Alkolik baba

sansa_stark

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
600
1.312
6
35
MErhaba herkese, benim sorunum çok büyük aslında artık hayata umutla bile bakamıyorum.
Babam alkolik, genel yapı olarak da zaten çok sinirli.. bazen şiddet uyguluyor anneme müdahale etmeye çalışyıoruz. aileden akrabadan destek yok, boşanma söz konusu olduğunda annemi tehdit ediyor, kaçacak maddi imkanımız yok..ve zaten inanılmaz borç var bankalara...

Derdin en büyüğü de içtiği zaman annemi yatak odasına çağırması :(
bunu bazen bizim yanımızda bile yapıyor, anne ondan nefret ediyor ve her seferinde ağlayarak çıkıyor odadan.
yani her alkollü geldiğinde annemle zorla birlikte oluyor :(
annemin göz yaşlarına çare bulamıyorum, korku içinde yaşıyoruz :( ..

Canım benim; biliyorum çok büyük bir dert. Devlet desteği alabilseniz keşke. Sığınma evleri var, kadın destek platformları var. Araştır mutlaka birşeyler bulursun.
Insanın böyle bir babası olacağına, ' ölü' bir babası daha iyi. En kısa zamanda kurtulmanızı diliyorum.

Canım ne buyuk bır acı.. Bunları gorup hayatın acımasız yanıyla cok erken tanısmışşınız. Dık durup işini eline alıp annene destek olmayı hedefle. Evet cok zor seyler ama bu duruma dur demek ıstıyorsan önce kendın gelecegın için bişiler yap annenıde al ...

Babanız anca kendi istediği le tedavi olur ,bu biraz zor gibi ,evde genç kızlar varken ........illet Şişede durduğu gibi durmuyor Rabbim doğru yola soksun ,Tr kadın sığınma evleri nasıl ne tür bir imkanlar sunuyor araştırın, bilgi edinin başka çareniź yok ,ya çekeceksiniz, ya elele verip gitceksiniz, bol sanşlar

Tam bir şerefsizmiş babaniz kusura bakmayin da
Allah yardimciniz olur insallah cok üzüldüm

sağolun maalesef hiçbir çözümü yok :(
sadece dua okuyorum bol bol.
annemi cağırdığında ben deliriyorum elim ayağım titriyo, canını yakıyo mu vuruyo mu diye çok korkuyorum :(

Anneniz biraz oyalasa tamam geliyorum, tuvalete girmem gerek diyip bir süre çıkmasa o sırada babanız uykuya dalardı..
Amcam da eve çok içkili geldiğinde yengem bu şekilde yaptığını söylemişti.

Ya boyle adamlarin yaninda bosanmayip duran kadinlarada inanilmaz sinirleniyorum. Kendine acimiyosan cocuklarina aci.
Bosandiktan sonraki hayatin zor olsa bile bu yasadigin hayattan ne kadar kotu olabilir ki?

Tüylerm diken diken oldu :(
Allah yardimciniz olsun :(
Anneniz bence artik her seyi goze almasi gerek o evden daha kotu gunler geçirmez ya.
Sizin yasiniz kac bilmiyorum ama hic mi 1 tane yanina gidebileceğiniz kisi yok baska sehirde olur gidin is bulun calisin devlet destegi alin ayni zamanda dava açın babaya polis korumasi olur zaten korkmayin.

Anneniz biraz oyalasa tamam geliyorum, tuvalete girmem gerek diyip bir süre çıkmasa o sırada babanız uykuya dalardı..
Amcam da eve çok içkili geldiğinde yengem bu şekilde yaptığını söylemişti.

uykuya falan dalmıyor çünkü eve bile bunun için geliyo zaten, annem bi keresinde zona oldu , gidip ttedavi olucaksın diye kızdı anneme çünkü krem sürüyordu,onu bile istemiyo :(

Ya boyle adamlarin yaninda bosanmayip duran kadinlarada inanilmaz sinirleniyorum. Kendine acimiyosan cocuklarina aci.
Bosandiktan sonraki hayatin zor olsa bile bu yasadigin hayattan ne kadar kotu olabilir ki?

boşanmayı defalarca denedi ölümle tehdit ediyor peşimizi bırakmıyor, o kadar kolay o işler :KK61:

Ne diyim ki denecek hic bisey yok senin durumuna yakin bi durumdayim korkarak yasamak cok zor :( allah size de bizede yardim etsin

Back
X