Allah aşkına bana bir akıl verin arkadaslar

kadesa

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
25.770
28.933
798
Şu anda çok gerginim ve agliyorum. sizlere akıl danışmaya çok ihtiyacım var.

Ikiz cocuklarim var geçen çarşamba d.gunleriydi ve kreşlerinde kutladik. Bu günde başka bir çocuğun d.gunuydu ve yine kreste kutlama yaptılar ancak bugüne kadar sosyal ağlardan tek bir çocuğun doğum günü fotoları kreş tarafindan paylasilmaz iken bu çocuğunkiler boy boy paylaşıldı. Çünkü ailesi çok zengin maddi kulfet gerektiren bir sürü hazirlik yapmışlar. ama bizler orta halli olduğumuz için sinirli şeyler yapabildik kreş bizim hazırlıkları beğenmedi galiba.

birakın foto paylasmayi kuru bir sözle kutlamadilar bile.ben bu duruma çok üzüldüm o yaştaki çocukların arasında bile ayrımcılık yapılması sınıf farkı gözetilmesi canımı çok sıktı. yoksa kutlama ya da foto önemli değil.

yarın diğer çocuklar ve kendi cocuklarim adına konuşmayı ve bu yaptıklarının çok büyük bir ayıp olduğunu söylemeyi düşünüyorum. her yerde zengin olanlar korunuyor ayrı davranıliyor ama bari çocuklar arasında bunu yapmasinlar.

haksız isem lütfen haksiz oldugumu söyleyin mantıklı fikirlere ihtiyacım var. Belki bir anne ve öğretmen olarak duygusal davranıyorumdur bilemiyorum.

dedigim gibi konu foto paylaşımı değil. anlatabildim umarım.

Teşekkürler.

ayrılmcılık yaptıkları kesin .. toplumun her kesiminde ayrımcılık var .okullardada bu çok yapılıyor .. bizim okuldada öğretmen çocuklarına torpil geçilirdi . sınavlarda yüksek not verilirdi diğer bütün öğretmenler tanırdı falan . bizim adımızı ezbere bilmezlerdi onlarınınkini herkes bilirdi mesela .. o zamanlar bende üzülürdüm ama şimdi gülüyorum tabi ...haksız yere aldıkları notlarla üniveristeye girdiler...

Reklam yapmışlar aslında sonuçta müşteri çekmek için bir tanıtım sitesi muhtemelen. Ticari kaygılarla yapılmış bir şey anlaşılan. Doğru veya yanlış diyemem. Orası sınıf ortamı değil ayrımcılık olayina girmiyor pek. Site dediğimiz zaten reklam amaçlıdır. Reklam için malzeme sunmuş çocuğun ailesi kreşe. Atıyorum bir yılsonu gösterisi olur da çocuğunuzun fotolarini koymaz lar bir kişiye odaklanirlar burada haklı sitem olur. Ben takılacak bir mesele görmedim.

Cocugunuza kotu yansitirlarsa yani boyle birsey icin tartisirsaniz cocugunuza taraf alirlarsa cunku zengin fakir ayrimi yapan veli ve cocuk ayrimida yapar

Tabiki yaptıkları çok saçma ama benim tahminim onların da fotolarını reklam amaçlı kullanıyorlar.yani bir nevi onları da kullanmış gibi oluyorlar.sitelerinde fotolu reklam

Reklam yapmışlar aslında sonuçta müşteri çekmek için bir tanıtım sitesi muhtemelen. Ticari kaygılarla yapılmış bir şey anlaşılan. Doğru veya yanlış diyemem. Orası sınıf ortamı değil ayrımcılık olayina girmiyor pek. Site dediğimiz zaten reklam amaçlıdır. Reklam için malzeme sunmuş çocuğun ailesi kreşe. Atıyorum bir yılsonu gösterisi olur da çocuğunuzun fotolarini koymaz lar bir kişiye odaklanirlar burada haklı sitem olur. Ben takılacak bir mesele görmedim.
Bencede haklisiniz reklam amacli kullanmislardir

Aman derdin bu olsun be ablacim.Dunya para dunyasi olmus.Hersey paranin etrafinda donuyor.Nice hayatlar yikiliyor ,kardes ,ana baba,en yakin dostluklar,aileler para ugruna yikiliyor.Hani konusunca birsey degisicekse konus ama kiliflari hazirdir.Canini buna uzme.Saglik olsun

belki o zengın aıle bastırmıstır bızım cocugumuzu paylaşacqaksınız dıye üstüne bir de reddemeyecekleri bir teklif sunulmussa boy boy paylaşmıslardır

onlar eğitimci değil tüccarmış anlaşılan...

Amac o cevreye reklam olabilir veya ozel bir istek olabilir yani fotog paylasilmasini aile istemis onlarda mecbur kalmislardir

o müdüre soracağım tek soru bnm ve diğer çocukların doğum günü yok ikenn dün paylaşılan çocuğun bizim çocuklarımızdan ne farkı var ??olurdu.

Reklam olayını hiç düşünmemiştim olabilir tabii.paylasilan fotolar kresin kendi sitesinde değil feys sayfalarında var.

Ancak sadece o çocuğun olması ve diger 40-50 öğrencinin herseyinin es geçilmesi canımı çok sıktı. yoksa foto umrumda değil.

Haklısın belli ki ayrımcılık yapmislar. herkesin fotosunu koymaliydilar ya da hickimsenin.

Haklısın.
Ne günlere kaldik. Kres mi ticarethane mi?
Neyin kafasini yasiyorlar Allah aşkına.
Terbiyesizler.
Konuşun tabi.
Cocuklar icin olumsuz bir durum yaratabilir. En azindan hepsi bir olup zengin bebesini dislarlar, cok dusuncesizce hareket.
Aglamayin, uzulmeyin lutfen gereksiz insanlar değmez, sadece hadlerini bildirin.

Haklısın

Oğlumun kreşinde bu şekilde kutlama yapmıyorlar

Asla aile pasta vs yok gelişim çarkı yapıp kendileri kutlayıp büyüdün vs diyorlar

Anneler durur mu hemen dışarıda kutlama vs başladı davetiye gönderiyorlar çocuk da gitmek istiyor

Benim doğum gününde de parti yapalım diyecekler şimdi de hepsi

O tarz gösteriş maalesef çoook

Bu olaydan cikarttigimiz ders cocuklarimizi yuvaya okula verirken oraya yazilan cocuklarin ailelerinin ekonomik durumunuda goz onunde bulundurmamiz gerektigi..

Bu olaydan cikarttigimiz ders cocuklarimizi yuvaya okula verirken oraya yazilan cocuklarin ailelerinin ekonomik durumunuda goz onunde bulundurmamiz gerektigi..
Nasıl yani?

kreş benim gibi öğretmen, polis, asker vb... tipten insanların çocuklarının olduğu bir kreş. Orta halli insanlarız yani.

Back
X