• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkol alan sevgili

mavikan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
12
0
86
Balıkesir
Merhaba, 3 aydır bir sevgilim var. İyi giden bir ilişkimiz var ama aklıma takılan tek sorun haftanın 2 yada 3 günü içki içmesi. 2 duble rakı üstüne 2 bira içiyo, hiç sarhoş görmedim ama yinede endişelendim. Ben hiç içki sigara kullanmayan bir ailede yetiştiğimden bana çok geldi içtiği içki miktarı. Ciddi de düşündüğümüzden alkolik bir eşim olsun istemem. Lütfen bana akıl verin...

Sarhoş olmuyor diye alkolik değildir denemez ki..
Ayrıca bu alkol meselesini bayaa rutine bindirmiş o yüzden bence alkolik kendisi..
Hiç içmeden kaç gün durabilir acaba?

sarhoş olmuyor diye alkolik değildir denemez ki..
Ayrıca bu alkol meselesini bayaa rutine bindirmiş o yüzden bence alkolik kendisi..
Hiç içmeden kaç gün durabilir acaba?

içerken gördüm aşırı zevk alarak içiyor. Her gün içiyoda olabilir bana söylemiyo olabilir :(

içki kötülüklerin anasıdır...:37:
birbirinize alışmadan bırak onu...:19:

Son düzenleme:
şimdi sorun olmasa bile ilerde mutlaka sorun olacağını düşünüyorum.
bırakıcam diyene de inanma bence haftada 2-3 gün çok fazla.
bu kadar sık içki tüketen biri kolay kolay bırakamaz.

alkolik adam çok kolay aldatır. aklı başında olmayacaktır.
alkolik adam çok kolay şiddete başvurur. zira erkekler içince aslan sanıyorlar kendilerini.
alkolik adam içer içer bir yerde sızar farkında bile olmaz, meyhanelerden toplarsın...

düzenli şekilde içiyorsa eğer, alkoliktir ve tedavi olması gerekir.
ciddi düşünüyorsunuz madem ya içkiyi bırakmalı ya da seni.

ben erkek arkadasımın alkol almasına karısmam icsin ben kullanmam ama onada karısmam ama soyleki haftada 2-3 gun biraz fazla gibi tabi citigi miktarda onemli bir bira icer falan sorun yok ama rakı ustune bira iciyormus hem saglık acısından da iyi degil hemde alıskanlık yapar...bence konus saglıgı acısından da iyi olmadıgını soyle tepkisine gorede hareket et...

Back
X