• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş yaptıgım dükkanda pantalonum aşırı kısa olmus

Esila09

Nirvana
Pro Üye
1 Ekim 2010
21.697
53.709
798
Merhaba arkadaslar bugün chima ankara magazalarından birinden şık bir takım aldım paça boyu için terziye gitti eve dönüp denediğimde çok kısa olduğunu farkettim giyilecek gibi değil cok üzüldüm ayak bileğimde resmen ayakkabı ile denedim babetin topuguna bile değmiyor önden de kısa gözüküyor yarın ilk işim geri gitmek ama ne söyleyebilirim pantalonu değiştirmelerini isteyecegim böyle bir dikkatsizlik olamaz ki dünya kadar para döktüm ne diyebilirim nasıl ikna edebilirim

cuma günü önemli bir toplantım var hep takım giydim şu an yeni takım alamam pantalonsuz hiç bir işe yaramaz yenisini de alamam onların keyfini de bekleyemem

Ben olsam bir an once telefon acardim, konuyu tartisirdim tuketici haklarina sikayet edilebiliyorsa sikayet edecegimi soylerdim.Vakit kaybetmeden ara ve kendinden emin konus durumunu anlat. Hatanin kendilerine ait oldugunu yanlislik olmus olabilecegini bir an once degistirmek istedigini anlat, bundan sonra dikkat etsinler yaptiklari ise. Gerekirse mudurle gorusmek istedigini soyle.... nolursa olsun haklarini ogren ve kullancagini soyle eger saf biri olmadini anlarlarsa kuzu kuzu degistirirler.

tüketici heyetine defalarca basvurmus bi insanım ztn hele şu anda bir ilçedeki heyet başkanını tanıyorum. Çok canım sıkıldı defalarca söyledim babet kullanıyorum ama 2 parmak topuklu bulursam alacagım kısa olmasın diye. gitmişler ne hale getirmişler pantalonun içinde biraz pay var ama yeterli olurmu ayrıca basılan kumas düzelirmi hiç bi bilgim yok.

aşırı kısaysa onların hatası olduğu bellidir. değiştirirler büyük ihtimal

umarım benim sinirimi bozmazlar uğrastırmazlar o kadar dolaştıgıma mı yanayım vakitsizligime mi yarın sabah acılır acılmaz arayacagım

Aslinda olcuyu onlar aldiklari icin onlarin kusuru ama tadilat yapilan urunde degisim veya iade yapmiyolar

valla ya tadilat almayacaklar herkes kendi götürecek yada sonuçlarına katlanacaklar ben daracık vaktimde dolaşp 220 tl ye takım alıorum ayakkabısına cantasına kadar şimdi hepsi mundar oldu ne yapayım ben digerlerini? ayrıca 10 kere söyledim kısa olmasın diye. Aynı model dar paça bilek pant baktıgımda arada 3 parmak fark var önden ayagıma degmiyor bile . ben sürekli indireyimmi şimdi hiç mi oturup kalkmayacagım şort gibi cıkacak tepeye. cok canım sıkıldı en cokte değiştirmezlerse bu süreçte her türlü magdurum cumaya kadar yapabilecegim hiç bişey yok.

Degistirmezlerse pantolonu al magazanin onune cikip "Bu magaza cok sorumsuz, sakin birsey almayin, asla degisim yapmiyorlar... magdurum" dersin.... Hatta ardindan magdurumda magdurum diye sarki patlat her magazaya girmeye calisanada pantolonu gosterip magazayi kotule:))) Ay ben olsam yapardim vallahi saka bir yana geri aldirt sen bu pantolonu disini goster arkadasim.... geri alicaklar ne demek ya.... hem kisacik yap hem kabul etme .... bir dahada hicbirsey almam sizden, sikayet com a sikayet ederim, tuketici haklarina giderim,etrafimdaki herkesede bu olayi anlatir magazaniza gelmemelerini tembihlerim de. Bence kokarlar.

Degistirmezlerse pantolonu al magazanin onune cikip "Bu magaza cok sorumsuz, sakin birsey almayin, asla degisim yapmiyorlar... magdurum" dersin.... Hatta ardindan magdurumda magdurum diye sarki patlat her magazaya girmeye calisanada pantolonu gosterip magazayi kotule:))) Ay ben olsam yapardim vallahi saka bir yana geri aldirt sen bu pantolonu disini goster arkadasim.... geri alicaklar ne demek ya.... hem kisacik yap hem kabul etme .... bir dahada hicbirsey almam sizden, sikayet com a sikayet ederim, tuketici haklarina giderim,etrafimdaki herkesede bu olayi anlatir magazaniza gelmemelerini tembihlerim de. Bence kokarlar.

:1: iyi fikir.....

tepem atarsa magazayı karıstırabilirim. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış 2 ay önce baska subelerinden bir takım almıstım. sonradan farkettim ki kol dügmeleri eksik. hemen mağazayı aradım düğme getirtecegiz dedi, arkadasım alıp bana gönderecekti. önce aynı takımın baska renk dügmelerini yolladılar sonra aynı renk farklı ceketin dügmelerini sonra da ceketin ön dügmesini. en son tüketici heyeti dedim dükkanı bastım resmen yedek dügmeleri ile birlikte reyondaki ürünlerden söküp verdiler :37:

aynı şey başıma geldi. hemde bayram öncesi çok kalabalıktı. lcw yeni pantolonla değiştirdi.
babetle giyiyorsan alttaki payı açarlar belli olmaz korkma.
sen daha o mağazadan niye alıyon ki :) başına neler gelmiş

Son düzenleme:
basılmış kumas belli olurki 3 parmak daha uzun olması gerekiyordu altta 2 parmak pay var.
ben toplamda 300 tl ye yakın masraf yaptım günlerce dolaştım ztn minyonum cok zor buluyorum girdigim toplantı önemli beni dünya kadar zarar ugrattılar düşündükçe sinir oluyorum

magazanın kalıpları bana uyuyor birde aynı şubeye gitmedim tabiki bunlar ztn hiç bi yerde yoktu. daraltılmıs pantalonda bi tuhaf oluyor ütüsü zor oluyor bu direk oldu ceketi de oldu alayım dedim. hatta kıza bunu anlattım düğmelerine bakalım dedim güldük yok biz hemen gönderirdik dedi.

gecen sene bende bir takim almistim chimadan,daraltilmasi gerekiyordu onlarin yonlendirdigi terziye verdim olculeri filan aldi sonra baktim ki belini filan yapmamislar,
ceketide daraltirdim adam daralttim dedi ama sanki yapilmamis gibiydi gunahlari boyunlarina sanirim magazanin terzi secimleri yanlis acaba hangi sube :9:

canım eger terzı pantolunu aldıgın magazaya aıt ıse ve fısın var ıse degıstırırler ,hıc sıkılmana gerek yok onların dıkaktsızlıgı cunku .

değiştirmdilrse, terziye gidin içindki payı açtırın ilave paça takdırın.

kusur onlara aitse değiştirmek zorundalar,bence hemen git önce uygun bi dille anlat baktın anlamıyolar yükselt sesini halledene kadarda çıkma mağazadan dışarı atacak diller ya seni..hatta ölçüyü alan kızı bul gerekirse.muhtemelen o kızdan karşılanır onun hatası oldugu için ama işini düzgün yapmalı, bak sinirlendim şimdi böyle aksilikler genelde benide bulur uğraşmak çok sıkıntı gerçektennn

ve pantalonu değiştirdim. malesef ücreti ölçüyü alan kızdan kesilecek ama benim 3 gündür yorgunlugumun cektigim stresin ve döktüğüm paranın çöpe gitmesi demekti malesef pay açılınca da kurtarılmadı nasıl bir ölcü almaysa o zmn mecbur değiştirdiler magaza müdürünü buldum bir sorun çıkmadı.

Back
X