- 9 Mayıs 2018
- 180
- 44
- 98
- 32
Arkadaşlar. Mayıs ayında kürtaj oldum. Eylülden beri de gebelik için ovülasyon testi yapıyorum. Ovülasyonlarda piki her zaman görüyorum, değerlendiriyorum ama gebelik oluşmuyor. Kan tahlillerime de bakıldı, eşimde test verdi. Fiziki olarak bir sıkıntımız yokmuş. Bende polikistik vardı. Doktor hormonlarında yumurtalıklarında uyumlu değil. Şu an onunla alakalı bir sıkıntında gözükmüyor dedi. 2 kere hamile kaldım. İkisindede pik gördüğüm zaman kalmıştım. Şimdi beden olmuyor aklım almıyor. Acaba kürtajda rahmime zarar mı verdiler ? Bu birinci sorum
İkincisi ASIL ÇILDIRDIĞIM KONUM. Ovülasyon testim iki kere pozitif çıkıyor. Geçen ayda böyle olmuştu. Ayın 9 unda test yaptım pikti. Bütün ovülasyon belirtilerim de vardı. Yapışkan akıntım devam edince dur dedim bugünde test yapıyım. Gözlerime inanamadım. Testim bugünde pik yapmış. Bu durumu yaşayan ya da neden olduğunu bilen birileri varsa nolur yazın. Çocuk gibi oturup ağlayacağım.
Ovülasyın testimin fotoğrafını aşağıya bırakıyorum. 9unda pik olunca eski testleri atmıştım. 9undan önce yaptığım testlerde 11indekş gibiydi.
İkincisi ASIL ÇILDIRDIĞIM KONUM. Ovülasyon testim iki kere pozitif çıkıyor. Geçen ayda böyle olmuştu. Ayın 9 unda test yaptım pikti. Bütün ovülasyon belirtilerim de vardı. Yapışkan akıntım devam edince dur dedim bugünde test yapıyım. Gözlerime inanamadım. Testim bugünde pik yapmış. Bu durumu yaşayan ya da neden olduğunu bilen birileri varsa nolur yazın. Çocuk gibi oturup ağlayacağım.
Ovülasyın testimin fotoğrafını aşağıya bırakıyorum. 9unda pik olunca eski testleri atmıştım. 9undan önce yaptığım testlerde 11indekş gibiydi.