Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dakka başı arasa onada tahammül edemezdim mesafe bi yerde iyidir bende bu zamana kadar mesafeli olmasına pek takılmıyordum ama hastalandığımda gelmeyince çoook kızdımçok fazla mesafeli
ama inan hiç bişey kaybetmeyeceksiniz
durduğu yerde dursun siz sözlünüzle keyfinize bakın valla
dakka bası arayan sizi rahatsız eden kaynanamı olsaydı yerimseniben
her zaman dilimin ucuna gelio sanki tıkanıyorum soramıyorum mesela dün nişanlım bizdeydi yine soramadım normalde kendimi çok iyi ifade eden biriyim ama bu konuda bende şaşıyorum kendime yanlış anlaşılmak istemiyorum nişanlım tarafından.....ama kafam çoook takılıyor.nişanlına sorsana neden öyle davrandığını gerekirse annesiyle konuşsun
bilmiyorum canım yaaa nasıl söyliyecem...senağlamakafana takılıyora konuşacaksın tatlım yoksa içine ata ata dert olacak.
annemde iyice kafaya takmaya başladı...mecbur konuşucamumarım en kısa zamanda konuşabilirsin.içinde durmasından iyidir.
o da kötüymüş ya :)hem iş yaptır hem laf sok öylesinede tahammül edemem herşeyin bi ortası olmalı yani.bi insan hastalık karşısında neden duyarsız kalır anlamadım,üzüldüm mesele bu aslında yoksa mesafe iyidir.....hadiii ya kaynanaları değişelim mi ne güzell benimki de ısrarla özleidm yavrum canım balımm gel der gidicede işlerini yaptırdığı gbi laf sokmadanda durmaz nasıl isterdim senin gibi kaynanam olsun
ewet fazla akıllı:)ve çoook duyarsız ha birazdaFazla samimiyet iyi değildir, akıllı kadınmış kayınvalideniz.
belki haklısın ama insan ister istemez soğuyor...sen ona aldırma sen gitmeye ve aramaya devam et
sana nasıl davranılmasını istiyorsan sende öyle davranmalısın bence
belki haklısın ama insan ister istemez soğuyor...
bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum ama ne yalan söyleyim hiç gidesim yok:)doğru söylüyorsun sewalcim ama o seni aramadı diye sende aramazsan bu sefer arada laflar gidip gelecek
böyle şeyler çok oluyor
o yüzden bu tür bir olaya izin vermemek huzurunuzu kaçırmamak için bence sen kayınvalidenin yaptığını yapma canım
hergün gel git muhabbeti beni de sıkar ama bu kadarda soğuk olması tuhaf geliyor yani en azından yarım saatliğine bi geçmiş olsuna gelmesi gerekirdi ben buna takıldımkuzum en güzelii ya dert ettiğin şeye bak...o nasıl davranıyorsa sende saygıda kusur etmicek şekilde aynen öle davran..sende mesafeli ol...millet her gün geliyor bunaldım der....boşver..uzak olsun..bayram kandilde alo...yeter...en iyiiside olsa KAYNANA işte...