arkadaşlar geçenlerde yine yazmıştım kayınvalidem laparoskopi operesyonu geçirmeme rağman ewe ziyarete gelmedi telefon etmekle yetindi diye...halen kırgınım bu davranışından dolayı.o günden sonra kırgınlığımdan dolayı aramamıştım o zaten aramıyor geçen kandilde aradım kandillerini kutladım belki bundan sonrada o arar halimi hatrımı sorar diye düşündüm o da yok...zaten sözlendiğimizden beri ewimize bayramla beraber 3 kez falan geldiler (temmuzda sözlendik)nişanlım sık sık gelir ama ben onlara sık gidemem hatta 40 yılda bir giderim çünkü hiç bugüne kadar kayınvalidemin beni çağırmışlığı yoktur bende çekiniyorum öyle çat diye gidemiyorum arada bir kabalık olmasın diye ziyaret ediyorum.kayınvalidem görünüşte çok nazik,sessiz,bugüne kadar kötü bir lafını falan görmedim ama bu soğuk mesafeli tutumu karşısında ne yapıcağımı bilmiyorum burda insanların daha büyük problemleri var belki ama bu durumda benim canımı sıkmaya başladı ben ararsam konuşuyoruz gidersem görüşüyoruz ama böylede olmuyo ne yapıyım ya......