• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah aşkına ben nasıl davranayım?Bir fikir verin...

sewal84

rüyalar gerçek olsa......
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
706
1
318
Ankara
arkadaşlar geçenlerde yine yazmıştım kayınvalidem laparoskopi operesyonu geçirmeme rağman ewe ziyarete gelmedi telefon etmekle yetindi diye...halen kırgınım bu davranışından dolayı.o günden sonra kırgınlığımdan dolayı aramamıştım o zaten aramıyor geçen kandilde aradım kandillerini kutladım belki bundan sonrada o arar halimi hatrımı sorar diye düşündüm o da yok...zaten sözlendiğimizden beri ewimize bayramla beraber 3 kez falan geldiler (temmuzda sözlendik)nişanlım sık sık gelir ama ben onlara sık gidemem hatta 40 yılda bir giderim çünkü hiç bugüne kadar kayınvalidemin beni çağırmışlığı yoktur bende çekiniyorum öyle çat diye gidemiyorum arada bir kabalık olmasın diye ziyaret ediyorum.kayınvalidem görünüşte çok nazik,sessiz,bugüne kadar kötü bir lafını falan görmedim ama bu soğuk mesafeli tutumu karşısında ne yapıcağımı bilmiyorum burda insanların daha büyük problemleri var belki ama bu durumda benim canımı sıkmaya başladı ben ararsam konuşuyoruz gidersem görüşüyoruz ama böylede olmuyo ne yapıyım ya......

arkadaşlar geçenlerde yine yazmıştım kayınvalidem laparoskopi operesyonu geçirmeme rağman ewe ziyarete gelmedi telefon etmekle yetindi diye...halen kırgınım bu davranışından dolayı.o günden sonra kırgınlığımdan dolayı aramamıştım o zaten aramıyor geçen kandilde aradım kandillerini kutladım belki bundan sonrada o arar halimi hatrımı sorar diye düşündüm o da yok...zaten sözlendiğimizden beri ewimize bayramla beraber 3 kez falan geldiler (temmuzda sözlendik)nişanlım sık sık gelir ama ben onlara sık gidemem hatta 40 yılda bir giderim çünkü hiç bugüne kadar kayınvalidemin beni çağırmışlığı yoktur bende çekiniyorum öyle çat diye gidemiyorum arada bir kabalık olmasın diye ziyaret ediyorum.kayınvalidem görünüşte çok nazik,sessiz,bugüne kadar kötü bir lafını falan görmedim ama bu soğuk mesafeli tutumu karşısında ne yapıcağımı bilmiyorum burda insanların daha büyük problemleri var belki ama bu durumda benim canımı sıkmaya başladı ben ararsam konuşuyoruz gidersem görüşüyoruz ama böylede olmuyo ne yapıyım ya......

sabrını ölçüyor herhalde cnmcm.....
:uhm:

ne cok takiyorsun su kadni canim ya..
birak ne hali varsa gorsun sen nisanlina anlat rahatsiz olduklarini nisanlin bilsin seni.. ve sen inceliklerinden odun verme sakin.. nasilsan oyle davran.. o yapmiyo diye biseylerden vazgecme.. icinden ne geliyosa onu yap..
ve artik takilma su kadina..

bende bir degisiklik var sanmistim ayni konu!! neden eski konunuzdan devam etmeyip yeni topik aciyorsunuz

CADIARZU Siz demişsiniz beni çağırmadığı için 40 yılda bir anca giderim kabalık olmasın diye, belki o da sizden davet bekliyodur sizin beklediğiniz gibi..

Daha samimi olmak istiyosanız, hafta sonları filan hazırlık yapıp davet edin o da altta kalmayıp mutlaka davet edecektir sizi..

Laparoskopi operesyonu geçirmişsiniz eve gelip bi geçmiş olsun diyebilirdi aslında telde olcak şey mi bu buna kırılmakta haklısınız.

Yine de nazikmiş, sessizmiş, olumsuz bir lafını duymamışsınız hep böyle olr inş. tek derdiniz bu olur. Belki de düşünemiyodur bu tür şeyleri :sm_confused:

salla gitsin yaa ya benim gibi zırt pırt çağırsa daha mı iyiydi boşverrr mesafeeeli olmak daha iyi sen keyfine bakk amannnnnnnnnn başka derdin mi yok kuzumm

Ben olsam "canım annem,güzel annem" diye sarıldıkça sarılırım,öpücük yağmuruna tutarım..kaydirigubbakcemile3
Samimi olmak istiyorum ya.. En güzel yöntem bu bence.. O da kayıtsız kalamaz benim bu gösterilerime sanırım..kaydirigubbakcemile

daha iyi ya bu topiğin %80 i ikide bir gelen kayınvalidelerden şikayetçi Allah tan daha ne istiyorsun dua et evlenincede böyle olsun

haa bu arada bazı insanların yapısı budur değiştiremezsin

CADIARZU Siz demişsiniz beni çağırmadığı için 40 yılda bir anca giderim kabalık olmasın diye, belki o da sizden davet bekliyodur sizin beklediğiniz gibi..

Daha samimi olmak istiyosanız, hafta sonları filan hazırlık yapıp davet edin o da altta kalmayıp mutlaka davet edecektir sizi..

Laparoskopi operesyonu geçirmişsiniz eve gelip bi geçmiş olsun diyebilirdi aslında telde olcak şey mi bu buna kırılmakta haklısınız.

Yine de nazikmiş, sessizmiş, olumsuz bir lafını duymamışsınız hep böyle olr inş. tek derdiniz bu olur. Belki de düşünemiyodur bu tür şeyleri :sm_confused:

arkadaşa kesinlikle katılıyorumkaydirigubbakcemile5.bencede öyle yap.dert etme düzelir umarım.

Ben olsam "canım annem,güzel annem" diye sarıldıkça sarılırım,öpücük yağmuruna tutarım..kaydirigubbakcemile3
Samimi olmak istiyorum ya.. En güzel yöntem bu bence.. O da kayıtsız kalamaz benim bu gösterilerime sanırım..kaydirigubbakcemile

sizde çok güzel yazmışsınıza.s.bunuda dene derim ben.ne kaybedersin.oda senin annen artıkyerimseniben

ne cok takiyorsun su kadni canim ya..
birak ne hali varsa gorsun sen nisanlina anlat rahatsiz olduklarini nisanlin bilsin seni.. ve sen inceliklerinden odun verme sakin.. nasilsan oyle davran.. o yapmiyo diye biseylerden vazgecme.. icinden ne geliyosa onu yap..
ve artik takilma su kadina..
:)elimde değil ya bu buzdolabı modunun bi sebebi var mı? merak ediyorum neyse dediğin gibi yada bırakıyım dağınınk kalsın...

ben aslında önce mesafeli tavrına takılmıyodum hatta böylesi daha iyi yüz göz olmayalım diyodum ama operasyondan sonra kırıldım çünkü aynı şehirde yaşıyoruz evlerimiz yarım saatlik mesafede....bu bir tavır mı diye düşündüm

işin sarılıp öpme kısmı biraz zor en iyisi salla gitsin demek galiba:)))))))))))

Canım neden kendi kendini yiyip bitiriyorsun ki git ona söyle kırıldığını ve neden böyle yaptıklarını sor.En azından için içini yemez.

canım ya,kayınvaldemler annemlerle aynı ilde oturuyorlar ve nişanlıyken bir kere bıle davet edılmedık

aılemle.. bıze geldıklerınde ıse bir eksık, bir iş cıkacakta bir daha gelıcez dıye gözlerı pörtüyordu resmen..

Ama yemeğe davet ettık mı gündüzden damlarlardı..

bende cok takıyordum,erıyıp kurumustum resmen..

ama baktım kı o aramıyor mecbur kalmadıkca, bende aramadım...

bayramda kandilde sadece...oda laf etmesın diye..

bazen ınsanları oldugu gbı kabul edecekmişsin,ben bunu anladım

sen böyle kıvranıyosun canım ama emin ol o hıc kıvranmıyor..

olan sana oluyor...

daha önünde göreceğin cok sey var canım,o yuzden bunları düşünüp en guzel gunlerını mahvetme canısı..

o öyle bı ınsan demekkı mesafelı soğuk..yapacak bısı yok derım ben olsam

ben aslında önce mesafeli tavrına takılmıyodum hatta böylesi daha iyi yüz göz olmayalım diyodum ama operasyondan sonra kırıldım çünkü aynı şehirde yaşıyoruz evlerimiz yarım saatlik mesafede....bu bir tavır mı diye düşündüm

Hmm .. anladım canım tavır olup olmadığını sen daha iyi anlarsın telefondaki konuşma tarzından filan..
Yarım saatlik mesafe gelmeliydi gerçekten, düşünememiştir diye düşün sıkma canını..

Aslında evlenince mesafeli olmanın daha iyi olacağını anlayacaksın bence bu tavırlara karşı sen de mesafe koy ve evlendikten sonra da aynı şekilde mesafeli ol ,kimseler sana bir şey de diyemez ayrıca daha mutlu olursun.

canım ya,kayınvaldemler annemlerle aynı ilde oturuyorlar ve nişanlıyken bir kere bıle davet edılmedık

aılemle.. bıze geldıklerınde ıse bir eksık, bir iş cıkacakta bir daha gelıcez dıye gözlerı pörtüyordu resmen..

Ama yemeğe davet ettık mı gündüzden damlarlardı..

bende cok takıyordum,erıyıp kurumustum resmen..

ama baktım kı o aramıyor mecbur kalmadıkca, bende aramadım...

bayramda kandilde sadece...oda laf etmesın diye..

bazen ınsanları oldugu gbı kabul edecekmişsin,ben bunu anladım

sen böyle kıvranıyosun canım ama emin ol o hıc kıvranmıyor..

olan sana oluyor...

daha önünde göreceğin cok sey var canım,o yuzden bunları düşünüp en guzel gunlerını mahvetme canısı..
sağol belki de benimle aynı şeyi şeyleri yaşayan birinin sözlerine ihtiyacım vardı çünkü uzaktan bu gerçekten çok küçükbi problem ama insan istemeden de olsa kafa yoruyor zamanında sende kafayı takmışsın.onun kıvranmadığına adım gibi eminim o yüzdende sinir oluyorum neyse ben en iyisi şu an göstermelik görevlerimi yerine getiriyim (bayram ,kandil)....sana bişey sorcam evlendikten sonrada kayınvalidenin tavrı aynımıydı???????????

Aslında evlenince mesafeli olmanın daha iyi olacağını anlayacaksın bence bu tavırlara karşı sen de mesafe koy ve evlendikten sonra da aynı şekilde mesafeli ol ,kimseler sana bir şey de diyemez ayrıca daha mutlu olursun.
mesafeyi sewerim söylediklerinide katılıyorum ama hastalık karşısında yaptığı davranış çooook yanlıştı........

Back
X