sudamlaa Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2011 499 4 118 İzmir 3 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sudamlaa #1 Gittigidiyordan alışveriş yapan var mı?Güvenilir bir site mi?
T tomatopatato Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2013 12 0 16 Ankara 3 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sudamlaa #2 ben hep ordan alışveriş yapıyorum gayet güvenilir bi site.. Kargosunda ürünlerinde falan gecikme sıkıntısı yaşamadım hiç
ben hep ordan alışveriş yapıyorum gayet güvenilir bi site.. Kargosunda ürünlerinde falan gecikme sıkıntısı yaşamadım hiç
sudamlaa Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2011 499 4 118 İzmir 3 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sudamlaa #3 tomatopatato .!.: ben hep ordan alışveriş yapıyorum gayet güvenilir bi site.. Kargosunda ürünlerinde falan gecikme sıkıntısı yaşamadım hiç Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim peki ödeme nasıl oluyor?
tomatopatato .!.: ben hep ordan alışveriş yapıyorum gayet güvenilir bi site.. Kargosunda ürünlerinde falan gecikme sıkıntısı yaşamadım hiç Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim peki ödeme nasıl oluyor?
hacertaspinar Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 23 Kasım 2011 20 1 36 İstanbul 4 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sudamlaa #4 gittigidiyor güvenilir site de, orada ürünün satan kişinin güvenlir olup olmadığını bilemeyiz. alışveriş yorum ve puanlarına bakman lazım.
gittigidiyor güvenilir site de, orada ürünün satan kişinin güvenlir olup olmadığını bilemeyiz. alışveriş yorum ve puanlarına bakman lazım.
B bilgeess Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2012 25 0 36 Ankara 5 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sudamlaa #5 gitti gidiyor dan sık sık alışveriş yaparm güvenilir bir site ama hepsiburada.com dan vazgecemiyorum tavsiye ederim :))
gitti gidiyor dan sık sık alışveriş yaparm güvenilir bir site ama hepsiburada.com dan vazgecemiyorum tavsiye ederim :))
S sehertaha Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Nisan 2013 16 0 0 Konya 24 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sudamlaa #6 canım gittigidiyor yerine ... yada .... tercih edebilirsin anne ve bebek ürünlerinde Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2015
B belugaaslan Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Aralık 2012 14 0 0 Bursa 5 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sudamlaa #7 sudamlaa .!.: Gittigidiyordan alışveriş yapan var mı?Güvenilir bir site mi? Genişletmek için tıkla... ben genelde trendyol dan alışveriş yapıyorum bence çok güvenilir Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2014
sudamlaa .!.: Gittigidiyordan alışveriş yapan var mı?Güvenilir bir site mi? Genişletmek için tıkla... ben genelde trendyol dan alışveriş yapıyorum bence çok güvenilir
shapevorks peruk delisi ;) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Mart 2015 7 0 36 43 21 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi sudamlaa #8 bende peruk sepetinden kapıda ödemeli peruk istedim elime yeni ulaştı, kapıda ödemelerde risk yok giyim konusundada .... u öneririm ordada kapıda ödeme mevcut Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2015
bende peruk sepetinden kapıda ödemeli peruk istedim elime yeni ulaştı, kapıda ödemelerde risk yok giyim konusundada .... u öneririm ordada kapıda ödeme mevcut
S serenseren08 Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2015 18 5 3 36 21 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi sudamlaa #9 sudamlaa .!.: Gittigidiyordan alışveriş yapan var mı?Güvenilir bir site mi? Genişletmek için tıkla... gittigidiyor tabi ki güvenir ama orada önemli olan saticinin güvenliği saticinin puanlarina bak öyle al
sudamlaa .!.: Gittigidiyordan alışveriş yapan var mı?Güvenilir bir site mi? Genişletmek için tıkla... gittigidiyor tabi ki güvenir ama orada önemli olan saticinin güvenliği saticinin puanlarina bak öyle al
shapevorks peruk delisi ;) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Mart 2015 7 0 36 43 23 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi sudamlaa #10 Gg guvenlide satici guvenlimi onemli olan o sonucta havuz sistemi var.