alkollü eski sevgili

mighty

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
167
299
23
33
iyi sabahlar hanımlar. buraya bu konuda yardım almak için hesap açtım.

başlığımdan da anlayabileceğiniz üzere eski erkek arkadaşım bu gece 3.30 da beni ev telefonumdan aradı. aslında bütün gece cebimden aramış ama duymadım. her neyse gel aşağı konuşucaz diye tutturdu. annem kalktı (babamla yaklaşık 7 yıldır görüşmüyorum terk etti bizi) aldı telefonu işte ne yapmaya çalışıyorsun falan dedi.

her neyse bu baktı ben aşağı inmiyorum evin zillerine basmaya başladı. bizim apartman aile apartmanı. alt kattan eniştem çıktı cama.( onlarla da pek konuşmayız aramız hep limoni) enişteme bir küfürler ama ağza alınmayacak şeyler.

polis çağırdık aldılar götürdüler. nezarete dahi yatırmamışlar. sonrasında mesaj çekti '' içeride kalacağımı mı sandın?'' diye. ben de annesini aradım durum bu diye. kadın konuşacak onunla. beni asıl uyuz eden, eniştemden özür dilemek zorundayım. açıkçası ben bir zorunluluk görmüyorum çünkü onun bunu yapması kendi terbiyesizliği ama annem ısrar ediyor. iki sorum olacak, eniştemden nasıl özür dilemeliyim ve bu denyoyu ne yapmalıyım?

hanımlar yardıma gerek kalmadı aklıma bir fikir geldi, denyonun annesini arıcam, oğlunuz adına ben özür dilemek istemiyorum diye. eniştemin numarasını vericem o arasın. çocukla ilgili de, annesi onunla konuşana kadar beklicem. kadın çözemezse o zaman onunla ilgili fikir alıcam.

Kötü olmuş aranız ne olursa olsun yine nezaketen özür dileyin siz

Bak benden sana tavsiye o kadar acik fikirli bi insanim ama alkol alip kendini dagitan adamdan es olmaz. Yarin bigun elinde kalirsin

yok ya iyice ortalığı karıştırcaksınız fikrinizi silin kafanızdan
bence gidin ve eniştenize kusura bakmayın eskiden görüşmüştük (evlenme niyetiyle deyin ki erkeklerle fink atıyor demesinler) ama sonra anlaşamadık ayrıldık kendisi beni rahatsız ediyor size patladı bunun için özür dilerim deyin olsun bitsin..

Ayol hikayede gelinen nokta enişteden özür mü? Adam mahalleyi birbirine katacakmış nerdeyse, şimdiözür dilesen n'olcak, yarın gene içip gelmeyeceği ne malum? Ailesine şikayet et, veya bi gün onların kapısına gidip aynısını yap, o da senle bi uğraşsın, rezillik çıkarmanın nasıl göründüğünü anlar belki.

ailesine şikayet ettim zaten. konumda da yazdım. hikayede gelinen nokta o çünkü annesinin konuşması lazım her şeyden önce. ben de rambo değilim yani sen kardeş ne ayak diye hesap sormak yerine sessiz kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…