne çok düşünmem kararsızlık

Benimki o kadar değil ya Allah korusun aldığım şeyler ucuz şeyler asıl sorunum kıyafet üstüne çok düşünmem kararsızlık
Tamam okadar değil ama, bu bir rahatsızlık ve ilerleme olasılığı var. Mesela onun yerine 1 gram altın al koy, birikim yapmaya başlarsın, çocuğun için, kendin için kullanırsın ilerde...

5 yıllık evliyim huyu öyle gururuna yediremiyor bana göre ilgiyi mesela bir daha oraya gitmem adam yılışık kadınlara diyorum sen kimsin ki sana bakıcak diyor insan kıskanılmak istiyor çok fazla da istemem kıskanılmak ama nebiliyim süreklisureklisen kimsin ki sana baksınlar diyor
Afedersinizde eşiniz baya genişmiş

Kusura bakmayın ama eşiniz çok hadsiz, sen kimsin ki sana baksınlar dediğinde ben senin bakıp, evlenmeye karar verecek kadar beğenmiş olduğun kadınım demek ki sen de bişey değilmişsin ki benimle evlenmişsin diye cevap verin.

Sorununuzun kaynağına inmeniz gerekiyor.
Tabiki alışveriş yapmak mutlu eder insanı ama pişmanlık duyma kısmı rahatsızlık verici.
Bende severim alışverişi,genelde gerekli şeyler aldığım için pişmanlık yaşamıyorum.
İçime sinmeyen şeyi zaten almıyorum.

Back
X