Kizlar lutfen bana bi akil verin ne yapacagimi sasirdim ben artik, psikoloji falan kalmadi artik bende. .Esimle 5 yil harika bi flort gecirdik deliler gibi severek evlndk ama 18 de cikmya basldk 23 de evlndk. .2 yil snra esim issiz kaldi bnde kadrolu memur olrk atndm. .bikac ise girdi bu 2 yil icinde ama toplsn 4 ay anca calidmistr. .son isindende bn de memur olcm kpssye hazrlncm die cikti bnde tmm dedim ama dogruduzgn kitabin yuzune bile bakmio 2 gun ders calisiosa 4 gun arkdslryla ya disarda ya onlr bizde
boyle gunlr gecip gidio bn drs icin uyarincada cok sikiosun beni ayni annem gibi davranmaya basladin dior. .bide o her tartsmada napar eder tereyg gibi uste cikar kendini hakli cikrck bi noktabulur mutlaka; (bn inanin biktm artk evin isi disarinin isi bide borc oduyorum. .daha bikere allah razi olsun evi sn gecndrysn 2 yildr demedi agzini acsa daha bn ona destk olmuyor onu bunaltiyorum. .ondn sorumluluklari alarak rahata alistrdm heralde hic boyle bi insn degildi noldu anlayamyrm. .yillik iznime ayrilcm annemlere gitmdn herseyi konusmk istyrm esimle ama soze nasil baslycgmi neler dicgmi bilemyrm, yine kendine hakli nedenlr bulck çünkü