• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş yaptıgım dükkanda pantalonum aşırı kısa olmus

Çok canım sıkıldı defalarca söyledim babet kullanıyorum ama 2 parmak topuklu bulursam alacagım kısa olmasın diye. gitmişler ne hale getirmişler

ve pantalonu değiştirdim. malesef ücreti ölçüyü alan kızdan kesilecek ama benim 3 gündür yorgunlugumun cektigim stresin ve döktüğüm paranın çöpe gitmesi demekti malesef pay açılınca da kurtarılmadı nasıl bir ölcü almaysa.

Ücretin,ölçü alan kızdan kesilmesine üzüldüm.

Ölçü alınırken prova yapmışsındır.İncelemeden mi tamam dedin ?
Anladığım kadarıyla babetle deneyip,farazi bir ölçü aldırmışsın.
Keşke istediğin boyda topuklu giyip ölçtürseydin,böyle bir sorun olmazdı.

sorun alınan ölçü değil ölçüyle alakasız bir sonuç çıkması. spor ayakkabı ile ölçü verdim ayağım ameliyatlı oldugu için magazadaki ayakabbıları bile denemeye cesaretim yok.
ztn ayağımda problem oldugu için babet dahi giyemiyorum giydiğim tüm ayakkabılar 1 e 2 topuk ölçüsünde
ayrıca pantalon bastada yazdıgım gibi dar paça bilek pantalon yani bahsettiğiniz gibi topuklu ile de babet ilede aynı boyda giyiliyor dökümlü değil fakat çekmiş gibi küçülmüş gibi duruyordu bileğiminde üstündeydi.
kumaşta iz kalmayacagını söylediler önce içindeki 1 parmak boyu aldırdım ama kurtarmadı sonra onlar değiştirelim dediler gözün gördüğünü kimse değiştirmez ya?
zannetiğiniz gibi üzülecek bir durum yok
ben ayaklarım şişene kadar dolaşıp cok yakındaki önemli bir iş toplantım için takım olarak daha sonraki zamanlardada ayrı ayrı kullanabileceğim bir takım alırken ayakkabısını cantasını alırken o pantalon olmadan hiç bir işe yaramayacagını söylediğimde üzülecekmiydiniz?
bende üzüldüm ama işimin gereği bu ben alacaktım ya ondan kesilecekti. benim bir sucum olmadıgına göre en mantıklısı buydu.

alttan almadan konus, degisim istedigini ciddi ciddi belirt geri adim da ama, onlarin hatasi yuzunden heralde kapri gibi giyecek degilsin pantolonu

Back
X