Korkutucu olan bir durum değil aslnda haram olması beni rahatsız ediyorArada sırada alkol almak bana göre kötü birşey değil mesela, bu kişiden kişiye değişir .
Sana göre neden kötü korkutucu bir neden ..
Onu açıklarsan yardımcı olabiliriz.
Durum aslnda tamda sizinki gbi galiba ailesinde alkol kullan insan sayılı, ben alkol almasını istemediğimi söyledim kendişine önce kabul etti sonra zaten çok nadir kullandığını bu sözü tutmama ihtimali olablicegini söyledi kafam karıştı. Alkolik olduğunu düşünmüyorum tabiki amaailesinde alkol problemi olan varsa büyük ihtimalle onun da olacaktır.
eşim de belki 3 ayda bir arkadaşlarıyla beraber çıktığında az bir şey içerdi. sonradan onu da bıraktı.
konuşmakta fayda var.
Aslında içim hiç rahat değil ama ben de bu durumdan korktuğum için yani ters tepmesinden tepkilerimi çok belli edemiyorumkafanız karışmasın o zaman bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
ama siz de çok büyütmeyin bu olayı ters tepki görebilirsiniz.
Durum aslnda tamda sizinki gbi galiba ailesinde alkol kullan insan sayılı, ben alkol almasını istemediğimi söyledim kendişine önce kabul etti sonra zaten çok nadir kullandığını bu sözü tutmama ihtimali olablicegini söyledi kafam karıştı. Alkolik olduğunu düşünmüyorum tabiki ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?