- Konu Sahibi challenger
merhaba.öncelikle bu soruna çözüm bulamadığım ve ne yapacağımı bilemediğim için sizlere danışmak istedim.Erkek arkadaşımın annesi ile babası ayrılma aşamasında ve cok kötü tüm sorumluluklarını evlerin ayrılması gibi ondan bekliyorlar.oda çareyi alkolde arıyor her ne kadar bunu kabul etmesede eskıden ıcıyordum dıye geçiştiriyor fakat artık alkolıklık sevıyesıne gelmiş durumda.tüm arkadaş cevresı uyarıyor fakat ben sıkıntıdan degıl canım ıstedıgı ıcın ıcıyorum dıyor.dün akşam ise ağladı artık dayanamıyorum olanlara ve alkolü bırakamıyorum dıye telefonda.kız kardeşi şehirdışında okuyor ve abısı olarak her geldiğinde ve giderken o karşılarken bu kez cok fazla içtiğini,yolcu etmeye gıtmediğini belirtti.ona yardımcı olmak ıstıyorum cunku cok ıyı bırısı,balık burcununda duygusallığı bu duruma eklendıgını dusunursekte gerçekten zor bır dönemden geçiyor.lütfen bana akıl verin ona nasıl yaklaşmam gerekıyor.ne yapmalıyım ona yardımcı olmak için .bugun görüşeceğiz bu konuyu konuşmak ıstıyorum fakat ne dıyecegımı bılemıyorum...