• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah aşkına ben nasıl davranayım?Bir fikir verin...

çok fazla mesafeli
ama inan hiç bişey kaybetmeyeceksiniz :delphin:
durduğu yerde dursun siz sözlünüzle keyfinize bakın valla
dakka bası arayan sizi rahatsız eden kaynanamı olsaydı yerimseniben

çok fazla mesafeli
ama inan hiç bişey kaybetmeyeceksiniz :delphin:
durduğu yerde dursun siz sözlünüzle keyfinize bakın valla
dakka bası arayan sizi rahatsız eden kaynanamı olsaydı yerimseniben
dakka başı arasa onada tahammül edemezdim mesafe bi yerde iyidir bende bu zamana kadar mesafeli olmasına pek takılmıyordum ama hastalandığımda gelmeyince çoook kızdım

nişanlına sorsana neden öyle davrandığını gerekirse annesiyle konuşsun

nişanlına sorsana neden öyle davrandığını gerekirse annesiyle konuşsun
her zaman dilimin ucuna gelio sanki tıkanıyorum soramıyorum mesela dün nişanlım bizdeydi yine soramadım normalde kendimi çok iyi ifade eden biriyim ama bu konuda bende şaşıyorum kendime yanlış anlaşılmak istemiyorum nişanlım tarafından.....ama kafam çoook takılıyor.

kafana takılıyora konuşacaksın tatlım yoksa içine ata ata dert olacak.

umarım en kısa zamanda konuşabilirsin.içinde durmasından iyidir.

hadiii ya kaynanaları değişelim mi ne güzell benimki de ısrarla özleidm yavrum canım balımm gel der gidicede işlerini yaptırdığı gbi laf sokmadanda durmaz nasıl isterdim senin gibi kaynanam olsun

hadiii ya kaynanaları değişelim mi ne güzell benimki de ısrarla özleidm yavrum canım balımm gel der gidicede işlerini yaptırdığı gbi laf sokmadanda durmaz nasıl isterdim senin gibi kaynanam olsun
o da kötüymüş ya :)hem iş yaptır hem laf sok öylesinede tahammül edemem herşeyin bi ortası olmalı yani.bi insan hastalık karşısında neden duyarsız kalır anlamadım,üzüldüm mesele bu aslında yoksa mesafe iyidir.....

Fazla samimiyet iyi değildir, akıllı kadınmış kayınvalideniz.
ewet fazla akıllı:)ve çoook duyarsız ha birazda
üşengeç yarım saatlik mesafede oturuyoruz bi geçmiş olsuna gelmedi.ben mesafeyi sewrim aslında duyarsızlıktan hoşlanmam....

sen ona aldırma sen gitmeye ve aramaya devam et
sana nasıl davranılmasını istiyorsan sende öyle davranmalısın bence

belki haklısın ama insan ister istemez soğuyor...

doğru söylüyorsun sewalcim ama o seni aramadı diye sende aramazsan bu sefer arada laflar gidip gelecek
böyle şeyler çok oluyor
o yüzden bu tür bir olaya izin vermemek huzurunuzu kaçırmamak için bence sen kayınvalidenin yaptığını yapma canım

doğru söylüyorsun sewalcim ama o seni aramadı diye sende aramazsan bu sefer arada laflar gidip gelecek
böyle şeyler çok oluyor
o yüzden bu tür bir olaya izin vermemek huzurunuzu kaçırmamak için bence sen kayınvalidenin yaptığını yapma canım
bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum ama ne yalan söyleyim hiç gidesim yok:)

kuzum en güzelii ya dert ettiğin şeye bak...o nasıl davranıyorsa sende saygıda kusur etmicek şekilde aynen öle davran..sende mesafeli ol...millet her gün geliyor bunaldım der....boşver..uzak olsun..bayram kandilde alo...yeter...en iyiiside olsa KAYNANA işte...

kuzum en güzelii ya dert ettiğin şeye bak...o nasıl davranıyorsa sende saygıda kusur etmicek şekilde aynen öle davran..sende mesafeli ol...millet her gün geliyor bunaldım der....boşver..uzak olsun..bayram kandilde alo...yeter...en iyiiside olsa KAYNANA işte...
hergün gel git muhabbeti beni de sıkar ama bu kadarda soğuk olması tuhaf geliyor yani en azından yarım saatliğine bi geçmiş olsuna gelmesi gerekirdi ben buna takıldım

Back
X